Перейти до змісту

отзывы о BlackBerry

Рекомендовані повідомлення

Интересует

кто пользовался/пользуется BlackBerry

интересно ваше мнение

просто хоца что-то новое поюзать)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ці девайси призначені для корпоративних клієнтів. Там потужний захист пошти, контактів і тд + підключення до їх серверу та інші опції, що цікаві для офісного персоналу. І більше нічого цікавого для рядового користувача.

Мені клієнт BlackBerry втиснули у Siemens SK65

e96b6fc0c082.jpg

Зрозумів чому саме у таких телефонах є опції від BlackBerry :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я это знаю)

просто моного читал в инете что и для простого нашего смертного

BlackBerry очень полезен

без всех её сервисов)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І більше нічого цікавого для рядового користувача.

Та ну?! Більшість сучасних Нокій будуть курити в куточку, як по залізу, так і софтово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивлячись для чого софт ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Крутив кілька апаратиків. Досить цікаві штучки. Зроблені якісно і цікаво.

Не сподобалося те, як на 9500/9530 реалізовано відпрацювання натиснення на тачскріні.

Маленький трекбол замість джойстика на 8800 сподобався, хоча й не звично на початку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

неужели неукаво нету BlackBerry из бордовцев?

просто интересно стоитли он тех денег

внете его и хвалят и плюют

и с совтом непонятки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

І я розглядаю як варіант покупки BlackBerry

Цікаво все ж таки почути відгуки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8830series.jpg

Користувався трохи часу моделькою що на фото.

Плюси:

+якісне виконання

+два великих динаміка спікера, мелодія виклику грає якісно, і не верещить

+World Edition (CDMA+GSM)

+серйозне спрямування під офісне використання,(емейли, календар,нотатки, to do)

Мінуси:

- примітивне меню, рядок або стрічка дрібних іконок

- регіональна заточка софта, багато що просто в нас не працює, в т.ч. навігація по CDMA

Зрозуміло, що сучасні моделі, з сенсорним управлінням, більшою кількістю комунікативних можливостей - куди цікавіші апарати, проте варто попробувати попередньо (стрельнути в когось на погратися :)), а чи припаде до душі?

Мені скажімо, юзабіліті Андроіда поки №1, про Symbian, WM - я забув як страшний сон...

Ну а інтересу до BlackBerry вистачило на кілька днів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Как владелец BlackBerry Storm с годовым стажем, скажу, телефон действительно качественный, а более насыщенного и качественного звучания динамика на телефоне я еще не встречал. Но телефон немного затратный в обслуживании. Без БИС добрая половина функций не работает (только не надо говорить мне про СБ, которые слетают при каждой установке приложения либо рибуте), или работает через раз.

За БИС, кроме стандартных растрат на звонки придется доплачивать 200 грн в месяц только за эту услугу.

Думаю скоро продавать свой шторм и взять что-то на Андроиде, BlackBerry, это конечно хорошо, но не в нашей стране.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Скажіть, будь-ласка, чи можна прошити BlackBerry 8110 так, щоб контакти та смс писались на рос. мові? меню маю російське, а от написання слів англійське? якщо так, то порадьте людину, яка б могла мені в цьому допомогти. дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стаж Ожини - 4 рокі :P

Без БИС добрая половина функций не работает (только не надо говорить мне про СБ, которые слетают при каждой установке приложения либо рибуте), или работает через раз.

За БИС, кроме стандартных растрат на звонки придется доплачивать 200 грн в месяц только за эту услугу.

Сервіс букі злітають на кастомних прошивках, альбо при кривих руцях ^_^ Те що BIS i BES у нас надає лише МТС і тому ціну рубає - проблема :(

неужели неукаво нету BlackBerry из бордовцев?

просто интересно стоитли он тех денег

внете его и хвалят и плюют

и с совтом непонятки

Вартують однозначно, в мене зараз є 3 моделі - 9360,9700,9780

І я розглядаю як варіант покупки BlackBerry

Цікаво все ж таки почути відгуки

Я друзям на замовлення привожу, якщо шо - пиши ;)

Скажіть, будь-ласка, чи можна прошити BlackBerry 8110 так, щоб контакти та смс писались на рос. мові? меню маю російське, а от написання слів англійське? якщо так, то порадьте людину, яка б могла мені в цьому допомогти. дякую!

перепрошивати неварто, включно до 5 OS мову можна вливати :P , хоча бувають нюанси

Думаю скоро продавать свой шторм и взять что-то на Андроиде, BlackBerry, это конечно хорошо, но не в нашей стране.

Буш продавать відпиши мо заберу- хоча ти і ненаписав яка саме у тебе модель? ^_^

P.S. В плані прошивкі і програм звертайтесь до EleKtrik, в нього досвід по ожині більший :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

, BlackBerry, это конечно хорошо, но не в нашей стране.

Чому ж, App World працює - є багато корисних додатків..(в мене СБ МТС , користуюсь Оперою і ІМ+ ).Як кажуть: на колір і смак- всі фломастери різні. Теж юзаю зара 9360, як на мене дуже вдала модель + 7 OS. Blackberry на іншу марку- поки неготовий поміняти!

ЗІІ- корпоративні ф-ції мені ні до чого)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...