Перейти до змісту

До уваги креативних фотографів

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Шукаємо креативних фотографів і просто людей, зі своїм особливим ба4енням світу для створення фотовиставки «БеZzz бидла».

Мета виставки:

втовкма4ити людям у голову елементарну повагу до себе, ото4ую4ого середовища та інших мешканців міста.

Своїми фото Ви можете висловити всю образу та гнів на людську безкультурність і тупість.

У виставці можуть брати у4асть як професійні фотографи, так і аматори.

Про місце проведення фотовиставки буде повідомлено пізніше.

ЗНИЩИМО БИДЛО СИЛОЮ МИСТЕЦТВА!!!!!

Роботи приймаються до 20 травня вклю4но

Фото надсилати на пошту: [email protected],

тел.. +38 093 119 85 44 Зю Побережнюк

Взагалі, тема широка. Висвітлювати можна таке:

- хамство;

- випорожнення в громадських місцях;

- приниження людей;

- знущання над тваринами;

- безкультурність;

- тупість;

- невихованість

Героями фото можуть бути люди різних вікових категорій, соціальних статусів та професій.

Це - своєрідний стовп ганьби.

Важливо: у зв'язку з відсутністю спонсорської підтримки і з роботою на найголішому ентузіазмі, автори фотографій роздруковуватимуть свої роботи за власний кошт.

©

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто це має бути фотовистовка, на якій будуть фотографії з усіляким бидлом?

Якщо так, то я проти такої виставки.

Пояснюю чому.

Я людина яка не любить негатив. Я не вірю в те, що побувавши на виставці де будуть демонструватись фотографії на яких відображена бикота м.Луцька, щось змінеться в кращу сторону в нашому місті. Швидше навпаки. Це тільки спаскудить настрій людям. І вони в окремий раз будуть переконені що Луцьк це село. Чули може таку фразу: "Якщо постійно думати про зло, то воно і прийде". Вобщем якось так.

На сьогоднішній день лайна і так багато.

І взагалі, я не розумію, чому неможна зробити туж саму фотовиставку, але на позитивну тему? Наприклад: найщасливіша людина(пара) м. Луцька.

Кожен робить фотознімок щасливої людини.

Якщо фотограф побачив що нема найщасливішої людини у м.Луцьку, окрім того бомжа біля ЦУМа, який їсть чебурек та посміхається, бо це все що йому потрібно, він (фотограф) робить знімок і показує його на вистовці.

Якщо фотограф побачив що нема найщасливішої пари у м.Луцьку, окрім тої парочки-Емо, яка сидить на фонтані та облизуються язиками, він (фотограф) робить знімок і показує його на вистовці.

Якщо фотограф побачив що нема найщасливішої пари у м.Луцьку, окрім тої пари людей приклонного віку (чоловіка та жінки), яка взявшись за ручки іде парком ім. Лесі Українки, та загадково дарять один одному посмішку, він (фотограф) робить знімок і показує його на вистовці.

Уявляєте скільки позитивної енергії буде в одному приміщенні?

Гарний настрій, приємні емоції, любов, таж сама повага один до одного, та й просто класна атмосфера. Також можна вибрати найкраще фото. А переможця нагородити призом.:) І тих що на фото теж.

Я вважаю що об`єктив моєї мильниці не вартий бидла м.Луцька.

PS/ нікого тут не ображаю, нікого тут не преконую. Просто це моя думка. Я вважаю що Позитивні емоції краще ніж негативні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю не потрібно зациклюватись на негативі. Краще акцентувати увагу на хороших речах, а щодо фото (БИДЛА) то їх потрібно робити але лише для посилки в правоохоронні органи, якщо вони не бачать і не борються то нехай хоч отримують фото.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную топікстартеру наступного разу писати одним шрифтом, можливо більше людей дочитає далі першого речення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...