Valyanok Опубліковано 21 Травня, 2010 в 19:20 #1 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 19:20 Хто може глянути-налаштувати скутер MOTOJET Forever, або підкажіть де є сервіс по обслуговуванню китайців, або ж де є магазини із запчастинами до них. Дякую.
OLCUB Опубліковано 21 Травня, 2010 в 19:59 #2 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 19:59 Хто може глянути-налаштувати скутер MOTOJET Forever, або підкажіть де є сервіс по обслуговуванню китайців, або ж де є магазини із запчастинами до них. Дякую.В чому проблема?магазин є навпроти слона, там є для китайців і для японців.
Valyanok Опубліковано 22 Травня, 2010 в 08:11 Автор #3 Опубліковано 22 Травня, 2010 в 08:11 Да проблеми як такої поки немає, просто купив б\у скутер, сам з технікою справ немав, хотілося б щоб хтось оглянув, налаштував, замінив що необхідно.
OLCUB Опубліковано 22 Травня, 2010 в 08:40 #4 Опубліковано 22 Травня, 2010 в 08:40 Да проблеми як такої поки немає, просто купив б\у скутер, сам з технікою справ немав, хотілося б щоб хтось оглянув, налаштував, замінив що необхідно. Як на мій хлопський розум, то подивися ходову частину чи ніде нічого не теліпається, подокручуй гайки, амортизатор(и) і вилку перевір, та й дай йому на макс. щоб побачити що він може і як він набирає. І за світло, габарити, повороти не забудь . В мене самого китаєць, сам собі роблю що тра і не парюся . А і за масло не забудь
difoto Опубліковано 22 Травня, 2010 в 08:46 #5 Опубліковано 22 Травня, 2010 в 08:46 Если надо будет настроить карбюратор и по движку - свисти, мой племянник занимается тюнингом и настройкой.
Valyanok Опубліковано 22 Травня, 2010 в 20:15 Автор #6 Опубліковано 22 Травня, 2010 в 20:15 Да проблеми як такої поки немає, просто купив б\у скутер, сам з технікою справ немав, хотілося б щоб хтось оглянув, налаштував, замінив що необхідно. Як на мій хлопський розум, то подивися ходову частину чи ніде нічого не теліпається, подокручуй гайки, амортизатор(и) і вилку перевір, та й дай йому на макс. щоб побачити що він може і як він набирає. І за світло, габарити, повороти не забудь . В мене самого китаєць, сам собі роблю що тра і не парюся . А і за масло не забудь Знайомий подивився, треба поміняти пару сален-блоків, задній амортизатор та тормоз, гайки дотягнув, вилка в нормі, на максимумі 45 біжить, більш нехоче. Електрика в нормі, правда висить один провід незнаєм від чого і зі стартера не хоче заводитись. А так машинка може бути. Если надо будет настроить карбюратор и по движку - свисти, мой племянник занимается тюнингом и настройкой. Ок Якщо буде потреба маякну
OLCUB Опубліковано 22 Травня, 2010 в 21:08 #7 Опубліковано 22 Травня, 2010 в 21:08 Знайомий подивився, треба поміняти пару сален-блоків, задній амортизатор та тормоз, гайки дотягнув, вилка в нормі, на максимумі 45 біжить, більш нехоче. Електрика в нормі, правда висить один провід незнаєм від чого і зі стартера не хоче заводитись. А так машинка може бути.тормоза можна промити, якщо накладки не стерлися, 45 то є дуже мало, а компресія в нормі? краще зробити щоб заводився зі стартера, бо при заводці з лапки часто-густо ламається кришка!!! мій скутер вижимає 80-85 макс, на спідометрі 80(спідометр перевіряв ментовською фарою). їзджу 70-75
S30 Опубліковано 23 Травня, 2010 в 07:36 #8 Опубліковано 23 Травня, 2010 в 07:36 Нічого особливо складного там нема. Сервіс це звісно гуд, але, як на мене, ліпше мати поняття і основні навики обслуговування та усунення поломок самому. Бо інколи до сервіса буває далеченько. Свого часу накопав в неті інфи по самих необхідних питаннях з ремонту та обслуговування скутерів. Можу поділитися. Тримай і розбирайся. Обслуживание и ремонт скутеров.zip
Valyanok Опубліковано 23 Травня, 2010 в 07:46 Автор #9 Опубліковано 23 Травня, 2010 в 07:46 Знайомий подивився, треба поміняти пару сален-блоків, задній амортизатор та тормоз, гайки дотягнув, вилка в нормі, на максимумі 45 біжить, більш нехоче. Електрика в нормі, правда висить один провід незнаєм від чого і зі стартера не хоче заводитись. А так машинка може бути.тормоза можна промити, якщо накладки не стерлися, 45 то є дуже мало, а компресія в нормі? краще зробити щоб заводився зі стартера, бо при заводці з лапки часто-густо ламається кришка!!! мій скутер вижимає 80-85 макс, на спідометрі 80(спідометр перевіряв ментовською фарою). їзджу 70-75Ок на рахунок тормозів буду мати на увазі. Що таке компресія і як її помацати? На рахунок лапки то найчастіше на осьці і лапці зїдаються зуби і її неможливо зафіксувати, то її просто заварюють, зустрічав неодноразово.
Sub_Sys Опубліковано 23 Травня, 2010 в 08:21 #10 Опубліковано 23 Травня, 2010 в 08:21 Що таке компресія і як її помацати?Загальновідому інформацію просто знаходити пошуковими серверами:http://www.google.com.uahttp://rambler.ruhttp://yandex.ru
Valyanok Опубліковано 4 Червня, 2010 в 06:56 Автор #11 Опубліковано 4 Червня, 2010 в 06:56 Можливо комусь пригодиться. На Старому ринку порадили завезти на Львівську 121, чоловік вдома ремонтує. Вчора завіз, він все оглянув, вислухав скарги, висказав свої припущення. Сказав що все настроюється-ремонтується. Ремонт займе пару днів. Про якість ремонту та ціни відпишусь пізніше. Якщо хтось надумає їхати, раджу попередньо перезвонити, та домовитись про час зустрічі. Кому треба телефон звоніть пишіть.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.