Перейти до змісту

Кому не спится в ночь глухую

FunTom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчора дивилась 252358840230472.jpg

Раджу обов"язково глянути. Правда сюжет не до кынця розвинутий \на мою думку\

А сьогодні на порядку денному \тобто нічному :smile3: \487397-thumb.jpeg

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Це, типу, замість кави, шоб спати не хотілось?

як кому. інколи читаєш опис фільму...ух,страшилко...подивишся і засинаєш спокійно,з німим питанням - шо це було?де лякатись?

Опубліковано

інколи читаєш опис фільму...ух,страшилко..

Щасливий :smile3: В мене таких думок ніколи не буває. Не можу згадати фільм, під час перегляду якого мені було страшно.... Хіба перший "Пункт назначения". І то я дуже старалась боятися :rolleyes:

Опубліковано

інколи читаєш опис фільму...ух,страшилко..

Щасливий :smile3: В мене таких думок ніколи не буває. Не можу згадати фільм, під час перегляду якого мені було страшно.... Хіба перший "Пункт назначения". І то я дуже старалась боятися :rolleyes:

мова йшла про опис, а не про саму "картину". описати можуть дуже гарно (якшо це слово доречне до фільмів цього жанру))

Опубліковано

описати можуть дуже гарно (якшо це слово доречне до фільмів цього жанру))

Скоріше навпаки - часто пишуть "шонібудь" - або до фільму має опосередковане відношення, або розкриють всю інтригу шо і дивитись не хочеться. А з пульсом у мене сьогодні не склалось - настрій не той :rolleyes: Закінчилось все аудіокнижкою Прістлі "31 июня" :ok:

Опубліковано

я явно не оригінал, але для того шоб збільшити шанс переляку від перегляду, або від якоїсь іграшки типу дед спейс, такі передумови: один в квартирі, за північ, з джерел світла - монітор і індикатори, мої koss'и і звук вище середнього. Той же кондемнед, чи резідент івл, чи думчик (зтя частина) було стрьомно шпілити, ну принаймі часом тіпало коли імп вискакував :)

Опубліковано

але для того шоб збільшити шанс переляку від перегляду, або від якоїсь іграшки типу дед спейс, такі передумови:

Іграшки не граюсь, а з фільмами не допомагає :)

Опубліковано

Скоріше навпаки - часто пишуть "шонібудь" - або до фільму має опосередковане відношення, або розкриють всю інтригу шо і дивитись не хочеться. А з пульсом у мене сьогодні не склалось - настрій не той Закінчилось все аудіокнижкою Прістлі "31 июня"

до того й велося...що інтригу нагнітуть (чи як?))), а дивитись нема шо... не страшно.

особисто в мене, для того шоб збільшити шанс пере****и від перегляду, або від якоїсь іграшки типу дед спейс, такі передумови: один в квартирі, за північ, з джерел світла - монітор і індикатори, мої koss'и і звук вище середнього. Той же кондемнед, чи резідент івл, чи думчик (зтя частина) було стрьомно шпілити, ну принаймі часом тіпало коли імп вискакував

шанс що зробити? напевно злякатись...судячи по розмові. )

даа, коли імп вискакує, то вже всьо... :D

Опубліковано

даа, коли імп вискакує, то вже всьо...

Та ладно вам, не такий вже той Імр і страшний ;) В душі він добрий і пухнастий.

Опубліковано

Та ладно вам, не такий вже той Імр і страшний ;) В душі він добрий і пухнастий.

Протестую! Це порушує честь і гідність імпа!! Він має бути страшний, іначе профнепригодний, і взагалі, не розвіюйте мою віру в його страшність, а то шо мені в цій жизнє ше лишицця харошого ? :sq_ye:

Опубліковано

той Імп,якого я знаю, то він дійсно добрий ) і пухнастий) і ДУМ любить... тільки отакий :0123:

:D

і цілком він профпридатний)))

Опубліковано

Не наїжджай на Імпа :D Бо прийде завтра і налякає

А можна на сьодні з ним договоритись? Ви знакоми лічна, он сам тєбе гаваріл шо приїде завтра? :sq_ye:

Опубліковано

Ви знакоми лічна

Канечно знакомы

он сам тєбе гаваріл шо приїде завтра?

Як не прийде, то накличу його на твою голову :smile3:

він дійсно добрий ) і пухнастий)

Так і я о том же :0123:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...