Перейти до змісту

Підскажіть в виборі інета

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт. Проблема не перший рік - вибір нормального більш менш стабільного інтернета з нормальними тарифа. Живу в приватному секторі на вул. Смірнова(район Львівської). Домашній телефон спарений з ще одним номером(тобто коли інший номер говорить - наш телефон не працює і навпаки). Укртелекомівці сказали що поставити АДСЛ не можуть і треба нову лінію. Написали заяву на новий номер але уже пройшло років 4-5 і ніфіга не робиться. Дзвонив в Датагруп - вони не проводять до нас ліній. Білайн тим більше сказав що на приватний сектор ніхто вести лінію не буде. що порадите робити? сиджу на ОГО.Мобільний але зараз швидкість 2-4кб/с. Хочу припинити користуватись. Може хтось щось порадить як викрутитись з такої ситуації, може є якісь знайомі в інших конторах) Буду дуже вдячний. Просто руки опускаються. Можна звичайно взяти Піплнет безлім за 300грн в місяць, але це трохи задорого. в межах 200-220грн хочеться. Якщо буде якась нормальна пропозиція - можу заплатити одноразово за проведення кабелів і тд комунікацій до мене( ну звичайно в розумних межах). Допоможіть будь ласка!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шукай дружнього сусіда на ОГО, з яким би міг сумісно користуватися послугою, в районі 300м від будинку.

+ роутер, або свіч;

+ кабель;

Щомісячну абонплату 55-60% з твого боку (за оплату електрики модему).

і буде тобі щасття!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оформляй на соседа, и тяни от него линию себе...

давай ему авансом деньги за интернет и все...

щас кстати акцыя в Укртелекоме, у кого есть интернет тот платит за телефон на 20% меньше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ситуація точно така ж як і в тебе (тільки вул Філатова). Телефон чекаю 5 років поки поставить Укртелеком, а мобільний ого - повна лажа зараз. Але в тебе ситуаціа набагато краща! По-переше навіть на спарені телефони зараз підключають ADSL - просто встановлюють додаткову желізячку (поцікався - тут люди краще знають - тобі розкажуть), а по-друге, як варіант - підключити Wi-Fi від візора. В тебе ж пряма видимість на його - сигнал повинен бути супер!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

приїжджали якісь дядьки укртелекома - щось там ковирялись і сказали що в моєму варіанті тільки нова лінія. Там якийсь один блок і лінії розпарувати не можна.( а можливо просто не хочуть, навіть за гроші). Нарахунок сусідів - дохлий номер. В половини з них взагалі телефона немає, інша половина старікі/алкоголікі з якими буде більше мороки. А вот нарахунок Візора - це цікаво. В мене то є сигнал до них( в дома локальна мережа вайфай є ) але цікаво як буде працювати? WiFi модуль в мене через ЮСБ і не сильно потужний. Де про це можна якось більше взнати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На скільки я знаю Візор перестав надавати послуги Інтернету по радіо, знайомий щось таке розказував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які ще альтернативи є? і все таки живе надія на те що Укртелеком поставить нову лінію на нашу вулицю... Хтось може має інформацію проводять вони кудись лінії чи ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чув, що Інфоком має будувати по Луцьку Радіо мережу. Там швидкостя мають буди до 150 Мбіт/сек (Це пропускна здатність обладнання).

Ліцензію їхню бачив на власні очі, також бачив Заяву на встановлення БС (Вишки) на 6-ту АТС ГПЗ.

Коли це все буде працювати, ще поки невідомо, але щось там роблять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага проводить Укртелеком - от тільки ще чоловік 9 збереш і проведуть!

А на рахунок Візора - то зайди й спитай - особисто я впереш чую, що вони не надають посліги Wi-Fi! Головне аби був сигнал був нормальний!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вай фай візор точно дає, але не впевнений що до тебе дотягне. треба дивитись на місці чи нормальний сигнал.

Візор дає радіоінтернет, але установка обладнання і всього такого обійдеться тобі десь в 3-4 тисячі грн.

Я живу в районі ГПЗ, то ОГО мобільний 256 тягне на всі свої заявлені 256. Незнаю чому у тебя така лажа, може модем поганий? спробуй можливо просто інший модем. Або шукай друга щоб пряма видимість була до нього 500 метрів (вай фай буде тягнути на ура. біля тебе ж мають бути багатоповерхівки).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На скільки я знаю Візор перестав надавати послуги Інтернету по радіо, знайомий щось таке розказував.

немного не так - они меняют оборудование, старые комплекты для радио интернета не подходят - надо или менять оборудование на стороне клиента или... курить бамбук...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Продати хату і купити квартиру десь на 33, 40-му :)?.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не гарно насміхатись над чужим нещастям :rolleyes:

А тепер більш серйозно. По-переше, Ютел давно відмазуються і просять переходили на 256 - бо там залишилися нормальна якість передачі, а на 3,6 Мбіті - взагагі не можна працювати. І це зовсім не в модемі діло! Поки вони не підключили всіх бажаючих, я качав більш як по мегабіті - знайомі вже ого 1МБіт хотіли кидати і підключатись так як і я на ютел, а зараз швидкість 1 кБайт/с - і це в кращих випадках!

