Перейти до змісту

потрібен тренер по пікапу

kalina

Рекомендовані повідомлення

Дивно, але я так зрозумів що серйозно до цього мало людей поставилось! А взагалі сам був би не проти знайти однодумців для схожих тренувань, правда не зовсім пікап а те що робить А.Леслі. Проте, вважаю що наш рідний Луцьк для цього мало пристосований, тому практичні заняття краще проводити хоча б в Рівному. А річ ця допомагає не тільки в стосунках а взагалі в баченні світу, повсякденному житті!

приємно, що в луцьку хтось знаймий з методами леслі. чесно скажу - не чекала.

але те що про що пише леслі, це якраз і є пікап читої води. не віриш - подивися РМЕС і СУМО. той самий фрейм і т.п. просто леслі вигіднішге мати свою, абсолютно "унікальну" школу і називати себе соблазнителем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь

TreNeR уже спрашивали? :smile3:

и кстати, vanabee, Mexx, и прочие - вы задолбали своих хотлинкингом картинок. ну как можно быть таким #$%^ чтобы не понимать - картинки вставленные в топик с других ресурсов показаны не будут. проверить можете на любом компе не залогиненом на тупомотиватор. если так уж хочется, заливайте своих петросянов к нам

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ай, потішний топік :_36: Шкода, що рєпу забрали учаснєгам, можу тільки подякувати kalina. Спугнули дівчину :_07: Нуна їй з ronya скооперуватись, він її літературою постчатиме :_02: Ну, якщо це вона..

так, я дівчина. будь-ласка
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на аватаре, так прямо Анька-встанька.

av-4255.jpg

пикапер, я так понимаю, нужен для жесткого тренинга :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Леслі класний чувак!)))) Ну з фреймами (особисто мені подоббається оціночний) незнаю але його підхід мені здається більш відкритий і прямий + тренування доволі прикольні! теорія викладена гранично просто і водночас ефективно. Точно знаю що колись він починав з пікапу і ще Модель призу то той час. А потім ніби все ж "відійшов" від пікапу. Але суть така: Щоб цим займатись треба просто справді цього хотіти і тоді можна зробити все що хочеш!

Щодо Луцька то думаю такі речі тут можуть тільки починати зароджуватись, і справжнього тренера в нас навряд знайдеш, тому роботи попереду багато, але хто хоче робити шукає можливості, хто не хоче: причини. Для початку варто було б знайти людей обєднаних сильним бажанням змінювати життя в цьому напрямку, започаткувати цей рух в нас а тоді робити на цьому бізнес!

П.С. Нема нічого неможливого!)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

топікстартер - ближче до тіла )) які вимоги ,конкретно !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто такий це Лесли?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто такий це Лесли?

первый пикапер, которому отказали в жесткой форме

1y43.jpg

он всем отомстил и написал книжку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

К бісу Леслі! :D Дівчина просила тренера, хто іде? Ельфи варіюються :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво, скільки ворнінгів за "беззмістовне повідомлення і флейм в тематичному розділі" "Робота" поставить марко? чи сьогодні можна, а в інший день ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Леслі класний чувак!)))) Ну з фреймами (особисто мені подоббається оціночний) незнаю але його підхід мені здається більш відкритий і прямий + тренування доволі прикольні! теорія викладена гранично просто і водночас ефективно. Точно знаю що колись він починав з пікапу і ще Модель призу то той час. А потім ніби все ж "відійшов" від пікапу. Але суть така: Щоб цим займатись треба просто справді цього хотіти і тоді можна зробити все що хочеш!

Щодо Луцька то думаю такі речі тут можуть тільки починати зароджуватись, і справжнього тренера в нас навряд знайдеш, тому роботи попереду багато, але хто хоче робити шукає можливості, хто не хоче: причини. Для початку варто було б знайти людей обєднаних сильним бажанням змінювати життя в цьому напрямку, започаткувати цей рух в нас а тоді робити на цьому бізнес!

П.С. Нема нічого неможливого!)))))

кому цыкава ця тема - запрошую в групу:http://vkontakte.ru/club17206891

тренера-професыонала ми знайдемо, будуть якысны тренынги. просто хотылось би мати справу з луцькими. якщо не буде луцьких, запросимо киъвських або харкывських тренерыв.

всы вимоги до тренера ы умови роботи обговорюються особисто зы мною, тому пишыть в лычку або на мило: [email protected].

якщо когось цыкавлять ыншы теми тренынгыв - кажыть якы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кому цыкава ця тема - запрошую в групу:http://vkontakte.ru/club17206891

тренера-професыонала ми знайдемо, будуть якысны тренынги. просто хотылось би мати справу з луцькими. якщо не буде луцьких, запросимо киъвських або харкывських тренерыв.

