Перейти до змісту

Ремонт скутера

Valyanok

Рекомендовані повідомлення

Хто може глянути-налаштувати скутер MOTOJET Forever, або підкажіть де є сервіс по обслуговуванню китайців, або ж де є магазини із запчастинами до них. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто може глянути-налаштувати скутер MOTOJET Forever, або підкажіть де є сервіс по обслуговуванню китайців, або ж де є магазини із запчастинами до них. Дякую.

В чому проблема?

магазин є навпроти слона, там є для китайців і для японців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да проблеми як такої поки немає, просто купив б\у скутер, сам з технікою справ немав, хотілося б щоб хтось оглянув, налаштував, замінив що необхідно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да проблеми як такої поки немає, просто купив б\у скутер, сам з технікою справ немав, хотілося б щоб хтось оглянув, налаштував, замінив що необхідно.

Як на мій хлопський розум, то подивися ходову частину чи ніде нічого не теліпається, подокручуй гайки, амортизатор(и) і вилку перевір, та й дай йому на макс. щоб побачити що він може і як він набирає. І за світло, габарити, повороти не забудь ;). В мене самого китаєць, сам собі роблю що тра і не парюся :). А і за масло не забудь ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если надо будет настроить карбюратор и по движку - свисти, мой племянник занимается тюнингом и настройкой.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як на мій хлопський розум, то подивися ходову частину чи ніде нічого не теліпається, подокручуй гайки, амортизатор(и) і вилку перевір, та й дай йому на макс. щоб побачити що він може і як він набирає. І за світло, габарити, повороти не забудь ;). В мене самого китаєць, сам собі роблю що тра і не парюся :). А і за масло не забудь ;)

Знайомий подивився, треба поміняти пару сален-блоків, задній амортизатор та тормоз, гайки дотягнув, вилка в нормі, на максимумі 45 біжить, більш нехоче. Електрика в нормі, правда висить один провід незнаєм від чого і зі стартера не хоче заводитись. А так машинка може бути.

Если надо будет настроить карбюратор и по движку - свисти, мой племянник занимается тюнингом и настройкой.

Ок Якщо буде потреба маякну :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайомий подивився, треба поміняти пару сален-блоків, задній амортизатор та тормоз, гайки дотягнув, вилка в нормі, на максимумі 45 біжить, більш нехоче. Електрика в нормі, правда висить один провід незнаєм від чого і зі стартера не хоче заводитись. А так машинка може бути.

тормоза можна промити, якщо накладки не стерлися, 45 то є дуже мало, а компресія в нормі? краще зробити щоб заводився зі стартера, бо при заводці з лапки часто-густо ламається кришка!!! мій скутер вижимає 80-85 макс, на спідометрі 80(спідометр перевіряв ментовською фарою). їзджу 70-75

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого особливо складного там нема.

Сервіс це звісно гуд, але, як на мене, ліпше мати поняття і основні навики обслуговування та усунення поломок самому. Бо інколи до сервіса буває далеченько. :)

Свого часу накопав в неті інфи по самих необхідних питаннях з ремонту та обслуговування скутерів.

Можу поділитися. Тримай і розбирайся.

Обслуживание и ремонт скутеров.zip

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тормоза можна промити, якщо накладки не стерлися, 45 то є дуже мало, а компресія в нормі? краще зробити щоб заводився зі стартера, бо при заводці з лапки часто-густо ламається кришка!!! мій скутер вижимає 80-85 макс, на спідометрі 80(спідометр перевіряв ментовською фарою). їзджу 70-75

Ок на рахунок тормозів буду мати на увазі. Що таке компресія і як її помацати? На рахунок лапки то найчастіше на осьці і лапці зїдаються зуби і її неможливо зафіксувати, то її просто заварюють, зустрічав неодноразово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що таке компресія і як її помацати?

Загальновідому інформацію просто знаходити пошуковими серверами:

http://www.google.com.ua

http://rambler.ru

http://yandex.ru

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Можливо комусь пригодиться.

На Старому ринку порадили завезти на Львівську 121, чоловік вдома ремонтує. Вчора завіз, він все оглянув, вислухав скарги, висказав свої припущення. Сказав що все настроюється-ремонтується. Ремонт займе пару днів. Про якість ремонту та ціни відпишусь пізніше. Якщо хтось надумає їхати, раджу попередньо перезвонити, та домовитись про час зустрічі. Кому треба телефон звоніть пишіть.

post-2622-1275634483,28_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...