Phoinix Опубліковано 18 Травня, 2010 в 06:33 #1 Опубліковано 18 Травня, 2010 в 06:33 США вивчають російську пропозицію щодо спільного виробництва транспортного літака Ан-124, заявив віце-прем`єр РФ Сергій Іванов."Ми обговорювали пропозицію щодо спільної роботи з виробництва літаків Ан-124 - найбільших вантажівок, - вже в новому вигляді та новій ринковій оболонці. Йдеться про можливість спільного виробництва літака, створення спільного підприємства, подальшого розподілу прав, продажу як російським покупцям, так і американським покупцям - військовим і цивільним, а також про створення схеми подальшого сервісного обслуговування, тобто повний спільний проект", - сказав Іванов у розмові з російськими журналістами у Вашингтоні.За його словами, адміністрація США поки не ухвалила рішення про участь у проекті, проте вивчає пропозицію. Іванов зазначив, що цей проект також розглядається в Пентагоні."Міноборони США зафрахтував парк наявних в РФ цих літаків до 2016 року. Зараз наші російські Ан-124, зроблені ще в Радянському Союзі, експлуатуються в хвіст і в гриву на користь американських споживачів. Ми пропонуємо не фрахт, а повний проект", - наводить слова віце-прем`єраоригінал
georg Опубліковано 18 Травня, 2010 в 06:49 #2 Опубліковано 18 Травня, 2010 в 06:49 "Хіба Антонов не Український?"http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%91_%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%B2Еще один пример того, что бывает, когда "резать по живому"...
MrVes Опубліковано 18 Травня, 2010 в 07:06 #3 Опубліковано 18 Травня, 2010 в 07:06 Як на мене, то здорова метода ведення бізнесу, що при розумній політиці приведе до припинення протистояння між РФ і США (та їх вимушеними союзниками).
Phoinix Опубліковано 18 Травня, 2010 в 08:19 Автор #4 Опубліковано 18 Травня, 2010 в 08:19 Як на мене, то здорова метода ведення бізнесу, що при розумній політиці приведе до припинення протистояння між РФ і США (та їх вимушеними союзниками).метода то правильна, але яке то відношення Руські мають до Антонова?
MrVes Опубліковано 18 Травня, 2010 в 08:29 #5 Опубліковано 18 Травня, 2010 в 08:29 метода то правильна, але яке то відношення Руські мають до Антонова? Темку за галузь авіабудування пам'ятаємо? З іншого боку щось мені підказує, що усіма нами так любима Америка, з подібною пропозицією з нашого боку послала б Україну
Lisovic Опубліковано 18 Травня, 2010 в 09:44 #6 Опубліковано 18 Травня, 2010 в 09:44 Не послала б, якби в нас був порядок і стабільність. А так хто захоче мати справу з країною в якої майже щороку міняється влада і політика. Атак як говориться - маємо те що маємо!
Phoinix Опубліковано 18 Травня, 2010 в 12:20 Автор #7 Опубліковано 18 Травня, 2010 в 12:20 просвітіть мене будь ласка яке право має Росія будувати та продавати наші літаки?Вони мають ліцензію на будівництво Ан-124, чи можливо в них патент на цю модель є?Бо я не можу врубатись, контора наша а виготовляти хоче чужа держава та й ще третю тяне.
Lisovic Опубліковано 18 Травня, 2010 в 12:31 #8 Опубліковано 18 Травня, 2010 в 12:31 Там мабуть не все так просто, цей літак було розроблено ще в радянському союзі. І наскільки я знаю вироблялись вони Росії, Україна здається їх не випускала. Тому мабуть, як і багато розробок того часу, Росія і змогла залишити за собою право їх виробляти.Мені от більше цікавить чому АН 148 росіяни виробляють, цей літак було розроблено вже при незалежній Україні, хоча в розробці і брали участь російські компанії.
difoto Опубліковано 18 Травня, 2010 в 13:23 #9 Опубліковано 18 Травня, 2010 в 13:23 Там мабуть не все так просто, цей літак було розроблено ще в радянському союзі. І наскільки я знаю вироблялись вони Росії, Україна здається їх не випускала. Тому мабуть, як і багато розробок того часу, Росія і змогла залишити за собою право їх виробляти.Мені от більше цікавить чому АН 148 росіяни виробляють, цей літак було розроблено вже при незалежній Україні, хоча в розробці і брали участь російські компанії.Здрасьте!Мой брат работал на КБ Антонова и делали "Русланы" на Украине. И только на Украине есть бассейн для проверки герметичности фюзеляжа таких самолетов.
MrVes Опубліковано 18 Травня, 2010 в 13:32 #10 Опубліковано 18 Травня, 2010 в 13:32 Не послала б, якби в нас був порядок і стабільність. А так хто захоче мати справу з країною в якої майже щороку міняється влада і політика. Атак як говориться - маємо те що маємо!Якби в нас були "порядок і стабільність" (слоган нічого не нагадує?), то Україні не потрібно було б і з Росією домовлятися за тісну співпрацю в цій галузі.Можливо я і пропустив домовленості, які були досягнуті в цьому напрямку між РФ і Україною. Озвучте хтось будь-ласка, а далі можна буде предметно розмовляти. Допоки що РФ виступила в ролі піар-менеджеру (яка б не була стабільність в них, а США має більше підстав Путіну вірити ніж нашому гаранту).
HelloBoy Опубліковано 18 Травня, 2010 в 14:07 #11 Опубліковано 18 Травня, 2010 в 14:07 Якби в нас були "порядок і стабільність" (слоган нічого не нагадує?), то Україні не потрібно було б і з Росією домовлятися за тісну співпрацю в цій галузі.Можливо я і пропустив домовленості, які були досягнуті в цьому напрямку між РФ і Україною. Озвучте хтось будь-ласка, а далі можна буде предметно розмовляти. Допоки що РФ виступила в ролі піар-менеджеру (яка б не була стабільність в них, а США має більше підстав Путіну вірити ніж нашому гаранту).давним-давно заключили договора! просто вони недоступні широкому колу! ось і все!
MrVes Опубліковано 18 Травня, 2010 в 14:19 #12 Опубліковано 18 Травня, 2010 в 14:19 давним-давно заключили договора! просто вони недоступні широкому колу! ось і все!Ось це я мав на увазі.
NANO Опубліковано 27 Травня, 2010 в 12:44 #13 Опубліковано 27 Травня, 2010 в 12:44 значить "приватизували" так само як майже всю Україну.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.