Перейти до змісту

Шукаю дівчину :)

tankist

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мож хто знає дівчину з Волинського державного училища культури і мистецтв на ім'я Ніколенко Лідія Володимирівна.

Другий курс Хорове диригування.

Треба їй віддати студентського квитка, якого вона загубила і , мабудь, шукає.

P.S. Віддам особисто їй в руки. :)

Опубліковано

tankist,

або Для тих, хто в танку ;)

Дивись першу сторінку:

Пошук/замовлення

В даному форумі постяться замовлення/пошук музики,програм, фільмів

Хоча... благіє намєрєнія... в відє ісключєнія... Мабуть, фотка дуже симпатична... того й особисто в руки віддасиш. Ну, аби не в ноги.

А ти попробуй постояти зранку біля "кулька", і повичисляти її... якщо нормально сплануєш, організуєш якийсь сюрприз - диви, мо тобі шось і обломицця... ;)

Опубліковано

Я бачив, що не той розділ, но підходящого не знайшов, ем сорри.

Дівчину тре знайти, так як їй тільки в жовтні видали цей

студентський, обідно ;)

Опубліковано

Більше підходить тема "Луцьк толск", проте... В деканат не пробував звертатись? Чи по розкладу групу вичислити, і вже там дивитись?

Я колись студентського згубив, так мені його якась дівчина в деканат принесла. Шкода, що в руки не віддала, дуже вже віддячити хтілось (хоча може й навпаки пощастило, раптом страшна... ) ;)

Опубліковано
если в октябре выдан - знач не первый раз теряет....

p.s. тему пришпилил

оооо.... не перший раз губить....

може вона так гроші заробляє????

:mdr:

Опубліковано

як цим можна гроші заробити? :mdr:

Чув що новий студентський потяне 150гривників, щоб виробити нового.

Я як свого колись провтикав, то болт забив на нього-не виробляв ;)

Опубліковано

В ВДУ шоб зробити новий студентський треба подати оголошення в газету шо ти його згубив, якшо в платну гривня 3, в безплатну взагалі нічого, а потім пишеш заяву і вуаля в тебе є новий студентський. Не знаю де ти почув про 150 грн.

Опубліковано

якраз від моєї коханої, студентки ВДУ, ти віриш що тобі безплатно би видали новий студентський?

Опубліковано
В ВДУ шоб зробити новий студентський треба подати оголошення в газету шо ти його згубив, якшо в платну гривня 3, в безплатну взагалі нічого, а потім пишеш заяву і вуаля в тебе є новий студентський. Не знаю де ти почув про 150 грн.

Так же и в ЛДТУ!!!!!

Опубліковано

Всі мої одгогрупники з ВДУ, що губили студентські (їх десь біля 6) робили це безплатно так як вже писалось після оголошення в газету. Перший раз чую про те що за це платять такі гроші. Можливо, це за термінову видачу нового?

Опубліковано

Так ты хоть на неё посмотрел блин? хоть прикольная?! :friday: такого небыло?

QUOTE(O_o @ Dec 1 2006, 07:30 PM)

tankist не встав кароч дупло рулить :-D

зачет...

поддержим наших :smile-zachot:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...