Перейти до змісту

Янукович. Избранное.

Alexander47

Рекомендовані повідомлення

маємо те що маємо.......

Яника якщо ніхто не прибире то будем ждать пока він сам вмре! бо з крісла президента, чі як в нас там вже, "короля" його буде важко скинуть

П.С. Корона - лидерство, власть, самообладание. або Корона с карточными красными мастями (черви, бубны) - "король всех мастей", пассивный гомосексуалист, человек, занимающийся всеми формами разврата. Безволен.

Татуировка редкая (наносится на спину), но которую знают большинство лиц, побывавших в местах лишения свободы. :jeer:

panorama.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 331
  • Створено
  • Остання відповідь

Я плакал:

Янукович пожартував перед європейцями про "сапоги

Президент Віктор Янукович приказкою відповів на запитання, чи він би й зараз перший свій візит як президент здійснив до Брюсселю. У п'ятницю на засіданні Ялтинської європейської стратегії (YES) колишній верховний комісар Євросоюзу Хав'єр Солана запитав Януковича, чи зараз він так само свій перший візит здійснив би до столиці ЄС.

Президент України не дав на це чіткої відповіді. Почувши запитання Солани, він сказав:

"Є таке старе-старе прислів'я, українське, здається: "Сапоги дорогу знают". Тому...".

Так і не зрозумівши, що Янукович має на увазі, ведуча заходу, журналіст газети "Financial Times" Христя Фріланд сказала: "Ну, що, будемо сподіватися, що Ви маєте добрі сапоги".

Це був не єдиний конфуз Януковича під час ялтинської конференції.

Так, закон щодо продажу землі він назвав "законом про судоустрій", а єврокомісара з питань розширення й політики сусідства ЄС Стефана Фюле він назвав "паном Філе".

УП

Особливо про Філе сподобалось. :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я плакал:

Янукович пожартував перед європейцями про "сапоги

Президент Віктор Янукович приказкою відповів на запитання, чи він би й зараз перший свій візит як президент здійснив до Брюсселю. У п'ятницю на засіданні Ялтинської європейської стратегії (YES) колишній верховний комісар Євросоюзу Хав'єр Солана запитав Януковича, чи зараз він так само свій перший візит здійснив би до столиці ЄС.

Президент України не дав на це чіткої відповіді. Почувши запитання Солани, він сказав:

"Є таке старе-старе прислів'я, українське, здається: "Сапоги дорогу знают". Тому...".

Так і не зрозумівши, що Янукович має на увазі, ведуча заходу, журналіст газети "Financial Times" Христя Фріланд сказала: "Ну, що, будемо сподіватися, що Ви маєте добрі сапоги".

Це був не єдиний конфуз Януковича під час ялтинської конференції.

Так, закон щодо продажу землі він назвав "законом про судоустрій", а єврокомісара з питань розширення й політики сусідства ЄС Стефана Фюле він назвав "паном Філе".

УП

Особливо про Філе сподобалось. :0123:

- Я вам скажу так, - набрав Янукович повітря у легені. - Є таке старе-старе прислів'я. Українське, мені здається... "Сапоги дорогу знают". Тому, ех...

Але раптом Янукович осікся і не став продовжувати думку.

- Достаточно! - вигукнув Кучма до Януковича, побоюючись, що ця народна творчість матиме не дуже естетичне продовження.

Адже повний текст прислів'я відносить нас до гумору військових гарнізонів: "Как же ты такой пьяный домой дойдёшь? - Как-как! Сапоги дорогу знают!"

Президент Віктор Янукович на ялтинській конференції відповідав на заготовлені питання. Участь у "договорняку" взяли на цей раз не журналісти, а поважні іноземні експерти і навіть екс-комісар Євросоюзу Хав'єр Солана.

У розпорядження видання "Українська правда" потрапила роздруківка, з якою Янукович прийшов на брифінг. Нагорі цього 13-сторінкового файлу написано "відповіді на можливі запитання під час участі у засіданні Ялтинської щорічної зустрічі".

А далі за текстом - те, про що планують питати Януковича, і варіанти його відповідей, підготовлені, очевидно, адміністрацією президента.

В деяких випадках текст запитання був майже ідентичний до того, що насправді запитали в Януковича, наприклад, Александр Рар і Марек Сівець.

В деяких випадках текст запитання відрізнявся, але тема зберігалася. Наприклад, як у Хав'єра Солани. Андерс Ослунд поставив інше запитання, ніж було заявлене в підкажчику.

