Перейти до змісту

Новини (чи чутки)


Taurus

Рекомендовані повідомлення

Ось таку новину прочитав сьогодні на сайті Західної інформаційної корпорації:

Волинську ОДА знову очолить Борис Клімчук?

У Секретаріаті Президента України розглядається питання про можливу заміну голови Волинської ОДА Володимира Бондара. Про причини не повідомляється, але не виключено, що вони – суто політичні. Про це ЗІКу повідомило 6 грудня компетентне джерело.

Наразі відомо, що серед претендентів на посаду нового губернатора Волині розглядається кандидатура Бориса Клімчука – колишнього голови Волинської ОДА, теперішнього Надзвичайного і Повноважного Посла України в Литовській Республіці.

Серед позитивів Бориса Клімчука – те, що він досить вміло і найдовше з голів ОДА в Україні керував дотаційною областю. Однак поки не зрозуміло, як теперішня команда Президента України Віктора Ющенка сприйме те, що Блок Бориса Клімчука «Рідна Волинь» у Волинській облраді фактично виявився союзником депутатів із Партії регіонів щодо можливої заміни помаранчевого керівництва облради.

Довідка ЗІКу.

Блок Бориса Клімчука «Рідна Волинь» налічує у Волинській обласній раді п’ять депутатів із 80. Фракція блоку, як і депутатська група з Партії регіонів, у числі ініціаторів питання про скасування посади другого заступника голови облради та звільнення з цієї посади рухівця Володимира Банади.7 грудня це питання знову виноситься на розгляд VII cесії Волинської обласної ради.

Як на мене Климчук досить розумний дядько, завдяки чому і зробив непогану політичну карєру, заробив гарну репутацію. Все може справити добру підтримку при відстоюванні інтересів області.

Можливо хтось має інші думки? Цікаво, хто що думає з цього приводу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я только за это!

И как мне кажется он намного лечше ныншнего залётного Шибы!

И работал раньше у нас, и знает всю специфику области и отдельных районов!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПРи чом тут мер Луцька? :)

Да извените перепутал!

Тут народ над ухом, сбаламутили целиком и полностю!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те що карєру Клімчук забабехав нормальну тут ніхто не поспорить. :-) :-) :-)

Ну а те що Бондара поміняти, то давно пора, але ж не на Клімчука, Я б поміняв на Банаду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шибу також треба поміняти.

imho, неудачная затея -- вряд ли за него что хорошее дадут, глядишь еще и доплатить прийдется :D хотя, смотря на что менять..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто б не прийшов жити буде погано, такий ми народ! Чи може такі політики... Ні мабуть всетаки політики думають про народ в останю чергу, і то тільки перед виборами! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто б не прийшов жити буде погано, такий ми народ! Чи може такі політики... Ні мабуть всетаки політики думають про народ в останю чергу, і то тільки перед виборами! :)

Все правильно. Всі політики прагнуть до влади заради якоїсь конкретної мети. Ця мета в першу чергу повинна принести користь самому політику. Інакше немає сенсу тратити стільки зусиль, нервів і грошей для того, щоб отримати владу і допомагати простим людям жити. Тому мабуть потрібна така людина біля керма, яка уже досягла значних успіхів (в бізнесі), чи просто представляє інтереси такого бізнесу, якому уже не потрібно красти державні (людські) гроші для того, щоб збагатитися, а потрібно уже підняти загальний рівень розвитку країни, її населення, розвинути інфраструктуру, при цьому переслідуючи стратегічну мету - розширити бізнес. Біля такого бізнесу розвиватиметься вся економіка. Але вочевидь це не той етап розвитку, на якому знаходиться наша держава, і особливо область.

Наші місцеві політики, прийшовши до бюджетної годівниці, прагнуть вхопити якомога більший шматок. Розміри бюджету області не дозволяють вхопити багато, але для нашого рівня економічного розвитку все одно відчутно.

Хоча, як на мене, деякі позитивні зрушення в країні є. Але вони дуже незначні. Владні вельможі часто не бажають бачити очевидні речі, ігноруючи які, роблять помилки, за які доводиться розплачуватися простому люду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Клімчук доречі якийсь там не кровний родич Кучми. Я період його правління погано пам'ятаю, а от мій тато нічого про нього хорошого сказати не можу, а йому я довіряю. Він савковий чиновник, хоч і побував послом в Литві. Так шо крще без нього якось обійтись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...