Перейти до змісту

Боротьба без перемоги


solnishko

Рекомендовані повідомлення

Я би хотіла, я би дууууже хотіла, щоб мене почули. Почули ті дівчата (а їх, я думаю, багато), які кожного ранку, дивлячись у дзеркало, незадоволені собою. Рідко кому з нас випадає таке щастя - жити у гармонії з собою внутрішнім та власною фізичною оболонкою. Якби я сама не пройшла через це, не казала б. Мова піде про анорексію та булемію. Я мала друге... Я жила у постійному кошмарі, їла і вертала, їла і вертала(вибачте за прямоту), кожен день перетворювався на пекло. У мене полопали судини в очах, почалися болі у шлунку.....Це було давно, ще до мого заміжжя, але наслідки далися знати - коли моєму сину було 2 роки, мені зробили операцію, пов"язану з ШКТ. І тоді я згадала....Повірте, ніякі примарні та омріяні сантиметри не варті здоров"я, не варті тих ризиків, які чекають вас - майбутніх і теперішніх мам. Якщо у когось був подібний досвід, чи у знайомих, поділіться! Моливо, хтось прочитає і вирішить раз і назавжди для себе, що це- не той шлях, яким треба іти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Справді, коли жінка почне любити себе такою, яка вона є, то всі теж її полюблять. І вага не гратиме першочергову роль.

Був в мене період в житті, коли я була дуже худою, їсти нічого не могла (від нервів), багато хто питав, як я так схудла, думали, що якісь дієти, а їсти я просто не могла. А потім, коли все стало на свої місця, більшість сказали, що я повніша краще виглядаю, доросліше, а коли худа - то як дитина. Не подумайте, що я вже зовсім повненька, але 54 кг на 160 см. трошки забагато :)

Так от зараз комплексів немає майже зовсім, я сповідую таку думку, що щоб ми не робили, все-одно рано чи пізно наша вага буде такою ж, як і до виснажливих дієт - в природі закладена схильність до повноти. І я давно кинула затівати всякі голодування, дієти, не витримую їх навіть дня.

П.С. Люблю свою бабцю, вона завжди каже, що я худенька :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шкода що ми не в середньовіччі, де панувала мода на пишні форми... :)

Наш час диктує що кошмарна худоба (наголос на останній склад) це тру, і ніяк інакше.

Якщо довго не розповідати, такі саме образи нав"язуються з глянця, зомбоящика, інету і тд.

Дівчата прагнуть бути схожими на зафотошоплених до шкіри і кіток моделей, хлопці, собсна, шукають таких "гіпер стройних" дівчат.

(трохи утрірую, але всетаки). Звернув увагу і чоловіки-глисти :), тренд - дай дорогу. Пару фоток для картини маслом.

L_p1022712330.jpgL_p1022702097.jpg

фу какая гадость  :dont:

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є люди, які в зв’язку з певними обставинами не можуть набрати вагу: пришвидшений обмін речовин, спадковість, постійні нервування і навіть :lol: глисти)))...

Моя одна подружка при зрості 175 см важила (давно її не бачила) 46-48 кг, а їла дуже багато.

Вона просто мріяла поправитись, але безрезультатно :(...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...