Перейти до змісту

ГАИ запретило вписывать в техпаспорт родственников

Masik

Рекомендовані повідомлення

Прописка та доручення - вже *поки* неактульні

так воно то так, але якого "милого" інспектори (було у мене) перепитують де я живу, чи прописаний там-то там-то??? в лікарнях, де не повинна звертатися увага на прописку, запитують , чи я прописаний в Луцьку,наприклад! а якщо не прописаний, то мені допомоги не чекати??? прошу вибачення за оффтоп .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доручення не актуальне для ДАІ, але для здійснення будь якого іншого правочину(наприклад ДТП:в страховій компанію можуть не прийняти у вас заяву, по тій причині що ви не власник автомобіля ) а з дорученням нема ніяких питань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доручення не актуальне для ДАІ, але для здійснення будь якого іншого правочину(наприклад ДТП:в страховій компанію можуть не прийняти у вас заяву, по тій причині що ви не власник автомобіля ) а з дорученням нема ніяких питань.

отже, робимо висновок: прописка треба, доручення необхідне ну і техогляд також :0159::0155: . і це є правдою. ті закони,що зараз приймаються - до одного місця :0156: чесно кажучи, вже заЇ*али з тими всякими нововведеннями...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

їх приймають не обсмоктуючи всі нюанси, а вони потім боком вспливають для народу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в лікарнях, де не повинна звертатися увага на прописку, запитують , чи я прописаний в Луцьку,наприклад! а якщо не прописаний, то мені допомоги не чекати??? прошу вибачення за оффтоп .

Трохи офф,але - в лікарні питають прописку(місце проживання/реєстрації), т.я. фінансування розраховується на одного міського/обласного жителя і мешканці з інших регіонів - це переліміт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А как сейчас с этим всем? Тоесть, взял у друга авто, техпаспорт, свои права и поехал не боясь? Или надо еще что-то?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Страховка на место водителя подойдет?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Страховка має бути першого типу, інших, здається, зараз не виписують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...