Перейти до змісту

Евровидение 2010

Million

28 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

О! з акцентом!точно.в більшості конкурсантів настільки жахлива вимова, що аж вуха ріже( це для мене, а я знаю добре англійську).Ось мабуть це і найбільше не сподобалось.

Опубліковано

да не жахливий, то як Азаров, говорити вміє, але незрозуміло чи на рос. чи укр. чи бяларус

то тут так само англ. амер. нім.-англ.

Опубліковано

Нормальный у Лены акцент. Очень приличный. Лично я отлично понимаю все слова из песни. Чего не могу сказать о тех же англичанах, которые глотают половину звуков, а в другой половине всюду суют Ч и Ш.

Акцент необычный, но он придает изюминку ее и без того яркой песне.

Опубліковано

У Лєни своя манера виконання пісні з відповідним акцентом, представленням цієї пісні і поводженям себе на сцені. Однозначно, вона вела себе природно і невимушено, без довгих і нудних постановок з танцями і відшліфовуванням кожного руху до автоматизму (як це, наприклад, було з учасницею із Азербайджану).

Рада за учасників з Туреччини - сильний виступ, яскраве шоу, неймовірне виконання.

Мала симпатію до учасника з Ізраїлю, але щось його не оцінили. нема у цієї країни толкових європейських сусідів)

Опубліковано

це все П_О_Л_І_Т_И_К_А !!!!!!

Німеччина зараз сама стабільна країна, підтримує всю Європу.Дає кредити і допомоги різні.В такий спосіб Європа вирішила віддячити.ІМХО

Опубліковано

Німеччина зараз сама стабільна країна, підтримує всю Європу.Дає кредити і допомоги різні.В такий спосіб Європа вирішила віддячити.ІМХО

У мене була аналогічна думка!

Особисто сподобалась Румунія, хоча й Україна теж. Мені пісня Альоші не сприймалась поки не переглянув кліп. З кліпом про Чорнобиль - дуже потужна пісня!

Опубліковано

ИМХО, песня была лучшая. Еще услышав ее впервые в начале апреля, я сказал, что она победит на Евровидении даже не слушая других участников. Это было очевидно. Политика как раз в результате Украины и России, поскольку песни однозначно слабее той же Молдовы, Израиля и многих других.

А Германия всегда была стабильной, но выстрелила, почему-то, именно сейчас.

Опубліковано

ИМХО, песня была лучшая. Еще услышав ее впервые в начале апреля, я сказал, что она победит на Евровидении даже не слушая других участников. Это было очевидно. Политика как раз в результате Украины и России, поскольку песни однозначно слабее той же Молдовы, Израиля и многих других.

Абсолютно погоджуюсь. Трійка призерів заслужено займають свої місця.

Опубліковано

10-е місце і так добре для чурки арфуша і гані чорноротої.

п.с. сам конкурс повне - ге. і тільки шо сказали по 1+1, шо це справжнє свято для 3,14дарасів.

єдині, хто там зажог за всі часи - Lordi.

Опубліковано

10-е місце і так добре для чурки арфуша і гані чорноротої.

п.с. сам конкурс повне - ге. і тільки шо сказали по 1+1, шо це справжнє свято для 3,14дарасів.

єдині, хто там зажог за всі часи - Lordi.

SunSeth, Ви забули добавити - на мою особисту думку.

а "Гринджоли" - єто шо то....

Опубліковано

SunSeth, Ви забули добавити - на мою особисту думку.

ок. на мою особисту думку. і на думку кожного, хто має хоч трохи смаку і розуму.

не варто з того конкурсу робити подію. ;)

Опубліковано

Якщо вважати ,що набір звуків- мелодія. а набір слів- поезія, то не дивно,що Італія не приймає участі в Євробаченні.

Опубліковано

Победительница Евровидение-2010 Лена Майер-Ландрут начинала карьеру со съемок в эротических фильмах. Об этом пишет mail.ru.

Напомним, представительница Германии Лена Майер-Ландрут выиграла международный песенный конкурс «Евровидение-2010», финал которого состоялся в Осло. Лена Майер-Ландрут с песней «Satellite» набрала 246 баллов.

Второе место заняла группа «Manga» из Турции, третье место – «Paula Seling & Ovi» из Румынии. На четвертой строчке оказался дуэт Шани и Томаса Невергрина из Дании, на пятом месте - певица Сафура из Азербайджана.

Представительница Украины Alyosha (настоящее имя - Елена Кучер) вошла в десятку финалистов, набрав 108 баллов.

http://www.fraza.ua/news/30.05.10/91202.html

Опубліковано

Девка як на діскатеке, бухнула і стала тОнцевать, всім понравилось= 1 местО :0123:

Пісня прикольна, і навіть німецький акцент і відсутність голосу її не зіпсувала.

Мене вона посмішила :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...