Forever Autumn Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 12:26 #1 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 12:26 Шукаємо креативних фотографів і просто людей, зі своїм особливим ба4енням світу для створення фотовиставки «БеZzz бидла». Мета виставки: втовкма4ити людям у голову елементарну повагу до себе, ото4ую4ого середовища та інших мешканців міста. Своїми фото Ви можете висловити всю образу та гнів на людську безкультурність і тупість. У виставці можуть брати у4асть як професійні фотографи, так і аматори. Про місце проведення фотовиставки буде повідомлено пізніше. ЗНИЩИМО БИДЛО СИЛОЮ МИСТЕЦТВА!!!!!Роботи приймаються до 20 травня вклю4ноФото надсилати на пошту: [email protected],тел.. +38 093 119 85 44 Зю ПобережнюкВзагалі, тема широка. Висвітлювати можна таке:- хамство;- випорожнення в громадських місцях;- приниження людей;- знущання над тваринами;- безкультурність;- тупість;- невихованістьГероями фото можуть бути люди різних вікових категорій, соціальних статусів та професій. Це - своєрідний стовп ганьби.Важливо: у зв'язку з відсутністю спонсорської підтримки і з роботою на найголішому ентузіазмі, автори фотографій роздруковуватимуть свої роботи за власний кошт.©
gen552 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 14:31 #2 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 14:31 Тобто це має бути фотовистовка, на якій будуть фотографії з усіляким бидлом? Якщо так, то я проти такої виставки. Пояснюю чому. Я людина яка не любить негатив. Я не вірю в те, що побувавши на виставці де будуть демонструватись фотографії на яких відображена бикота м.Луцька, щось змінеться в кращу сторону в нашому місті. Швидше навпаки. Це тільки спаскудить настрій людям. І вони в окремий раз будуть переконені що Луцьк це село. Чули може таку фразу: "Якщо постійно думати про зло, то воно і прийде". Вобщем якось так. На сьогоднішній день лайна і так багато. І взагалі, я не розумію, чому неможна зробити туж саму фотовиставку, але на позитивну тему? Наприклад: найщасливіша людина(пара) м. Луцька. Кожен робить фотознімок щасливої людини. Якщо фотограф побачив що нема найщасливішої людини у м.Луцьку, окрім того бомжа біля ЦУМа, який їсть чебурек та посміхається, бо це все що йому потрібно, він (фотограф) робить знімок і показує його на вистовці. Якщо фотограф побачив що нема найщасливішої пари у м.Луцьку, окрім тої парочки-Емо, яка сидить на фонтані та облизуються язиками, він (фотограф) робить знімок і показує його на вистовці. Якщо фотограф побачив що нема найщасливішої пари у м.Луцьку, окрім тої пари людей приклонного віку (чоловіка та жінки), яка взявшись за ручки іде парком ім. Лесі Українки, та загадково дарять один одному посмішку, він (фотограф) робить знімок і показує його на вистовці. Уявляєте скільки позитивної енергії буде в одному приміщенні? Гарний настрій, приємні емоції, любов, таж сама повага один до одного, та й просто класна атмосфера. Також можна вибрати найкраще фото. А переможця нагородити призом. І тих що на фото теж. Я вважаю що об`єктив моєї мильниці не вартий бидла м.Луцька. PS/ нікого тут не ображаю, нікого тут не преконую. Просто це моя думка. Я вважаю що Позитивні емоції краще ніж негативні.
bohgdan Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 14:45 #3 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 14:45 Думаю не потрібно зациклюватись на негативі. Краще акцентувати увагу на хороших речах, а щодо фото (БИДЛА) то їх потрібно робити але лише для посилки в правоохоронні органи, якщо вони не бачать і не борються то нехай хоч отримують фото.
lu4nik Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 19:34 #4 Опубліковано 30 Квітня, 2010 в 19:34 Пропоную топікстартеру наступного разу писати одним шрифтом, можливо більше людей дочитає далі першого речення.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.