Перейти до змісту

ГАИ запретило вписывать в техпаспорт родственников

Masik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прописка та доручення - вже *поки* неактульні

так воно то так, але якого "милого" інспектори (було у мене) перепитують де я живу, чи прописаний там-то там-то??? в лікарнях, де не повинна звертатися увага на прописку, запитують , чи я прописаний в Луцьку,наприклад! а якщо не прописаний, то мені допомоги не чекати??? прошу вибачення за оффтоп .

Опубліковано

доручення не актуальне для ДАІ, але для здійснення будь якого іншого правочину(наприклад ДТП:в страховій компанію можуть не прийняти у вас заяву, по тій причині що ви не власник автомобіля ) а з дорученням нема ніяких питань.

Опубліковано

доручення не актуальне для ДАІ, але для здійснення будь якого іншого правочину(наприклад ДТП:в страховій компанію можуть не прийняти у вас заяву, по тій причині що ви не власник автомобіля ) а з дорученням нема ніяких питань.

отже, робимо висновок: прописка треба, доручення необхідне ну і техогляд також :0159::0155: . і це є правдою. ті закони,що зараз приймаються - до одного місця :0156: чесно кажучи, вже заЇ*али з тими всякими нововведеннями...

Опубліковано

в лікарнях, де не повинна звертатися увага на прописку, запитують , чи я прописаний в Луцьку,наприклад! а якщо не прописаний, то мені допомоги не чекати??? прошу вибачення за оффтоп .

Трохи офф,але - в лікарні питають прописку(місце проживання/реєстрації), т.я. фінансування розраховується на одного міського/обласного жителя і мешканці з інших регіонів - це переліміт.

Опубліковано

А как сейчас с этим всем? Тоесть, взял у друга авто, техпаспорт, свои права и поехал не боясь? Или надо еще что-то?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...