Перейти до змісту

До уваги креативних фотографів

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаємо креативних фотографів і просто людей, зі своїм особливим ба4енням світу для створення фотовиставки «БеZzz бидла».

Мета виставки:

втовкма4ити людям у голову елементарну повагу до себе, ото4ую4ого середовища та інших мешканців міста.

Своїми фото Ви можете висловити всю образу та гнів на людську безкультурність і тупість.

У виставці можуть брати у4асть як професійні фотографи, так і аматори.

Про місце проведення фотовиставки буде повідомлено пізніше.

ЗНИЩИМО БИДЛО СИЛОЮ МИСТЕЦТВА!!!!!

Роботи приймаються до 20 травня вклю4но

Фото надсилати на пошту: [email protected],

тел.. +38 093 119 85 44 Зю Побережнюк

Взагалі, тема широка. Висвітлювати можна таке:

- хамство;

- випорожнення в громадських місцях;

- приниження людей;

- знущання над тваринами;

- безкультурність;

- тупість;

- невихованість

Героями фото можуть бути люди різних вікових категорій, соціальних статусів та професій.

Це - своєрідний стовп ганьби.

Важливо: у зв'язку з відсутністю спонсорської підтримки і з роботою на найголішому ентузіазмі, автори фотографій роздруковуватимуть свої роботи за власний кошт.

©

Опубліковано

Тобто це має бути фотовистовка, на якій будуть фотографії з усіляким бидлом?

Якщо так, то я проти такої виставки.

Пояснюю чому.

Я людина яка не любить негатив. Я не вірю в те, що побувавши на виставці де будуть демонструватись фотографії на яких відображена бикота м.Луцька, щось змінеться в кращу сторону в нашому місті. Швидше навпаки. Це тільки спаскудить настрій людям. І вони в окремий раз будуть переконені що Луцьк це село. Чули може таку фразу: "Якщо постійно думати про зло, то воно і прийде". Вобщем якось так.

На сьогоднішній день лайна і так багато.

І взагалі, я не розумію, чому неможна зробити туж саму фотовиставку, але на позитивну тему? Наприклад: найщасливіша людина(пара) м. Луцька.

Кожен робить фотознімок щасливої людини.

Якщо фотограф побачив що нема найщасливішої людини у м.Луцьку, окрім того бомжа біля ЦУМа, який їсть чебурек та посміхається, бо це все що йому потрібно, він (фотограф) робить знімок і показує його на вистовці.

Якщо фотограф побачив що нема найщасливішої пари у м.Луцьку, окрім тої парочки-Емо, яка сидить на фонтані та облизуються язиками, він (фотограф) робить знімок і показує його на вистовці.

Якщо фотограф побачив що нема найщасливішої пари у м.Луцьку, окрім тої пари людей приклонного віку (чоловіка та жінки), яка взявшись за ручки іде парком ім. Лесі Українки, та загадково дарять один одному посмішку, він (фотограф) робить знімок і показує його на вистовці.

Уявляєте скільки позитивної енергії буде в одному приміщенні?

Гарний настрій, приємні емоції, любов, таж сама повага один до одного, та й просто класна атмосфера. Також можна вибрати найкраще фото. А переможця нагородити призом.:) І тих що на фото теж.

Я вважаю що об`єктив моєї мильниці не вартий бидла м.Луцька.

PS/ нікого тут не ображаю, нікого тут не преконую. Просто це моя думка. Я вважаю що Позитивні емоції краще ніж негативні.

Опубліковано

Думаю не потрібно зациклюватись на негативі. Краще акцентувати увагу на хороших речах, а щодо фото (БИДЛА) то їх потрібно робити але лише для посилки в правоохоронні органи, якщо вони не бачать і не борються то нехай хоч отримують фото.

Опубліковано

Пропоную топікстартеру наступного разу писати одним шрифтом, можливо більше людей дочитає далі першого речення.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...