Перейти до змісту

кражи трафика на дм

Рекомендовані повідомлення

у меня пропадает трафик на дм, банальное воровство, кто еще сталкивался с этим отпишитесь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня пропадает трафик на дм, банальное воровство, кто еще сталкивался с этим отпишитесь.

А болие подробно можно какой трафик где откуда. антивирус есть, проверял систему?<_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

интриги скандалы расследования

уже 4 года клиент ДМ, не было никогда воровства трафика...

да и не представляю как эт можна делать, разве - подменна Мака, плюс знать нуно пароль... а если хотите сказать что админы там воруют трафик - "поржал"

а кста да

антивирус есть, проверял систему
мб банальные вируса
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зачастую такие заявления объясняются некорректной настройкой безопасности на пользовательском ПК. ДГ воровать трафик явно нафик не нужно.

Попытайся проанализировать куда уходит твой трафик хотя бы Traffic Inspector -ом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Красти трафік - значить присвоїти собі чужий IP, MAC адресу його мережевого адаптера, це при умові, що в "жертви" вимкнений авторизатор.

Але є нюанс - операційна система користувача відразу повідомить про те, що його IP адресу хтось використовує.

По друге, якщо бачиш факт крадіжки - міліція і певні слідчі дії виявлять це, якщо цьому є місце.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене на днях десь біля восьмої вечора 120-130Мб трафіку пішло в невідомому напрямку. В той час мене не було вдома, домашніх перепитав - ніхто не лазив, історію браузера переглянув - в цей час жодного запису.

Є можливість глянути куди пішов трафік?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене на днях десь біля восьмої вечора 120-130Мб трафіку пішло в невідомому напрямку. В той час мене не було вдома, домашніх перепитав - ніхто не лазив, історію браузера переглянув - в цей час жодного запису.

Є можливість глянути куди пішов трафік?

В авторизаторі є посилання на особисту статистику. Там фіксуються сеанси звязку і т.д. - покопирсайся там.

З.І. Користувачі Він7 звичайно знають, що тяне собі трафік тихенько на оновлення і пошук дров?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В особистій статистиці намає інформації що й звідки качалося. Там лише показано скільки трафіку пішло/прийшло в певний проміжок часу.

Я не кажу, що в мене трафік хтось крав. Мені просто цікаво знати, куди він подівся. Автоматичне оновлення виключено, аська й антивірус стільки потягнути не могли. Просто для себе хочу вияснити, щоб не допускати подібних ситуацій в майбутньому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

>Страница статистики

>Трафик

детальную статистику сморим, узнаем точное время. (еси ет в определенное время было)

может - Автоматические обновления в фоновом режиме (а тут широкий выбор прог)

з.ы. пока писал уже тоже самое чиркнули :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в мене раз телефон 30 грн з рахунку "згамав"...

виявилося що одна хитра програмка для зображень всю галерею в нет і вигружала

шукай спочатку в себе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а в мене раз телефон 30 грн з рахунку "згамав"...

виявилося що одна хитра програмка для зображень всю галерею в нет і вигружала

шукай спочатку в себе

давно была такая же ситуация :)

с моб. тел. сидел в интернете и устанавливал софт, в процесе инсталяхи информации небыло что в инет ломиться, только когда деньги кончились, выдало ошибку что нету связи с сервером бла-бла-бла :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Для того щоб красти в юзера трафік.

1. Потроібно бути в твоїй підмережі.

2. Вписати собі твій ip

3. Підробити твій мак.

4. Знати пароль на ваторизатор, якщо не відключений.

Чому безтолково намагатись красти трфік

1. 2 однакових ip в мережі навіть з одинаковим маком будуть конфліктувати.

2. До того ж на свічах різні таймаути на зберігання мак таблиці.

3. І саме основне операційна система повідомить про конфлікт ip адрес ы запише це в лог.

В любому випадку користуватись інетом 2 машини нормально не зможуть.

4. Любі такі рухи будуть відображені в логах свічів і серверів оператора. На що зразу ж поступить адекватна реакція, зі сторони оператора.

+ ще є декілька варіантів які технічні спеціалісти використовують для моніторингу таких ситуацій і унеможливлення їх.

А от як украсти у юзера трафік. :)

Юзер як правило думає що він самий розумний і пипець.

Ставить купу софта, маршрутизатори чи ще якусь лобуду.

Наприклад поставив юзер UserGate. Налаштувати толком не виходить, читати влом, тому робить аби робило.

Порт проксі світиться на зовнішньому інтерфейсі і без питань пускає в інет. Вписую собі айпі юзера в барузері як проксі і користуюсь на шару його трафіком.

Толком не налаштовані точки доступу, роутери з паролем admin/admin і так далі. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене теж була нещодавно ситуація. Пропало 120МБ трафіку. Вияснилось, що фотошоп тихенько собі качае оновлення :). Можливо і у тебе якась програмка працює таким чином.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

місяці 3 тому в мене стирили 3 гектара трафіку, почав виясняти що до чого дозвонився в відділ техпідтримки ДГ, там мені сказали що якесь падло з візора качає споживаючи мій трафік. Порекомендували скачати кюрент доктора веба і пошарити ним. Нод ніфіга не знайшов а доктор зі старту 4 трояни зловив і після того зникли всі проблеми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

місяці 3 тому в мене стирили 3 гектара трафіку

1.1 Наступні дії вважаються дрібними порушеннями правил:

1.1.11. Недоречне, або неправильне вживання технічної термінології

Для інформації ось вам стаття про гектар і про те, що в ньому вимірюється.

там мені сказали що якесь падло з візора качає споживаючи мій трафік.

Користувач провайдера, який перебуває за NATом користується трафіком іншого користувача, який в свою чергу, сидить за NATом іншого провайдера.

Ви перед тим як писати хоть частково вникайте в суть того, що пишете. Особливо в технічних розділах.

1.2. Наступні дії вважаються грубими порушеннями правил:

1.2.3. Образа, погроза чи наклеп на адресу учасника форуму (компанії, організації, установи)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний Tum@n, сперечатись з вами чи щось вам доказувати я не збираюсь, оскільки я не є настільки обізнаним технічно в цій сфері. А вище я написав те що мені сказав працівник технічного відділу ДГ

що в даний момент іде закачка трафіку, крім того він навіть дав був мені якийсь айпі адрес куди йшла ця закачка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

может твой комп "заливал" что-то на машину с реальным ИП-адресом принадлежащему Визору ?

или именно говорилось о "даунлоаде" ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

может твой комп "заливал" что-то на машину с реальным ИП-адресом принадлежащему Визору ?

или именно говорилось о "даунлоаде" ?

не знаю, мені порекомендували кюрентом просканувати компютер, на пирсутність вірусів і він знайшов 4 трояна, після того все стало нормально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

какая разница? сейчас же "безлимит", хотя смысла трафик "тырить" вообще не вижу, инет сейчас доступен каждому практически.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був випадок. Як тільки підключили ДМ, за три години "втекло" 3 Гб трафіку. Хоча нічого не скачувалося і не загружалося. Глянув в автозагузку, а там був невідомий файл. Удалив його звідти - все стало на свої місця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

какая разница? сейчас же "безлимит", хотя смысла трафик "тырить" вообще не вижу, инет сейчас доступен каждому практически.

MACCEN, це тобі так здається. стосовно ватртості, то може і так, а от щодо технічної можливості, то тут ситуація протилежна.

по темі, то ситуації подібні були. колись буквально за годину 1Гб пропав і продовжував повільно, але впевнено "танути" трафік. порився у закладках в Opera, почав закривати по-одній - за пару хвилин все стало на свої місця

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...