Перейти до змісту

Школа №9

yurgen

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Бачила як Недужко вихідними шубку вибирав за у.о. юбіля Юванту. Погана звичка рахувати чужі гроші, але завжди чула, що освітяни бідні, а тут... Пісец, одним словом. Про Музиченка - дядько дійсно своєрідний, постійно тюхав косметику оріфлейм нам. Купиш карандашик - отримай четвірку :)

Ось хто хто, а грошики завжди любила економічка. Ніколи не забуду, як наголошувала перед днем вчителя, що любить чорнослив у шоколаді.

з вашого постав идно, шо економічка любила всього лиш чорнослив у шоколаді, а не, наприклад, вишню в спірту. все одно ж канфєтки будете нести, так уже несіть то шо людина любить:)

• Відповідей 312
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Про Музиченка - дядько дійсно своєрідний, постійно тюхав косметику оріфлейм нам. Купиш карандашик - отримай четвірку

Кожен заробляє як вміє

• 6 місяців потому...
Опубліковано

Не треба на Голодняка "бочку гнати". В той час коли я вчився це був не просто один з кращих вчителів фізики в школі, а найкращий взагалі. Нажаль він в мене не викладав, але заміняв. І коли він заміняв, ці теми в класі знали і ті хто слухав, і ті хто не хотів слухати. Голодняк - вчитель, яких нажаль зараз вже навіть серед пенсіонерів знайти важко.

Відносно вчителів, то, вибачте, це вже не вчителі - це бухгалтера та статистики. "Батьки повинні вчити своїх дітей" - це фраза яку постійно чути від класного керівника. В часи мого навчання вчили вчителі - діти ходили до школи щоб вчитись (ті хто хотів, звичайно, а хто не хотів - змушували). Відповідно виникає питання - а для чого тоді взагалі потрібні школи? Батьки навчили, а діти здали ті самі іспити і не треба грошей нікуди постійно носити. Наприклад, в травні управління освіти збирає всіх дітей в орендованих на один день аудіторіях і всі пишуть тести. Все! Рівень грамотності та культури вчителів вже давно нижче рівня каналізації. Уроки мови вже давно треба було перейменувати в "уроки Азарича". І далеко не просто сміх розбирає коли чуєш що 9 школа - елітна. Ні, це далеко вже не та школа, яка була колись. Та й взагалі мені все частіше здається що як тільки школа змінює назву на гімназію чи ліцей, то вона відразу втрачає можливість навчати дітей. Чим довше моя дитина ходить до 9 школи тим більше виникає бажання віддати її до звичайної школи де відсутні ці всі "понти" і дітям намагаються надати знання (а такі школи поки ще є в Луцьку, які управління освіти намагається постійно принизити, хоча рівень корупції там якщо не відсутній, то набагато нижчий та рівень знань набагато вищий. А згадують про них тільки погано, бо, мабуть, не носять, як інші). Нажаль фінансовий стан не дозволяє мені возити дитину до іншої школи кожного дня, але як тільки дозволить...

Опубліковано

В мене погані спогади збереглися про школу, оскільки вчився в 9-ій. Найбільше і найгірше зло - це безсумнівно Недужко, попри всі недоліки та причуди простих вчителів (кожна людина по своєму є ненормальна в певному сенсі). Спонсорські та інші кошти з батьків в основному йшли на навчання та влаштування його синів (білборд одного з них красується навпроти зупинки "ЦУМ"), а те що залишалось на ремонт школи. За останні роки може що й змінилось. Моя б воля, першим з директорів шкіл Луцька посади лишився б Недужко В.Д.

Опубліковано

В Віктора Дмитровича були улюбленні фрази в адрес дітей. Вишикували якось нас в ширенгу, а він стоїть, руки заклав на животі і кричить:"... пітекантропи, неандертальці..."

Опубліковано

Не треба на Голодняка "бочку гнати". В той час коли я вчився це був не просто один з кращих вчителів фізики в школі, а найкращий взагалі. Нажаль він в мене не викладав, але заміняв. І коли він заміняв, ці теми в класі знали і ті хто слухав, і ті хто не хотів слухати. Голодняк - вчитель, яких нажаль зараз вже навіть серед пенсіонерів знайти важко.