Над деякими репліками стояла примітка "кандидатура особи, яка поставить питання, опрацьовується".

Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман не стала коментувати ситуацію зі попереднім узгодженням запитань. "Я не маю такої інформації та, на жаль, не можу її підтвердити", - сказала вона.

За поясненнями "Українська правда" звернулася до члена ради Ялтинської європейської стратегії Александра Рара. Він запевнив, що особисто не передавав адміністрації президента тексти запитань для Януковича. Але водночас Рар сказав, що напередодні Ялтинської конференції вони серед членів ради YES обговорювали, хто які теми порушить перед українським президентом.

Ясєн пєрєц Анка Нємєц зразу дурака включила...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під час неформального саміту у Криму Янукович зустрічав гостей на ганку Лівадійського палацу на тлі прапора України, який був вивішений неправильно: вгору жовтою, а не синьою смугою.

Кстати, такой флаг был у Украинской Народной Республики с 1917г. по 1918г. http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%BB%D0%B0%D0%B3_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D1%8B

Вот Янык сам того не осознавая хочет УНР вернуть :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...- Пропорційна система віддалила депутатів від суспільства. Вони шкідливі, не відповідають вимогам виборців, - сказав Янукович. - Як мінімум, треба повернутися до змішаної системи - 50% мажолітарна, 50% - пропорційна. Чи, можливо, повністю мажолітарна...(Як і у випадку з "Алселором", Янукович помилився. Очевидно, в цьому випадку президент мав на увазі "мажоритарну" систему виборів, але вперто називав її "мажолітарною").
УП

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під час неформального саміту у Криму Янукович зустрічав гостей на ганку Лівадійського палацу на тлі прапора України, який був вивішений неправильно: вгору жовтою, а не синьою смугою.

Кстати, такой флаг был у Украинской Народной Республики с 1917г. по 1918г. http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%BB%D0%B0%D0%B3_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BD%D1%8B

Вот Янык сам того не осознавая хочет УНР вернуть :D

Доречі дуже багато суперечок чув на рахунок цього питання! Дехто каже, що коли стали незалежними - то перевернули прапор і з тих пір в нас все навпаки і хочуть, щоб прапор був як за часів УНР - вгору жовтою смугою :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі дуже багато суперечок чув на рахунок цього питання! Дехто каже, що коли стали незалежними - то перевернули прапор і з тих пір в нас все навпаки і хочуть, щоб прапор був як за часів УНР - вгору жовтою смугою :rolleyes:

+1 - я теж про таке чула. ;)

З цієї передачі: http://video.bigmir.net/show/109706/

Треба щоб в нас все знову стало з голови на ноги. Та от чи допоможе в цьому перевернутий прапор :huh: ??? Навряд чи...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Цирк та й годі! Не придумав кращого місця щоб розказати про новий завод з переробки урану ніж онкодиспансер. :D

Президент України Віктор Янукович взяв участь у відкритті радіологічного корпусу Кіровоградського обласного онкологічного диспансеру.
Говорячи про потенціал Кіровоградської області, Президент особливо відзначив перспективність розвитку аграрної галузі.
Серед інших перспективних сфер розвитку території Президент назвав атомну енергетику. У цьому контексті Віктор Янукович повідомив про намір побудувати на Кіровоградщині завод з переробки урану.

тут

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, а в його присутності прийнято говорити про зону?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цирк та й годі! Не придумав кращого місця щоб розказати про новий завод з переробки урану ніж онкодиспансер. :D

У Києві минулого тижня відкрили Центр ядерної хірургії, де за допомогою новітніх технології (до речі таких закладів нема на території СНД, а наступний планують відкрити у Феофанії) будуть боротись із злоякісними пухлинами, тобто з раком. Без урану, як я думаю, там не обійтись. А щоб допомогти всім онкохворим потрібно таких центрів як мінімум 20 в Україні. Для цього потрібні потужності і завод з переробки урану, напевно теж. І це не привід для кепкувань і злорадства. Вмикайте, шановний іноді мізки і логіку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановна Luychi,якби ви включили пам'ять,то згадали б про ядерну програму підписану з Москвою.Було це одночасно із "здачою" ЧФ. На рахунок онкоклінік,я включив мізки і логіку,і зробив висновок,що уран для такої справи буде закуповуватись в тієї ж Москви,так як в них вже є такий завод.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну да - у всьому "рука Москви", хто б спорив... І нащо Янукович про будівництво того заводу розказав - так забави ради... Ви ж точно знаєте, бо читали власними очима, всі угоди підписані з Росією. Правда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Янукович двічі оконфузився з канадським прем'єром

Віктор Янукович у понеділок у ході спільної прес-конференції переплутав ім'я прем'єр-міністра Канади Стівена Гарпера.

