Перейти до змісту

Chery Kimo

Dimaxa

Рекомендовані повідомлення

Шановні автолюбителі! Є можливість придбати дане авто...

post-2059-1271843942,03_thumb.jpg

Питання наступного змісту. Хто, що, про ці ідею думає.

Я перерив і перечитав відгуки про Кімо по всіх форумах, відгуки позитивні, власники цих Кімушок впринципі задоволені.

Так це Китай, там Чері це гавно, але люди пишуть, що це крок вперед, зроблений китайцями...

Просто Деу і Жигулі вже приїлися, та і якість їх не дуже вражає, а тут в повний фарш і варіанті Комфорт.

Чи можливо краще взяти щось б/у ?

Давайте подискутуємо :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бери китайця 

сам катаюсь на джилі і не жалкую, що не взяв десятку за такуж ціну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Видай ціну, щоб можна було орієнтуватись чи можна взяти щось б/у нормальне!

Все залежить від цілей, які ти ставиш перед автомобілем, та власних уподобань! Хоча нове авто воно і в Африці нове авто :) ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як на мене, то за одні і ті ж гроші краще взяти б/у німця чи японця, чим нового китайця...

Аргументую: за невеликі гроші китайці пропонують кучу опцій і наворотів, а як відомо дешеве якісним не буває... А ті ж німці і японці давно перевірені часом, їх надійність, комфортабельність, безпека питань не викликає.

Це моя суб'єктивна думка, якби в мене стояв вибір перед новим Чері чи 10-річним Opel/Audi/VV/...., я б вибрав щось з останнього...

Відгуки про Chery A1 (Kimo)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дімаха, чесно кажучи якість якістю, але враховуючи що у тебе молода дружина, я б на твоєму місці дбав би першим ділом про безпеку.

Навіть якщо ти будеш мегаакуратно їздити ти не застрахуєшся від того що якийсь придурок може в тебе влетіти. Подивися краш тести китайців. Вони неначе картонні складаються. Імхо в даному випадку взяти гірший автомобіль, але в якому подбали про безпеку водія та пасажира у випадку аварії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бери нове авто на гарантії і не слухай решти "радників". думаю багато хто з них взагалі не має ніякого авто. а кричать "кітай це паслєднє хафно!" чисто щоб інші думали що у них просто лексус не менше.

в мене було 3 авто, німці, б/у зрозуміло. і з усіма виникали періодичні нюанси. і всі ці нюанси мені попадали в кишеню. а мороки - щось барахлить, шукаєм файну діагностику, домовляємось, платимо за діагностику, кажуть що не так (а може й не вгадали), їдем на формулу, бігаєм по точкам, шукаєм/замовляєм запчастину, платимо за запчастину, шукаєм майстра, домовляємось про заміну/роботу, платимо за заміну/роботу.

зараз нове авто, 7 років гарантії (5 повної + 2 роки усунення недоліків), вже був один незначний нюанс - зате яка різниця: позвонив на сервіс, домовився на завтра, приїхав, залишив машину, позвонили за 3 години, сказали що авто готове. забрав :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

видаю ціну...зараз УКРАвто пропонує її за 54000 тисячі гривень (Акція) в повній комплектації...а це:

+ ГУР

+ Кондиционер

+ Противотуманки

+ Возможность регулировки руля

+ ABS

+ Литые диски

+ Подушки безопасности: 2 шт.

+ Электропривод зеркал

+ Электростеклоподъемники

+ Центральный замок

+ Иммобилайзер

+ Парктроник

+ Аудиоподготовка: магнитола + 4 колонки

+ Сигнализация

думаю з такими опціями вона "здєлає" любу Ладу.

Доречі, щупав, лазив крутив її в салоні... місця там купа, колінами на місці заднього пасажира, аж ніяк не дістаєш до переднього сидіння, одним словом одні плюси...

Зупиняє тільки одне... Китай...Ех...

моніторив ціни в Німеччині, з думкою пригнати щось, так з розтаможкою, якщо там авто купити приміром за 3000 євро, тут його вартість виливається в 6700, + ще витрати "гонщику"

перелопошив все авто.ріа.уа, за 7000 у.є. візьмеш хіба подержаного авео, чи ланоса, чи ще якусь туфту...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до речі її продають в Італії, під шильдиком DRMOTOR - http://dr2.it

ну і щось на зразок chery kimo краш тест - прогрес з ранніми китайцями так скать наліцо. я б сказав дуже гарно морда склалась, по правильному.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гм... по перше невідомо на який швидкості краш тест проводився. а по друге щось я геть не побачив серйозних пошкоджень в джипа, в який той чері в"їхав (20-та 30-та секунди відео)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

видаю ціну...зараз УКРАвто пропонує її за 54000 тисячі гривень (Акція) в повній комплектації...а це:

+ ГУР

+ Кондиционер

+ Противотуманки

+ Возможность регулировки руля

+ ABS

+ Литые диски

+ Подушки безопасности: 2 шт.

