Перейти до змісту

Який модем найкращий?

Рекомендовані повідомлення

Звичайно, що на сьогоднішній день є багато різних модемів, але хотілось би почути думку тих хто володіє інформацією - який все-таки кращий модем з WI FI на ADSL, ціна ролі не грає. Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хз, чесне слово. Поки працюють, то всі працюють майже одинаково. Подивись на

D-Link DSL-2650U/BRU/D.

http://rozetka.com.ua/ru/products/details/39699/index.html#tab=all

А якщо акцент робити на швидкості WI-FI, то тоді D-Link DSL-2740U/BRU http://rozetka.com.ua/ru/products/details/42367/index.html Може є щось і краще, але все воно практично одинакове, по одних протоколах працює і на майже одинакових мікросхемах зібране.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, підтримую. Всі д-лінки, які у мене були, або ламались, або глючні були, тому хочеться порадити, наприклад Зюхель. Але теж фіг зна як у них з надійністю.

А щодо самої роботи, то якщо працює, то претензій нема. А якщо глючить, то так, що світ не милий.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хз, чесне слово. Поки працюють, то всі працюють майже одинаково. Подивись на

D-Link DSL-2650U/BRU/D.

http://rozetka.com.ua/ru/products/details/39699/index.html#tab=all

А якщо акцент робити на швидкості WI-FI, то тоді D-Link DSL-2740U/BRU http://rozetka.com.ua/ru/products/details/42367/index.html Може є щось і краще, але все воно практично одинакове, по одних протоколах працює і на майже одинакових мікросхемах зібране.

У мене D-Link DSL-2640U/BRU/C2, багато чув про технічну ненадійність саме D-Link, хотілося б знати чи є достойніша та надійніша альтернатива.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не факт. Бач, те, що зюхелі там ледь не в два рази дорожчі (чи в два) не значить, що вони не ламаються. З дорожчими альтернативами свої проблеми.) Тому, якщо щось є і працює, порадив би на цьому зупинитись, бо стовідсоткової панацеї тут не буде. Якраз, мабуть, краще тримати недорогу просто залізяку, най вона навернеться після гарантії, зате мона купити таку саму нову або щось нове. А як навернеться зюхель за сто баксів, то і не знатимеш уже що думати.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну а що з ним не так? (з 2640) Якщо один конденсатор в блоці живлення сохне, то це не катастрофа, імхо. Та і така статистика тому що D-Link найбільш поширені, напевне.

Ще народ хвалить Linksys (Cisco таки не найгірший виробник мережевого обладнання), але я з ними справи не мав, тому нічого конкретного сказати не можу. http://rozetka.com.u...3937/index.html

Доводилось ремонтувати і Длінк і Зюхелі, ті самі яйця, тільки вид збоку, імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайно, що на сьогоднішній день є багато різних модемів, але хотілось би почути думку тих хто володіє інформацією - який все-таки кращий модем з WI FI на ADSL, ціна ролі не грає. Дякую!

моя думка... напевно ZyXEL користуюсь моделькою P-660HT EE уже 3 роки, вона без WIFI, але можна взяти і P660HTW2 EE - робота бездоганна! один раз згорів блок живлення ( від перенапруги)сам відремонтував... модем не виключається цілими добами... рекомендую - не пошкодуєте! :ok2: подивіться тут http://www.zyxel.ru/content/catalogue/soho/center/adsl/728

...і ще одна деталь!... "методом проб и ошибок" вирахував - модем має працювати в вертикальному положенні - практично май же не гріється, ледве теплий!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це все відносно. От скільки тих зюхелів в Луцьку є? Судити по 10 штуках про всі якось необ"єктивно. Доречі Р660 я ремонтував недавно, так що не все там так ідеально. Як каже один мій товариш, і літаки падають, а вони по мільйону баків коштують. Так що фігня це все, пробачте. Аби ми були живі і здорові, а техніка створена для нас, а не ми для неї. Згорить, купимо нову, ще кращу. Електроніка дуже швидко розвивається, так що буде скоро щось нове і набагато цікавіше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це все відносно.

Andruha_gpz28: 100% з тобою згідний - але хочеться кататися на "мерседесі" - чи не так?! :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну був в мене до недавнього часу D-Link DSL-2540U/BRU після переходу на тариф "Ультра" від ОГО почав давати обриви (до 5 разів/год, причина вважаю перегрів процесора модема), в товариша D-Link DSL-2500U/BRU ще при тарифі 8 мбіт не тримав стабільно лінію, так що він змушений був використовувати ОГО 4+ . Нещодавно я змінив свій модем на ZyXEL P-660 RU2, і диво обривання припинилися! Змінив на такий же модем і мій товариш тепер і він користувач тарифу "Ультра".

Я зробив для себе такий висновок модеми D-Link DSL-25хх серії для тих хто користується тарифами до 4 Мбіт на скачування. Серйозніші технології вимагають серйознішого обладнання.

Продукт - "Ультра" буде дешевшати так що дивися в сторону ZyXEL P660HTW2 EE, а якщо грошима багатий то щось з Cisco 800 Series.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продукт - "Ультра" буде дешевшати

Звідки така інформація?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інтуіція!

при чому тут інтуіція, Укртелеком (УТК)- монополіст, всі наземні лініїї його, те що не його це краплі в морі. На даний момент верхній пакет в ого перекинули на максимальну швидкість, а нижній підняли планку в швидкості, середні ж пакети залишили в при тій же швидкості і ті й же оплаті. І так вже повелося що УТК не більше двох разів на рік змінює тарифи/швидкості. Треба ж кожен раз пів року щоб всі інші оператори встигнули адаптуватись, а вони нову бомбу закидають.