Тепер щодо обладнання Wi-Fi!Ніяких там тисяч 3-4 не потрібно! Максимум 1 тисяча - і то якщо брати точку доступу, а так як топікстартер пише, що в його вже є вдома вай-фай мережа, то цілком можливо, що його точка працює в режимі клієнта - залишилось купити тільки антену і кабель!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такс... По-перше хочу уточнити нарахунок ОГО мобыльний 256... Коли ви його використовуєте то швидкість насправді 256Кбіт/с(32КБ/с) показує в speedtest.net ? чому така різниця між необмеженим і "урізаними" пакетами? точка доступу здається unlim.utel.ua і в тих і в тих, чи я помиляюсь? Незнаю як там на ГПЗ, але в друга теж такий самий тариф як в мене(на гпз живе) то швидкість така сама як в мене 2-4кб/с... Хоча модеми різні. Коли тільки тариф запустили то швидкість була до 2 Мбіт/с! ну напевно у всіх так було.

По-друге на рахунок вай фай... В мій вай-фай адаптер не підєднується антена, тому навіть не знаю що зробити в цьому випадку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такс... По-перше хочу уточнити нарахунок ОГО мобыльний 256... Коли ви його використовуєте то швидкість насправді 256Кбіт/с(32КБ/с) показує в speedtest.net ? чому така різниця між необмеженим і "урізаними" пакетами? точка доступу здається unlim.utel.ua і в тих і в тих, чи я помиляюсь? Незнаю як там на ГПЗ, але в друга теж такий самий тариф як в мене(на гпз живе) то швидкість така сама як в мене 2-4кб/с... Хоча модеми різні. Коли тільки тариф запустили то швидкість була до 2 Мбіт/с! ну напевно у всіх так було.

так, спідтест справді так показує. і АПН в мене 3g.utel.ua. Можна спробувати так прописати.

Тепер щодо обладнання Wi-Fi!Ніяких там тисяч 3-4 не потрібно! Максимум 1 тисяча - і то якщо брати точку доступу, а так як топікстартер пише, що в його вже є вдома вай-фай мережа, то цілком можливо, що його точка працює в режимі клієнта - залишилось купити тільки антену і кабель!

Я взагалі то казав про Радіоінтернет від Візора. І це не з моїх слів, а з їхніх. Майже дослівно: "Якщо хочете нормальну швидкість, то нормальне обладнання+ вартість робіт складатиме від 2500 до 4000 грн".

Якщо робити Вай фай (з однонаправленими антенами), то вартість до 1500... але треба мати куди підключатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

незнаю як у вас на на Ого.Мобілний 256, але в нас на Необмеженому неможливо підключитись до старої точки доступу. Просто модем не може зєднатись з удаленним компютером. Все, сьогодні ж звоню і змінюю тарифний план)

А нарахунок візора - мені радять його не брати....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все - забираю свої слова назад! Мені взагалі казали - 10 000 тис. на візорі! :rolleye

Але якщо самому обладнання купувати, то це в двічі дешевше як мінімум получиться!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

незнаю як у вас на на Ого.Мобілний 256, але в нас на Необмеженому неможливо підключитись до старої точки доступу. Просто модем не може зєднатись з удаленним компютером. Все, сьогодні ж звоню і змінюю тарифний план)

А нарахунок візора - мені радять його не брати....

що значить у вас на необмеженому? у мене також необмежений. APN - 3g.utel.ua

здається і так і так повинно працювати у вас.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на 9 постів вище ти писав що в тебе Ого Мобільний 256

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я 1.5 року користувався радіонетом від Датагруп. 360 грн підключення, 78 грн в місяць . 256 кбіт/сек. Оренда обладнання безкоштовна. головне щоб сигнал був. Одна вишка на гот."Лучеськ", друга - на КРЗ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дзвонив до оператора - він підвтердив що з ОГО.Мобілний Необмежений зайти через точку доступа 3g.utel.ua неможливо. А абоненти які використовують Ого.Мобільний 256 - використовують точку 3g.utel.ua

Тому вічливо попросив перевести мене на тариф за 60грн. Там хоча б заявлена швидкість буде, а не так як в тарифі за 120грн і швидкість 4кб...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на 9 постів вище ти писав що в тебе Ого Мобільний 256

ну так це також необмежений. от лише швидкість 256 макс. фільм за ніч качається. як нам мене 60 грн за таке досить непогано!..

так що ражду тобі дійсно перевестись. хоча для початку можна взяти у знайомих цей тариф і спробувати.

п.с. мені аж цікаво чим закінчаться твої пошуки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я знаю що він необмежений) Але тариф так називається. Типу Необмежена швидкість)

Пока що жду 1 числа, судячи з відгуків на 3g.utel.ua і справді швидкість більша

Що там нарахунок ОГО звичайного можете сказати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо ти про АДСЛ, то там все ок. швидкість відповідає заявленій (от про 24 Мб незнаю, а менші точно).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...