Перейти до змісту

Розводняк на швидкості

lapiy

Рекомендовані повідомлення

Вчера ехал по мосту от 5 школы к ТамТаму смотрю едет Пасат ментовский навстречу, а в нем сидит мент с радаром направленным в мою сторону, я прифигел. Это что теперь мне прийдет письмо счастья где я на мосту ехал со скоростью мои 60 и его 60 = 120 км в час?

Був нещодавно в Білорусії. Колега в"їхав в населений пункт на швидкості 70 км/год. В цей момент назустріч рухались ДАЇшники. Розвернулись і догнали з сиреною. Показали зафіксованене порушення на відео в їхньому приладі. Чимось схожий на наш Візир.

Взяли "штраф" рівний нашим 25 грн. )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Був нещодавно в Білорусії. Колега в"їхав в населений пункт на швидкості 70 км/год. В цей момент назустріч рухались ДАЇшники. Розвернулись і догнали з сиреною. Показали зафіксованене порушення на відео в їхньому приладі. Чимось схожий на наш Візир.

Взяли "штраф" рівний нашим 25 грн. )))

Аналогічна ситуація в Білорусі була в мене, тільки я перевищив швидкість десь на 50 км :( Дав 20 євро і всьо нармальна)

у них ті самі російські візири, підключаються до автомобіля (тобто візир вираховує точну швидкість зустрічного автомобіля). Все узаконено і все так треба. При чому я їхав вночі, якраз із повороту виходив (чи скруглення якщо правильніше), а вони на зустріч дальнім засліпили... Я моргнув, щоб на ближній перемикнув, а він мені мигавкою червоною)))

До речі, на Білорусі за містом ДПСники зазвичай їздять двома патрулями і стають один від одного через кілометр, та ще і в кущі ховаються. За попереджування зустрічних машин дальнім штрафують суворо, тому будьте обережні!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Польші за блим-блим десь біля ста ойро :) Більше не блимаю, купив рацію :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...