Перейти до змісту

Продам фотоапарат Зеніт і 3 об*єктиви+спалах.

porowunka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Фотоапарат: Зеніт 12хр.

Об*єктиви: Геліос 44м6, Мир-1В + УФ фільтр, МС Волна-9.

Спалах: Exakta cbs21 + 4 АА Акб + зарядний пристрій.

Все практично нове, є документи та чохли.

Контактний телефон: 097 280-85-18

Опубліковано

Забардзо, шо піпец! Я розумію, що то антикваріат майже, але тут люди Кенони майже нові за 600 грн віддають. http://board.lutsk.ua/index.php/topic/59306/

А Canon EF 50mm f/ 1.8 II за 800 грн то таки не геліос. імхо

Опубліковано

імхо пропихай російськомовним людям, тобо росіянам. кєнон 50мм 1.8-це не геліос, а геліос це не кєнон 50 1.8, розумієш?

Геліос 58мм! 50мм волна-9, друже. А мір-1в 37мм, якшо ти не в курсі. Спалах теж помоніторь по нету, ось і виходить ще з бонусами така сума, причому невелика, за нову техніку. А хто порівнює цю техніку з антикваріатом, то хай вважає, що це абсолютно новий антикваріат.

Опубліковано

porowunka, Луцьк не те місто де за такий комклект дадуть бажані 200 уо.

Пробуй за бугор продавати, як Old USSR photo devices, авось і більше матимеш за них...

Опубліковано

Скоріше за все, ві хотіли сказати, що у Луцьку немає людей, які вміють знімати на плівку. Або не розуміють, з чим мають справу. Техніка проіесійна, але мені потрібні гроші. Дешевше продавати не є сенс, бо за стільки і куплено. Хто так кєноніст, хай прикине, скільки буде коштувати 3 об*єктиви кєнон, спалах і туша кєнон, навіть старезна..

Ваша справа, панове. Клацайте наздоровля(:

Опубліковано

Ну не ровняйте фирменные кеноновские или никоновские стекла по цене с советскими :)

Сейчас такой гелиос можно купить за 100-150 грн (как и Мир впрочем). А за волну, правда, можно просить 600-800. Такие цены сейчас, ничего не поделаешь. Лучше отложите в дальний уголок. Ещё успеете продать по достойной цене.

Опубліковано

Ніхто не рівняє кєнон чи ніппон до радянської техніки. За 200 бачєй три об*єктива і тушу і спалах!!!! не купиш ніконівський чи кєнона, чи ви досі не розумієте? Я пропоную за вигідною ціною нову техніку.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Залишився: Зеніт 12хр, спалах Exacta-cbs21 і об*єктив геліос 44м6. Кому треба, пропонуйте ціну.

Опубліковано

об*єктив геліос 44м6.

100грн

За 150 забирай, дешевше не можу, М6 все-таки.

спалах патчом

Спалах забирайте за 100 грн.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...