Відносно вчителів, то, вибачте, це вже не вчителі - це бухгалтера та статистики. "Батьки повинні вчити своїх дітей" - це фраза яку постійно чути від класного керівника. В часи мого навчання вчили вчителі - діти ходили до школи щоб вчитись (ті хто хотів, звичайно, а хто не хотів - змушували). Відповідно виникає питання - а для чого тоді взагалі потрібні школи? Батьки навчили, а діти здали ті самі іспити і не треба грошей нікуди постійно носити. Наприклад, в травні управління освіти збирає всіх дітей в орендованих на один день аудіторіях і всі пишуть тести. Все! Рівень грамотності та культури вчителів вже давно нижче рівня каналізації. Уроки мови вже давно треба було перейменувати в "уроки Азарича". І далеко не просто сміх розбирає коли чуєш що 9 школа - елітна. Ні, це далеко вже не та школа, яка була колись. Та й взагалі мені все частіше здається що як тільки школа змінює назву на гімназію чи ліцей, то вона відразу втрачає можливість навчати дітей. Чим довше моя дитина ходить до 9 школи тим більше виникає бажання віддати її до звичайної школи де відсутні ці всі "понти" і дітям намагаються надати знання (а такі школи поки ще є в Луцьку, які управління освіти намагається постійно принизити, хоча рівень корупції там якщо не відсутній, то набагато нижчий та рівень знань набагато вищий. А згадують про них тільки погано, бо, мабуть, не носять, як інші). Нажаль фінансовий стан не дозволяє мені возити дитину до іншої школи кожного дня, але як тільки дозволить...

гарно та правильно написано! однак це проблема не лише шкіл/гімназій, а й вищих закладів. освіта та культура сьогодні в нас на низькому рівні. а тому немає кому вчити дітей та молодь. педагоги думають лише про гроші та власне благополуччя.

Опубліковано

А в нас сьогодні був останній дзвінок. Син закінчив 1-й клас в 9-й школі.

І ви знаєте - ніц поганого на адресу школи якось не приходить на розум... Все влаштовує. Побори? Та їх практично не було. 50грн на школу в місяць і 50 на харчування... от і все... на парти сикнулись ше по пару грн... не рахую шо то так багато. Син задоволений, в школу йде радо, а то основне. Ми з дружиною, як батьки, теж задоволені тим рівнем знань, які він одержує в школі. Якшо шукати погане, то його мона знайти завше... а ви шось хороше шукати пробували? Напевно ні...

Доречі, щодо одного з попередніх дописувачів, який заявив, що:

Чим довше моя дитина ходить до 9 школи тим більше виникає бажання віддати її до звичайної школи де відсутні ці всі "понти"

і

Нажаль фінансовий стан не дозволяє мені возити дитину до іншої школи кожного дня

Так може в "звичайній школі" з вас не будуть дерти таких "шалених" грошей і ви собі дозволите возити туди дитину? :)

Опубліковано

Приєднусь до попереднього посту. Закінчив сьогодні 10 клас в девятій школі. Та й вчителі там - супер! Як і всі мої минулі 10 років...

Опубліковано

А в нас сьогодні був останній дзвінок. Син закінчив 1-й клас в 9-й школі.

І ви знаєте - ніц поганого на адресу школи якось не приходить на розум... Все влаштовує. Побори? Та їх практично не бело. 50грн на школу в місяць і 50 на харчування... от і все... на парти сикнулись ше по пару грн... не рахую шо то так багато. Син задоволений, в школу йде радо, а то основне. Ми з дружиною, як батьки, теж задоволені тим рівнем знань, які він одержує в школі. Якшо шукати погане, то його мона знайти завше... а ви шось хороше шукати пробували? Напевно ні...

ммм... знаєте, комусь достатньо знати, де протікає річка Стир, а комусь цього замало. так і в усьому :)

Опубліковано

А вот аби пан Психолог прочитали цю тему з самого початку, то певне побачили би, шо я намагаюсь дати своїй дитині досить таки високий рівень знань...

Наразі мій син є чемпіоном волині по ушу, вільно володіє українською і польською мовами і чуть гірше російською та англійською (доречі англійську в 9-й школі викладають на длуже високому рівні). Тому якшо я пишу шо задоволений його результатами, то це значить шо я дійсно задоволений і дитина отримує саме то, шо повинна, а фрази на кшталт вашої попередньої репліки - лишіть при собі.

Опубліковано
доречі англійську в 9-й школі викладають на дуже високому рівні

Я б так не сказав. Рівень викладання англійської мови дотягує ледве до середнього (так було коли я ще вчився). Заняття з репетитором значно ефективніше, хоча затратно в матеріальному плані.

Опубліковано
доречі англійську в 9-й школі викладають на длуже високому рівні

Щодо високого рівня, то час покаже. Але підхід та методика викладання англійської мови в 1 класі в 9 школі мені подобається, нажаль це все. А якщо в Вас, mix_forever, така гарна сума виходить, то назвіть букву класу, будь-ласка - дуже хочеться порівняти.

Так може в "звичайній школі" з вас не будуть дерти таких "шалених" грошей і ви собі дозволите возити туди дитину?