+ Электропривод зеркал

+ Электростеклоподъемники

+ Центральный замок

+ Иммобилайзер

+ Парктроник

+ Аудиоподготовка: магнитола + 4 колонки

+ Сигнализация

перелопошив все авто.ріа.уа, за 7000 у.є. візьмеш хіба подержаного авео, чи ланоса, чи ще якусь туфту...

Між іншим оце авео-туфта як ти виразився на тому ж ВОЛИНЬ-АВТО нове в набагато гіршій комплектації коштує 97 тис.гр. І беруть......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за ці бабки нормуль, головне щоб чорне з тоніровкою :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да те Авео також в китаї кліпають тільки гроші в інший карман ідуть вот і ціна вища

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мав 3 машини,

б\у американець 15 років

новий китаєць - менше року (джилі ск)

б\у японка - 22 роки (і зараз їздю)

найгівнянішим виявився китаєць..... якість матеріалів салону, керованість на швидкості більше 90 км\год, зручністьт всередині і т.д. Я його отримав взамін америкоса в Києві і тамже продав, бо проїхавши пару кілометрів, зрозумів, на цій машині я до Луцька не поїду. Причому машині не було року, 20 тис пробігу, і все не убите....просто вона "ізначально гівно".

П.С. все імхо, хтось їздить і нахвалює.... особисто я не куплю собі, тим більше в плані безпеки.

до речі, посилання на мою. На вигляд і по комплектації суппер....а насправді...

П.П.С. на теперешній момент (секрет видаю) можна купити двохлітровий міцубісі галант 94 року за 4600 зелених. це імхо - найоптимальніща покупка. Якщо хтось дасть за мою мазду нормальні гроші - обов"язково придбаю вищевказану тачку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо мітцубісі і коштує 4600 зелених, але йому 16 років, та і запчастини думаю не дешеві до нього...

а взагалі про СіКей кажуть, що він і дійсно не слухається дороги, що не скажеш про ЕмКей...

на форумах власники Кімо пишуть, що це на порядок краще зроблений автомобіль порівняно з попередніми автівками китайського автопрому.

Сидів в салоні, пластик ніде не стирчить, всі зазори гарно підігнані, а головне не смердить китайською іграшкою.

Був сьогодні на Укравто, Кімошок є багато, і всі кольори... розбіглися очі...

Тепер не знаю який колір більше подобається.

Може є поради з життя, який колір краще брати, варіанти : синій, помаранчевий металік, бордовий, асфальт, вороняче перо(темно синій), небесний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо мітцубісі і коштує 4600 зелених, але йому 16 років, та і запчастини думаю не дешеві до нього...

так, йому вже 16, і ще стіки само він проїздить без проблем.....а китаєць аби 10 протримався...

а взагалі про СіКей кажуть, що він і дійсно не слухається дороги, що не скажеш про ЕмКей...

ну звісно..... він же дорожчий

на форумах власники Кімо пишуть, що це на порядок краще зроблений автомобіль порівняно з попередніми автівками китайського автопрому.

імхо, мало хто хоче визнавати, що купив гівно і знаходить як виправдання "там же електропакет......і так зручно зеркала крутити" :-)

Сідв в салоні, пластик ніде не стирчить, всі зазори гарно підігнані, а головне не смердить китайською іграшкою

в джилі теж все було краще ніж в черрі,і підігнано і в деяких моментах навіть гарно, проте бачив би ти, в якому все було стані, за неповний рік користування.

без образ, кожному своє, я просто висловив свою думку і поділився враженнями від того, що бачив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тож без образ, :rolleyes: твоя думка буде врахована...

дякую за відгук!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хоча 6750 баксів - це сума не мала і щось цікаве б/у точно можна знайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут в кожного своя думка. Хтось за одинакові гроші буде тішитись значком німця чи японки на своїй б/в, а хтось з задоволенням буде зривати целофан з сидінь нового авто. Хто тут виграє покаже час...

А відносно моєї думки, то: 1. Думаю ще треба кілька років щоб китайський автопром був на рівні світового і складав справжню конкуренцію. 2. Дане авто настільки мале, і незграбне, що мені здається ззаду при відкритому багажнику можна, якщо потягнути руку, потягнути за ручник, чи переключати коробку :rolleyes: . Імхо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

при відкритому багажнику можна, якщо потягнути руку, потягнути за ручник, чи переключати коробку

ну це ти дарма, в салоні місця багато, хоча це завдяки краденому об'ємі багажного відділення.

Полопачу ще трохи сайти продаж українські, авось і щось дійсно цікаве попаде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подивись на таку машинку як ,,CHANA Benni,, дизайн класний

http://ua.autoreview.ru/archive/2008/12/chana_chery_daewoo/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене був аналогічний вибір три роки тому.

вибрав ауді А6 1995року - задоволений повністтю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чана Бенні щось не дуже подобається, та і сервісів по них в нас певно немає...та і Кімо наймісткіша серед собі подібних.

менеджер на Укравто сказав, що було закуплено обладнання спеціально під Чері, і є механіки які спеціалізуються по Чері.

казав, що по Кімо ще не звертались з серйозними поломками, і запчастини до неї не проблема...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то купуй, через рік відпишешся на форумі, як враження і все таке

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

менеджер на Укравто сказав

Найшов кому вірить :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...