Перейти до змісту

Банный лист №2

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

В этом топике каждый пост должен быть жалобой на читера с ссылкой на дему!

Формат таков:

Ник, порт, время, тип чита, ссылка на ЗААРХИВИРОВАННУЮ демку, айпишник (если есть).

Демки должны быть сроком не старше 1-2х недель.

Nickname: SkyMen

Port: #1 (27015,27018)

Date: 25.09.05 13:15

Reason: Aimbot

HS: 147 of 204

Demo: ftp://lm:[email protected]/cheaters/demo.zip|arj|dem

Опубліковано

Во вроде порядок на сервере начался ! Уже в играх вроде все норм играют и обеснение забаняным ест ! +1 к работе админов !

Опубліковано

я конечно извиняюсь , но за какое меня забанили?

ребята какие читы .....

не смешите ....

я пришол себе в клуб (на веселе) присел погоцать а тут бан меня и всего клуба ....не гоните ....ето тупо смешно ....тут локера в клубе стоят...

ето не читы ето я так действительно стреляю с авп ...дето 6-е авп на Зап.Украине ...смори...http://c-club.ua/news/528/#comments

...

уруру ....розбаньте ....ато ведь весь клуб в бане ...люди деньги плотют

Опубліковано

2 Intro Віриш не я банив ) і тому відбанювать не буду

Я ща не лізу до сервака вбіоса, хочу побачить до чого прийде це все діло )

Пока він став похожий на пісочницю для діток :D

Опубліковано

та лана ) бан был на 180 мин ....

просто я играл действительно без читов ...и даже удивился....потому что не было там таких "особых" фрагов .....

• Адміністратори
Опубліковано
2 Intro Віриш не я банив ) і тому відбанювать не буду

Я ща не лізу до сервака вбіоса, хочу побачить до чого прийде це все діло )

Пока він став похожий на пісочницю для діток :)

Пісочниця для діток це твоє розкручування game.lutsk.ua

Опубліковано

какой нахрен читинг???? Торик проснись ето толпа из нео2 гоцали на Варкрафт серваке какой нафик читинг???

Опубліковано

питання - чому ми (неО2) знову маэм повертатись до тих проблем які були при початку створення сервера і нашого перебування взагалі на сервері.????!

ситуація настільки смішна тупо абсурдна шо нема слів)

сіля таки прально каже - хлопці адміни банять всіх і за все шо їм збреде в голову без навіть ніякої поваги до вже відомих геймерів)

діти-адміни - хватить гратись з сервером - або ставтесь адекватно з свіжою нейтральною позицією до нашого клуба.

шо це всілякі слепи - бани - та кіки?

ви лише погіршуєте взаєморозуміння з гравцями - а не наводите лад

більш того скажу шо дейкі спірні бани навіть собі сіля не дозволяв - на відміну того який безпрєдєл у судівстві проводите ВИ!

якшо питання у підтриманні дисципліни на сервері - так сіля та кваз більш чесно це проводили та зрозуміло - навідміну від ВАС.

прохання - віддайте назад адмінку сілі.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

можливо з іншими питаннями сервака сіля і погано справляється - але з адмінством та банами він керувався таки реальними фактами і дозволяв собі таких безпрєдєльних вольностей як ВИ! :D;);)

Опубліковано

Да сіля по його словам повністю правий :blink: це уже не сервер контра страйк а пісочниця для дітей :D , всі переключілись грати в цей вар крафт, якось було зайшов пограв і чімось мені здалося цо че похоже на квейк тільки бігаеш і випускаеш обойму за обоймою ^_^ ніякої тактики ніякого навику гри показувати нетреба одним словом ( Half-life ). А на простому сервері не варкрафтовському чітери як були так і є :P , як цей местний зверь грав з чітом так і продовжуе грати :blink: , вобшем нічого незмінилося тільки пінг почав скакати шо неможливо грати, одним словом нема приколу вже такого як був ^_^ . А нарахунок того шо сказав неостар так це дійсно смішно, коли я побачив Інтро як він мені розказав шо його забанили за чіт я росміявся :mdr: , зрозумійте АДМІНИ, Інтро ніколи нестане грати з чітом, я вважаю для такого геймера як він тим більше з сильної команди НЕКСУС напевне було-би принизливо грати з чітом, тим більше хто тут може з ним потягатись в грі хібашо тільки агент. ^_^

Опубліковано

2SmeX ще хоч раз почую від тебе слово чітер в будь чию адресу забаню н*х Мене вже який раз в чітера записав.

