Перейти до змісту

Прощайте, карьеры в Гараздже!

difoto

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

вже година пройша. а подовження діалогу і нема. Як кажуть поляк УСРАЛІСЬМИ.

Далог є. Просто твоя функція в ньому - сосати чупа-чупс і не заважати цивілізованому спілкуванню.

зараз чупа чупс сосати будеш ти. при любих розкладах

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

скажу грубо (за мінуси) пифдіти не мішки таскати. Беріть "молотова" і гайда, - тоді вас почують, - часи мирних та конституційних заходів минули разом з президенством Ющенка на якого ви так гоните :angry2:

добре. мені не подобається музика яку ти слухаєш. треба значить піти спалити твою хату. так буде правильно вирішити проблему?

Опубліковано

Blik, у тебе в висловах звучить дуже часто "Ви", "Вам", "Робіть"... і т.д.

Ти в Гондурасі живеш і з сторони далекої відстані тобі чудяться такі цікаві варіанти виходу з положення? Пробачте за мій французький, шо за сраний радикалізм? Новоспечений ностадамус з порадами екстакласу, [вирізано цензурою].

Опубліковано

а вообще - потихоньку забывайте, что можно было зайти в лес, разжечь костер и т.д..(все вокруг колхозное - все вокруг мое)

капитализм- это уже немного из другой песни...

Це дикий капіталізм. А до розвиненого капіталізму, наприклад як в Штатах, нам ще ого-го.

Опубліковано

як на мене, то у цьому випадку можна спробувати написати колективне звернення до прокуратури наприклад. Цікаво було би почитати їх офіційну відповідь по цьому питанню... Тільки треба юриста, щоб це грамотно реалізувати.

Опубліковано

скажу грубо (за мінуси) пифдіти не мішки таскати. Беріть "молотова" і гайда, - тоді вас почують, - часи мирних та конституційних заходів минули разом з президенством Ющенка на якого ви так гоните :angry2:

добре. мені не подобається музика яку ти слухаєш. треба значить піти спалити твою хату. так буде правильно вирішити проблему?

ну якщо я , слухаючи музику, не заважаю тобі, -то певно ні. А якщо ти мені сказав три рази зробити тихіше , а я і в вус не дую , - то в тебе з'явиться бажання мені пику пошкрябати.

Опубліковано

2Blik

А хіба палити, бити вітрини та фасади банкам та держустановам - вихід? І до чого порівняння з греками та французами?

На рахунок мінусів. Вибач, що образив. Але дозволь запитати, багато "Молотових" ти вже набрав? Багато вітрин розбив? І чому все повинні робити ми? Чи ти не в цій країні живеш? Ото ж то й воно. Твої слова "... не мішки таскати." про тебе.

Опубліковано

Биттям вітрин та погромами ви нічого не доб'єтесь. Це банально перетвориться на масовий грабунок, і тоді більша частина учасників і не згадає першопричину масових заворушень.

Для початку я підтримую ідею з колективним зверненням.

Опубліковано
А до розвиненого капіталізму, наприклад як в Штатах, нам ще ого-го.

не рівняйтесь на Штати-це дуже красива упаковка під якою дуже велике лицемірство і брехня.(можна продовжити до безкінечності і фактами)

а по сабжу-мені дуже цікаво де всі наші приславуті громадські організації?

взагалі з таким явищем як захоплення земельних территорій боротися тяжковато і пізно.дуже багато обмежень нам навязали розумінням ДЕМОКРАТІЇ.

боротися треба було ще в часи коли людству навязували державу як устрій.а зараз пожинаемо плоди "цивілізації"(ИМХО)

Опубліковано

30 - го буде велодень, можна туди поїхати всім гуртом і насрати там усюди.

Такий собі "Привіт" футболістам від велосипедистів

оце нормальна пропозиція! а під цю акціюю кіношніків підключити (але з провідних каналів,- тоді й свох канали в правильному контексті подадуть) Вобщім правильно . Якщо масова частка буде за 200-300 чоловік процес піде. У крайньому випадку будуть або торгуватися або пробувати розбиратися. :smile-zachot:

Опубліковано

а ще краще щось радіоактивне там порозливати.

