Перейти до змісту

Наша Верховна Рада знову опозорилась!

Oli

Рекомендовані повідомлення

то що будемо робити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь

Ми ше за Ющенком плакатимемо...

Заздалегідь прошу вибачення за офтоп, але в зв'язку з вищесказаним зауважу, що подібна фраза озвучену на цьому форумі я вже бачив 3 рази.

Будьте такі ласкаві хтось пояснити, що саме позитивного відбулося за часів очолювання ВАЮ нашої держави. Надзвичайно вдячний буду за порівняльний аналіз економічного стану країни на момент приходу і на момент уходу попереднього гаранта. Дякую.

Я перепрошую, але як майбутній політолог хочу теж торошки попаплюжити ВАЮ! Приклад: візміть передвиборчу програму ВАЮ ( Хочаби 10 славнозвісних кроків ) і попунктно розберіть, що зроблено а що ні!!! Гарантую що після цього багато в кого думка про ВАЮ зміниться!!!

Вибачте що відійшов від теми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а вмене взагалі таке відчуття, що наступних виборів президента не буде років з 10. А тому потрібні рішучі заходи уже сьогодні.

А Янукович відкрито заявляв, що його програма розрахована на 10 років. 

То ці місяці, це ще не ягодки. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу.. взяти хоча б Білорусію... скільки там вже бацька править?

Білоруський народ сам перевибрав Бацька і 90% в них про це не жалкують. В Україні діаметрально-протилежна ситуація - 90% жалкують кого б не вибрали.

А Янукович відкрито заявляв, що його програма розрахована на 10 років.

То ці місяці, це ще ягодки.

До чого ми прийдемо шляхом Януковича я прогнозувати не берусь, але щось міняти потрібно було однозначно і міняти не "вже", а "на вчора". Від пам'ятників голодомору і законів про захист літаючих мишей народ краще жити не почав. Як то кажуть - "будєм пасматрєть" ...

Я перепрошую, але як майбутній політолог хочу теж торошки попаплюжити ВАЮ! Приклад: візміть передвиборчу програму ВАЮ ( Хочаби 10 славнозвісних кроків ) і попунктно розберіть, що зроблено а що ні!!! Гарантую що після цього багато в кого думка про ВАЮ зміниться!!!

Вибачте що відійшов від теми

Одних "бандитах в тюрмах" більш ніж достатньо для наглядності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу.. взяти хоча б Білорусію... скільки там вже бацька править?

Білоруський народ сам перевибрав Бацька і 90% в них про це не жалкують. В Україні діаметрально-протилежна ситуація - 90% жалкують кого б не вибрали.

я це сказала не до того що погано править (білоруси дійсно не жалкують), а в порівнянні, що бацька теж владу не дуже хоче віддавати :D

а міняти як? другий майдан? чесно - сумніваюсь, хоча.... все може бути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та що тут паритись, гіршої правлячої команди ніж попередня нема і навряд чи буде " Лебідь, щука і рак"!

Поживемо - побачимо!!!

ПС : не є прирхильником жодної політичної сили!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я це сказала не до того що погано править (білоруси дійсно не жалкують), а в порівнянні, що бацька теж владу не дуже хоче віддавати :D

А є кому? :)

З.І. Бацька заявив, що передавати владу в "спадок" не буде ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...