Не розбираєся не патякай. А потім крик откуда стільки чітерів на серваку, ви ж самі їх собі видумуєте !!!!

Опубліковано
Інтро ніколи нестане грати з чітом, я вважаю для такого геймера як він тим більше з сильної команди НЕКСУС напевне було-би принизливо грати з чітом, тим більше хто тут може з ним потягатись в грі хібашо тільки агент. :)

Согласен на 100% видел на свои глаза как он играет.. кто не верит пойдите и гляньте сами... а то сразу читер читер параноя блин какаета

• Адміністратори
Опубліковано
Жду демку

АУ торик, виложи демку где я "читинг"ом занимаюсь

на лме в корне, neo.rar & neo2.rar

Опубліковано

Найс Демка, тока заторможенная троха

ЗЫ. тока не совсем ясно ..... а в чём там читинг ??

Видно ограничение по скиллу на серваке ввели ?

Опубліковано

Сіля може мені демку на слідуюшій раз записать :P шоб всі побачили, мені здаеться я не так часто пишу шо на серваку був чітак, ми с укуріним і інтром сиділи і дивились за тобой как як ти мінуси робиш через стени, такшо неморозся што не чіт :P , а тут ше і сам признався шо це був ти ;) . А якшо хочеш банити то бань без причіни не банять :P , а еслі забаниш значіть я правду кажу шо чіт :P .

Опубліковано

Смех, реально на мене про чіти гониш тікі ти. Ти забув як на ніч пришли наші до вас в клуб і ти кричав чітаки докі не догнав що вони біля тебе збоку сидять і чітить не можуть ?

Так що ще раз кажу не роздупляєся не базарь !!!!

Нащот агента то там нема ніякого чітерства в тій демці. Хто мені доведе протилежне отримає 100грв !!!

• Адміністратори
Опубліковано
Найс Демка, тока заторможенная троха

ЗЫ. тока не совсем ясно ..... а в чём там читинг ??

Видно ограничение по скиллу на серваке ввели ?

ответы админов/топ игроков вбиоса на предоставленные демки

лучший друг

всегда рядом

#307811 - Tue Dec 12 2006 06:19 PM

диагноз - приступ ясновиденья

ROKO[broZers]#307838 - Tue Dec 12 2006 07:09 PM

Однозначно ВХ + может и АИМ\НоРекоил(Мы с Тамарой ходим парой). Диагноз - бан!

Doktor Bormental

#307994 - Wed Dec 13 2006 10:25 AM

Да, в паре моментов орел как-будто имеет глаза по всей окружности головы. Когда он выбегал с планта и снял супостата (хумана!) сидящего за углом, причем он в тот угол посмотрел именно в этот раз и больше не заглядывал, хотя бегал все время этим путем - нереально. Причем прослушать он его не мог, прямо перед этим он снял еще одного и звук шагов, даже если тот только подбегал к нычке, услышать было нельзя. Ну и так далее. WH - стопудово, айм - врядли, а вот но-рекойл - очень похоже.

• Адміністратори
Опубліковано
WH можно обьяснить игранием в клубе... а там соседний комп.. и т.д.

Момент с выбеганием планта необъясним, 1 тер 1 контр, больше в коридоре никого не было из контров (все были на другой точке) смотри в соседний монитор не смотри толку 0

Опубліковано

я не говорю что в этом случае имеено так.. демку не смотрел... кроме того может ктот играть за другую команду в клубе и быть уже убитым.. тоесть наблюдать за тем игроком который кемперил.. тем самым сдавая его противнику...)) :D

• Адміністратори
Опубліковано
я не говорю что в этом случае имеено так.. демку не смотрел... кроме того может ктот играть за другую команду в клубе и быть уже убитым.. тоесть наблюдать за тем игроком который кемперил.. тем самым сдавая его противнику...)) :D

Варкрафт мод, убитым ты быть не можешь. Вобщем диагноз ВХ + норекоил, еще 2 подобных предъявы с НЕО = перманент бан. Тем более за НЕО и раньше замечались читы, их даже на вбиосе в перманент записали (и весь фотаком между прочим тоже)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...