І по модему D-link 2600U, мав ого+салысто821, змінив калісто на D-link 2600U, бо хотілось WI-Fi+ADSL. Дійсно в 2600U були проблеми на ОГО, перепрошив, настроїв як треба (а виявилось що не все так просто) і все - літає. На даний момент на старій лінії (пакет Ого Ультра)на "шістку" (ГПЗ) маю 1600 кб/S на загрузку і 160 кб/S на віддачу, хоча раніше вважав що це нереально.

Однозначно ще можу сказати що з вибором модема "протупив". Треба було однозначно брати D-link 2740U, так як планую купувати мультимедіа цент Dune 3.0 що підтримує Wi-Fi 300 mb/s.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гм...

Поставив вже штук 40 друзям/знайомим D-Link 2640/2650 - працюють, як правило, цілодобово, деякі вже понад 2 роки. Зразу в новому міняю конденсатор в БЖ (на випалок гарантії тримаю один БЖ не паяний :g05: ). Перешиваю останньою версією прошивки, ставлю роутом, WPA2.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну а що з ним не так? (з 2640)

Зразу в новому міняю конденсатор в БЖ...

Ги.) Десь отак.

А на рахунок яєць у профіль, є такий анекдот, якийсь закінчується фразою "Но есть нюанс!" :D

До чого це я? А, так от, зібрані, може, і на однакових мікросхемах, НО ЕСТЬ НЮАНС!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...ндя...я так зрозумів, що ідеального модему мабуть не існує, якщо й існує то за нього тут мова ще не велася :D , у кажного модему якісь своєрідні трабли, глюки, якщо не спочатку то з часом :) ....маємо те що маємо...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Позачора, в понеділок, довелось ремонтувати 2 модема (я не ремонтник, просто життя стимулює безкоштовно допомагати знайомим :) ) : D-Link DSL-500T (в експлуатації більше 3-х років) і D-Link DSL-2500U/BRU/C (2 роки працював). В обох - висохші конденсатори в БЖ, пульсації на виході БЖ більше 0,5В. В Длінку 2500, до того ж, злетіла прошивка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який з модемів порадите для найкращої роботи з тарифом "ОГО Ультра"? Ціновий діапазон до 50$ без WiFi.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Однозначно ZyXEL P-660 series! :0002:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Позачора, в понеділок, довелось ремонтувати 2 модема (я не ремонтник, просто життя стимулює безкоштовно допомагати знайомим :) ) : D-Link DSL-500T (в експлуатації більше 3-х років) і D-Link DSL-2500U/BRU/C (2 роки працював). В обох - висохші конденсатори в БЖ, пульсації на виході БЖ більше 0,5В. В Длінку 2500, до того ж, злетіла прошивка.

Ну і що тут незвичайного? А в якому обладнанні вони не сохнуть? А скільки материнок, блоків живлення, та іншого хай-тек лайна не включається чи глючить через ті конденсатори... І все пучком. А от як висихає один нещасний електроліт в блоці живлення (чи в платі) Д-лінка, то зразу "плач Ярославни" на весь форум - аяяяй, як мені не повезло в житті, який модем мені хєровий попав...

KOTuK, це я жодним чином не тебе маю на увазі, а тих хто гонить на 2640. Ви візьміть підбийте статистику, скільки з ладу виходить материнських плат чи відеокарт. А вони дорожчі за модеми. І нічого, купуються нові, бо там одним конденсатором за гривню проблема не вирішується і життя продовжується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dima3s підтверджую, я теж таке зробив одному знайомому, з 120мм пропеллером і модем почав якось трішки стабільніше себе вести.

Вже майже 2 тиждні так користується, поки не нарікає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

На власному досвіді (методом тику) вияснив, що у 2600 вайфай набаго слабший ніж 2640!

2600 вже через 2 кімнати не ловить, а 2640 на вулиці і в гаражі (окремо від будинку на відстані 30м, а від модема - 5 стін 45м) гоцає чудово!

Перевірено на 2 модемах 2600 та 1 модемі 2640.

Чи це не фортить мені?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з власного досвіду, скажу що найкращі модеми це калісто, які дає телеком. безвідмовні, не глючні, не потребують танців з прошивками. поставив і забув. для себе брав би модем в оренду, бо купляти залізяку для технологій , що застаріли не бачу сенсу. Через два роки (час "окупаємості" ) адсл загасне, і модем той нікому не буде потрібен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zyxel, Huawei, 3com - класна техніка. Були б Sun чи Aplle модеми купив би не задумуючись.

Д-лінк, Тр-лінк і т.д. - це бюджет моделі, відповідно так і працюють.

Є форум "ОГО" з модемним розділом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В калісто теж конденсатори сохнуть і блоки живлення горять, і мікросхема на лан, і прошивка часом злітає. Питати який модем найкращий, це все одно, що запитати який лотерейний квиток найкращий. імхо. Навіть топові дорогі моделі часом дохнуть, хоч поки працюють, то працюють стабільніше і глюків менше. Але фігня це все. Я бачив плазми філіпс і соні по 3 кілобакси дохлі ще на гарантії. А ще гірше, коли не на гарантії. І вартість нової плати на заміну 400 ойро. Так що розслабтесь і відносьтесь до заліза простіше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...