Памятаєте фільм "день незалежності" "Якщо вони прийшли нас взяти в рабство, ми повинні так загадити планету щоб вона втратила для них привабливість. Тут є доля сенсу.

Опубліковано

а ще краще щось радіактивне там порозливати.

Памятаєте фільм "день незалежності" "Якщо вони прийшли нас взяти в рабство, ми повинні так загадити планету щоб вона втратила для них привабливість. Тут є доля сенсу.

терором папахуваєт, поки може утримаємось

Опубліковано

Радіація всеодно не допоможе, знімуть грунт.

А акцію провести реально, толпа на роверах буде, потрібен план дій.

Опубліковано

...ми повинні так загадити планету щоб вона втратила для них привабливість.

Куди далі, вже й так загадили по самі...

Опубліковано

30 - го буде велодень, можна туди поїхати всім гуртом і насрати там усюди.

Такий собі "Привіт" футболістам від велосипедистів

оце нормальна пропозиція! а під цю акціюю кіношніків підключити (але з провідних каналів,- тоді й свох канали в правильному контексті подадуть) Вобщім правильно . Якщо масова частка буде за 200-300 чоловік процес піде. У крайньому випадку будуть або торгуватися або пробувати розбиратися. :smile-zachot:

а під цю акціюю кіношніків підключити
доречі можна підключити телевізійників ICTV надзвичайних новин вони на такы матерыали полюють.
Опубліковано

гм...а це не ви ото сантиметрів 20 вище по екрану щось про вітрини-фасади і коктейль молотова писали?чи такі дєянія просто на хуліганку тягнуть ?

Опубліковано

ох здается мне что ничего уже не получится...

если ребята решили, так тому и быть...

мам же не просто с улицы собрались... а солидным пресом

так что :(

Опубліковано

гм...а це не ви ото сантиметрів 20 вище по екрану щось про вітрини-фасади і коктейль молотова писали?чи такі дєянія просто на хуліганку тягнуть ?

так це ж нєпакора, а нєпакора послідовна, ну тіпа ага не почули нас,не сіли за стіл переговорів і т.д - ну то палучайтє :mdr:

Опубліковано

Вобщім координатора вибирайте чим скоріше (від лісопедістів, фудболістів, зелених, туристів і таке інше ! а потім самого главного, який переговори будеть вести. Мож фатить балачок? Ічас до 30.05. є. Гайда...

Опубліковано

Друзі, стоп.

Давайте почнемо з того, що дізнаємося достовіру інфу. Жодної фотки, жодної ямки і стовпчика я ще не бачу. Завчасна паніка.

Я зараз намагаюсь хоч якусь інфу від наших депутатів добитись, журналістів, може, хтось ще щось чув. А ямки можуть під посадку дерев копати, наприклад.

Пропоную в суботу зібратися на кар.єрах, пофоткати, порознюхувати і тоді, якщо інформація підтверджується, починати інформаційну і юридичну війну.

Опубліковано

Друзі, стоп.

Давайте почнемо з того, що дізнаємося достовіру інфу. Жодної фотки, жодної ямки і стовпчика я ще не бачу. Завчасна паніка.

Я зараз намагаюсь хоч якусь інфу від наших депутатів добитись, журналістів, може, хтось ще щось чув. А ямки можуть під посадку дерев копати, наприклад.

Пропоную в суботу зібратися на кар.єрах, пофоткати, порознюхувати і тоді, якщо інформація підтверджується, починати інформаційну і юридичну війну.

Юлямпочка, ти (на "ви" на форумі зазвичай ображають (с)забув хто написав), пробач за іронію, там на кар'єрах хочеш договір оренди знайти?

Інформація достовірна.

Опубліковано

І що ви тим хочете добитись? Я скажу шо- НІЧОГО. Там вже давно "всьо схвачєно, за всьо заплачєно". Скоро і в парку будуть будинки будувати....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...