"Я радий вітати на українській землі пана Гайпера ", - сказав Янукович, переплутавши прізвища, повідомляє ТСН.

Представники ЗМІ відразу ж помітили промах президента.

Потім слово взяв сам Гарпер. Так як у Канаді затверджено офіційну двомовність, гість спочатку виголосив свою промову французькою мовою (у залі лунав синхронний переклад українською). Після цього Гарпер повторив свою промову англійською.

Віктор Янукович, схоже, не зрозумів, що прем'єр Канади повторює вже сказане, і зажадав: "Translate, please ".

Важливо також, що канадські ЗМІ поставили Януковичу відверто незручні питання, а саме щодо його ставлення до Голодомору 32-33 років, а також про те, як в країні встановлюється авторитарний режим без свободи преси і демократичних свобод. Сам Янукович, почувши питання про Голодомор, був явно не задоволений, тому що після зітхання, почав переконувати про те , що "це була страшна трагедія ", - говорив з явно незадоволеним виразом обличчя. А на питання про цензуру і згортання демократії і зовсім не відповів. За нього це зробив прем'єр Канади Стівен Гарпер, який повідомив, що "Янукович переконав у демократичному розвитку України ... Але в деталі я вдаватися не буду ", - сказав він.

УП
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І чому мене це не дивує?

Мабуть то він для Азарича попросив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

photo_20084.JPG

Судячи з приписки на Дурдомі - "Внимание! Это не стёб!!!"

Причому  "свіжак".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Болельщики киевского «Динамо» освистали президента Украины Виктора Януковича на стадионе в Киеве, где «Динамо» встречалось с голландским клубом АЗ (Алкмаар)

Как пишет «Спорт-Главред», сообщение диктора о том, что на матче присутствует президент Украины зрители встретили оглушительным свистом и характерными жестами рук.

Такой же «чести», как отмечает издание, удостоился председатель Верховной Рады Владимир Литвин. После подобной реакции диктор не стал объявлять, что на матче также присутствуют экс-президенты Украины Леонид Кравчук и Леонид Кучма.

t2015.gif

t2009.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Судячи з приписки на Дурдомі - "Внимание! Это не стёб!!!"

Йо-ма-йо... якщо це не стьоб то це пєсєц! Цей вірш нормально сприймається як юмор, а всерйоз то це клініка, Центральна психоневрологічна клініка Присівашья.... :0148:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Тень падающего венка преследует Януковича и в Брюсселе

Перед сегодняшним выступлением Януковича на саммите ЕС-Украина в Брюсселе случилось происшествие, столь характерное для Виктора Федоровича.

Как передает Украинская служба ВСС, выступлению Януковича предшествовал курьез: стенд с надписью «Саммит Украина-ЕС» упал на пол перед трибуной буквально за несколько минут до того, как на трибуну поднялся Янукович.

"ОБКОМ" 22 Ноября 2010 21:40

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

торможениє тоже движениє:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

243332.jpg

Це фірмова "фішка" "проФФесора". Ви ще його книгу не читали. :D

90.jpg

це п***єц

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю що це все треба перенести в гумор! Поки тут читав... сльози лилися від сміху. :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Новини : біля Адміністрації Президента невідомий вкрав шапку в діда Мороза...:) :) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Янукович поздравит с Новым годом под церквой

Президент запишет новогоднее поздравление на территории Лавры.

Поздравительное обращение президента к украинцам по случаю Нового года уже готово, но глава государства никак не может его записать - не фартит с погодой, пожаловалась замглавы Администрации гаранта Анна Герман. 

"Президент хочет сделать это на улице со снегом и у елки", - цитирует ее газета "КП в Украине". - Поэтому записываться будет, когда пойдет снег". 

Что президент пожелает с голубого экрана своим соотечественникам в новогоднюю ночь и под брызги шампанского, Герман не призналась. Зато рассказала, что обращение будет записано в месте, которое особенно дорого сердцу Виктора Федоровича. 

"Это может быть Лавра, это могут быть еще какие-то храмы, которые посещает президент, но решение еще не принято", - добавила чиновница.

Безпека перш за все:

photo_20954.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Незнаю , чим люди думали , коли голосували за шапкового крадія ???

Хіба немає в Україні нормальних кандидатів !?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...