А я хіба написав що деруть "шалені" гроші? Дуже не хочеться Вас образити, відразу вибачаюсь якщо так вийде, але Ви мені нагадуєте політиків які чують тількі перші 2 слова з речення та відразу висказують свою думку не даючи договорити, не кажучи вже про розуміння сказаного. Я писав про рівень викладання. Моя дитина прийшла в перший клас далеко не вундеркіндом, але маючи достатній запас знань як для 1 класу та велике бажання навчатись. За 1 місяць вчителеві вдалося відбити всяке бажання навчатись. Доречі, англійська мова їй була цікава. Саме через це я хочу віддіти дитину до школи де вона зможе вчитись. А вартість проїзду навіть тролейбусом буде більшою ніж те що вимагають здавати в 9 школі.

Опубліковано
Ні, дійсно професор

Він типу дійсно заслужив це звання? В такому віці?

Цікаво глянути його наукові праці...

Де викладає?

Опубліковано
Він типу дійсно заслужив це звання? В такому віці? Цікаво глянути його наукові праці... Де викладає?

Ну я просто по факту кажу))

...Про це – у розмові із професором Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти, доктором історичних наук Юрієм Недужком. Його праці, присвячені становленню державної незалежності України, читають у США, Канаді, країнах Євросоюзу, Російській Федерації. Він – лауреат престижних міжнародних та державних премій. Автор понад 80 наукових публікацій, зокрема, 10 монографій. У 20 років він став переможцем наукових конкурсів Національної Академії Наук України та Міністерства освіти і науки України, у 21 — "Кращий студент України", у 22 — "Кращий молодий вчений Волині", у 26 — кандидат наук. А в 34 роки випускник однієї з кращих луцьких шкіл — НВК №9 захистив у столиці докторську дисертацію "Діяльність української діаспори щодо відновлення державної незалежності України (середина 40-х — початок 90-х років ХХ століття)" під керівництвом Героя України академіка НАН України Петра Тронька.

В мене бігборди з його обличчям викликали щире здивування. Ще до крісла міністра так дослужитись може

Опубліковано

І повір, з такими темпами і протекцією дослужиться. Нагадаю, Недужка-старшого ще жоден прокурор чи суд не зміг турнути, а було за що.

Єто же нєспраста (с)

Опубліковано
Цікаво глянути його наукові праці...
в Гуглі повно знайдете. Автореферат докторської: http://www.lib.ua-ru...cont/22351.html
Де викладає?
Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти
Опубліковано

І повір, з такими темпами і протекцією дослужиться. Нагадаю, Недужка-старшого ще жоден прокурор чи суд не зміг турнути, а було за що.

Єто же нєспраста (с)

А в нас рівень корупції визначається тільки в грошовому еквіваленті? А якщо тато директор меблевої фабрики чи якоїсь будконтори, а якщо в прокуратурі чи в суді працює, як в даному випадку? "-Ви мене не чіпаєте, а ваша дитина буде "добре вчитись"", для прикладу. І кому ви що доведете? Корупцію створює і підтримує сам народ, а чиновники лише її успішно використовують!

Опубліковано

Може я не до кінця зрозумів, але я мав на увазі що в старшого Недужка десь є дуже хороша "волохата лапа".

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Чтоб не создавать новую тему, решила сюда...В связи с переездом нужно перевести дочку в школу по месту жительства. Вот и появилась дилемма, в какую?На повестке школа №9 и школа №5, самое смешное, что я училась в обеих, до 8 класса в 9ой, а после в 5ой.Сначала уверена была, что переведу малую в 5ю, но все таки решила посоветоваться. Буду благодарна, если выскажетесь.

Опубліковано

Arven Rivendell, как по мне - нужно исходить из того какие предметы лучше даются ребенку - если математика/физика - однозначно №9, если языки/гуманитарные науки - №5.

Опубліковано

Arven Rivendell, как по мне - нужно исходить из того какие предметы лучше даются ребенку - если математика/физика - однозначно №9, если языки/гуманитарные науки - №5.

Я тоже так думала, но она только первый класс закончила и английский в ее старой школе был, но на уровне игры, и понять ее способность к языкам пока сложно...С учетом мама русская - папа украинец, 2 языка она уже знает)))С математикой у нее ок, это видно, мне особенно, потому как у меня с ней всегда были напряги и я рада, что ей с этим полегче. Хотя...для девочки гуманитарные науки, наверное, перспективнее))))ИМХО Не представляю, что моя дочка будет на мат. или физ. факультете учиться....хотя, решать то не мне....вот и ломай голову....как сделать правильный выбор сейчас... И спасибо, что ответили мне, а то я ждала ждала, кто что скажет)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...