Перейти до змісту

Що вам не подобається з сучасних тенденцій у моді?

talja

Рекомендовані повідомлення

Рожеві чобітки з тканини з дірочками. Вони бувають різних кольоів, але найбільше в рожевих ходять. Ну, весною ще зрозуміло, а от в 40 градусну спеку.....не думаю, що дірочки сильно допомагають:).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

О, а я думав один такий шо нерозумію тих дятлів шо носять:

1. Обліплі джинсі в пацанів - глянеш ну блін 3,14дорас

2. Штани з обвіслою матньою до колін шо в пацанів шо в дівчат - то точно сім насрали один носить

3. коли хлопці носять штани так шоб труси було видно - тіпа мачо а на самом дєлє 3,14дорас

4. тони щікатурки на дівчатах - просто фе

5. рожеві (і не тільки) чобітки в дюрочку - блін ну галоші і всьо

6. такі тіпа босоножки чи то чобітки всі такі чорні і закриті але пальці зверху торчать як в в'єтнамках - ото жесть як вовк з "ну погоди" коньки надівав.

7. Окуляри на півпики і ше різних кольорів - ну це взагалі окрема мови чим побільше тим покручє.

8. окуляри білі квадратні і прозрачні - це вапсче глянеш і на лиці читається я мего 3,14дорас.

9. Кеди такі за 10 грн чорні з білою підошвою і наоборот.

10. бейсболки з рівними козирками, або задертими доверху - ацтой.

і то ше не повний список, просто треба згадувати.

Підіб'ємо підсумки:

З дівчатами ше понятно, вони народ такий, специфічний, виділитися хочуть, але це вже перебор.

Ну а таких вот парніш треба в армію їм там дадуть поносити гламурний одяг і взуття, після того може шось дойде, і всяка срань в голову лізти не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5. рожеві (і не тільки) чобітки в дюрочку - блін ну галоші і всьо

6. такі тіпа босоножки чи то чобітки всі такі чорні і закриті але пальці зверху торчать як в в'єтнамках - ото жесть як вовк з "ну погоди" коньки надівав.

А моду, якшо можна так її назвати, диктує в нас Хмельницький\Одесса. Якщо через тиждень завезуть масово на точки продажу, скажем кірзачі зі стразами, будуть носити кобєти, як молоді, тому що, Тренд, Хіт сезону... :smile3:

Інкубатор чесслово...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З дівчатами ше понятно, вони народ такий, специфічний, виділитися хочуть, але це вже перебор.

Розумом потрібно виділятись :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ту Юрік.

Я з тобою згідний, але в корні то їхня прерогатива всякі там гламури-тужури. А не чоловіча. А якшо без розуму то шо не вдінь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розумом потрібно виділятись :)

Якщо дівчина розумна, то вона завжди одягнеться модно і зі смаком. Навіть в чобітки із дірочками, але не базарного варіанту. І буде виглядати індивідуально, а не як одна із стада. Так от собі думаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цілком згідний із Luychi, можна ще добавити що багато нинішніх дівчат немають смаку і просто купляють/одягають собі всякі трапяні вироби

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я взагалі не звертаю уваги хто в що одягається

ну хіба вже щось зоооооовсім неординарне)))) і то - як їм подобається, - хай ходять собі на здоров"я

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як клоуни в цирку :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

неподобається коли хлопці ходять в вузьких джинсах ..... ще все піджато і зажато ..... непереношу такого ... раз на базарі приміряв для інтересу - дуже жало в паху ))

також неподобається коли дівчата носять модні нині штани з матньою нижче колін ..... на худеньких ще норм виглядає але коли дівчина має велику ср@ку це вже нікуда не вписується

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Цілком згідний про штани в яких матня висить між ногами.

Це просто жах!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це просто жах!!!

мне вообще не нравится все, что относится к негритянской субкультуре (а почему-то считается, что подобные штаны именно оттуда), но ведь шаровары - это наше, родное. да и удобно, кстати. другое дело когда штаны обычные, но носятся приспущенными - вот это действительно кретинизм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це просто жах!!!

мне вообще не нравится все, что относится к негритянской субкультуре (а почему-то считается, что подобные штаны именно оттуда), но ведь шаровары - это наше, родное. да и удобно, кстати. другое дело когда штаны обычные, но носятся приспущенными - вот это действительно кретинизм

ну шаровари наскільки я знаю не мають матню по коліна, аони просто просторі... а коли ще підперезані хвайний пояском та чоботи до них, ех... куди ті часи подівались

от наскільки б краще дівчата виглядали б, якби вдягали вишиті сорочки і прості спідниці замість отого всього "моднього мотлоху"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це просто жах!!!

нєнє... Просто жах, це коли їх вдіває дівча з колесоподібними ногами. От тоді - повна асоціація з абасранцами :lol: :lol: :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це просто жах!!!

нєнє... Просто жах, це коли їх вдіває дівча з колесоподібними ногами. От тоді - повна асоціація з абасранцами :lol: :lol: :lol:

вони на жодній дівчині не виглядають гарно, ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема виглядить як брюзжаніє старих пердунів:D

я малій і джинси такі купував, і зараз у неї трикотажні легенькі такі є. класна вона в них

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 місяця потому...

Дикувато, як на мене, дивляться резинові чоботи з різними візерунками, та і без візерунків якось :_20:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І зновуж ця тема є безкінечна. Сткільки людей стіки буде фе.

тема виглядить як брюзжаніє старих пердунів

от можна почати і закінчити тему )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І зновуж ця тема є безкінечна. Сткільки людей стіки буде фе.

тема виглядить як брюзжаніє старих пердунів

от можна почати і закінчити тему )))

А можна просто тим, кому все подобається, і не старим пердунам, не відписуватися )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ничего, скоро все будут ходить вот так :huh:

tn.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як мене подхарює коли "емопудєлі" таке вдівають на себе і не стидяться вийти в них на вулицю. 

1259760843743649.jpg

Куди котиться цей світ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дикувато, як на мене, дивляться резинові чоботи з різними візерунками, та і без візерунків якось :_20:

А я маю дві пари: в червоно-чорну клітку і фіолетові в жовті квіти :P Дивиться дико, да, зато весело :)

Цієї весни вони були незамінними

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гарно - негарно, але з точки А в точку Б - дівчата\жінки приходять з сухими ногами, а ті хто бодро шагає по калюжах на шпильках???)

в лондонському метро, в неахті погоду, концентрація осіб жіночої статі в чоботах - напевно найвища на планеті :), і не думаю, що хтось глузує чи такає пальцем...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Что за тетка эта ваша мода-каждый день издает последний писк и никак сдохнуть не может.Вот я где то так же думаю.Вообще мода это полный бесполезняк-трата ресурсов на херню.В советском союзе над модой никто не задумывался и ниче...живы же.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В советском союзе над модой никто не задумывался и ниче...живы же.

Помиляєшся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...