всы вимоги до тренера ы умови роботи обговорюються особисто зы мною, тому пишыть в лычку або на мило: [email protected].

якщо когось цыкавлять ыншы теми тренынгыв - кажыть якы.

Дуже цікавить тренінг "Розкладки клавіатури. Міфи та реальність."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якісні практичні заняття а Луцьку не можуть бути тривалими: ресурс замалий, тому прийдеться кататись по інших містах. Тренінги для нашого міста річ нажаль ще не популярна, але, маю надію що скоро ми все ж доростем до цього. Цікаво яка приблизна вартість повного курсу?:)

П.С. В групу я добавивсь але інформації там вкрай мало, як в принципі і учасників:) На витоках стоїте, і це похвально :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На витоках я б не стояв.. ліпке воно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На витоках я б не стояв.. ліпке воно.

Як нема що написати розумне і по темі то ліпше не пиши нічого

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось ваш ідеальний кандидат.

http://video.i.ua/user/575176/10812/50942/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якісні практичні заняття а Луцьку не можуть бути тривалими: ресурс замалий, тому прийдеться кататись по інших містах. Тренінги для нашого міста річ нажаль ще не популярна, але, маю надію що скоро ми все ж доростем до цього. Цікаво яка приблизна вартість повного курсу?:)

П.С. В групу я добавивсь але інформації там вкрай мало, як в принципі і учасників:) На витоках стоїте, і це похвально :ok:

подивимось. вартість - коли почнемо проводити тренінг

дякую за підтримку:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='Сегодня, 20:46' post='500969']

усьо. тьоткі - хавайтеся - скоро на вулиці міста виповзе натовп професійних високопідготовлених пікаперів. 

бийте їх відразу в табло (розрив шаблона) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А пікаперш я надіюсь не будуть готувати? А то якось ссикотно робиця....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='22 мая 2010 - 12:31' timestamp='1274524268' post='501214']

а мну на трєнєра не взяли :( :'(

Та шо вони там понімають, не розстроюйся,  ти лучший  :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А пікаперш я надіюсь не будуть готувати? А то якось ссикотно робиця....

а нас -мущін- іщо пікапити потрібно? :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а нас -мущін- іщо пікапити потрібно? :smile3:

Може там тренер якраз на "мужчін" для "мужчін" і потрібен :)

Якщо так, то ND радіти потрібно :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подивимось. вартість - коли почнемо проводити тренінг

дякую за підтримку:)

Будуть дданні -повідомте. Добренько????:) Ну а підтримка вам точно не завадить, дивлячись як до цієї теми поставились на форумі.....нажаль мало серйозних.

П.С. методи Леслі будуть використовуватись в процесі навчання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Советую:

1. Кто стесняется и застенчивый, знакомиться по интернету, ну там общение виртуальное, дальше обмен телефонами, общение по телефону, потом не так страшно будет встретиться, уже будет ощущение что давно знал этого человека :) Обмен фото конечно, как без него, еще страшнее :)

2. Знакомство на диско, сказать себе, что сколько бы раз не был на диско, нужно с какой-то девушкой познакомиться, сначала выбираем те что нравятся больше, если что-то не складывается, идем до тех пор, чтобы познакомиться "для галочки", что мол не зря пришел на дискотеку. На диско, девушки более расположены к знакомству чем на улице.

3. Вариант знакомства, в общем кругу друзей - это думаю пояснять не нужно.

Сначала правда нужно решить какие цели ставятся - "снять на ночь", "долговременные отношения", "просто пообщаться".

А причин познакомиться много, ну можно спровоцировать неловкую ситуацию :) "случайно облить девушку минералкой", она сначала будет возмущаться, но потом скажешь мол "извините, просите, виноват", это минералка быстро высохнет, чтобы сгладить свою вину, может там "чайку, кофейку, водки, пива, сигарет" :) Поправка, конечно не облить девушку с ног до головы :) В общем перевести все можно на шутку.

Так что дерзайте, не такие они не неприступные как могут казаться :)

PS: "чем красивее девушка, тем больше шансов что она одна", почему? Да потому что все думают что у нее уже давно кто-то есть :) Будут вопросы, спрашивайте :)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='22 мая 2010 - 13:31' timestamp='1274524268' post='501214']

а мну на трєнєра не взяли :( :'(

моє ж ти сонце!!! вибач, що образила!!! але просто по телефону в тебе такий невпевнений голос та й ти ж сам сказав, що не професіонал...якби ти міг щось по цій темі, ми б обов"язково з тоою спіпрацювали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...