Перейти до змісту

"Я худею !"

Otto Kreer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Буду незабаром приймати участь у тендері на поставку обладнання та монтажу цього ж обладднання. Принесли мені вимоги до участника тендера - це повний пи... !

Потрібно зібрати біля 40-ка різних документів та довідок, причому всі повинні бути ноторіально засвідчені !

Оце Юля так придумала !

Ну що це як не бюрократизм ?

post-1719-1271753900,94_thumb.jpg

post-1719-1271753924,47_thumb.jpg

Опубліковано

Якось відразу спали на думку недавні телерепортажі про реформи в Грузії. Раніше думав, що неможливо за 1-2 сроки провести реформи, зруйнувати систему хабарництва і корупції, а Саакашвілі взяв і зробив це. Значить ми ще виростили реформатора, а маємо те що написав топікстартер.

Опубліковано

Гм...

Саме зараз збираємо документи для участі в тендері, оголошеному регіональним відділенням Нацбанку. Так там лише 4 документи, серед яких 2 наші - нотаріально завірена копія Статуту та копії кваліфікаційних документів (ліцензія, якщо це необхідно і т.п.).

Ще два документи - Довідка про сплату податків (без цього ніяк не можна) виготовляється в ДПА без проблем,

як і документ про відсутність підстав для відмови в участі в торгах..., який робиться в Секторі з питань банкрутства у Волинській області держдепартаменту з питань банкрутства за адресою вул.Теремнівська, 85-А (військомат, 4-й поверх; пишу так докладно, бо в них телефон відключений - 75-15-53 ). Тут для цього потрібна копії (не нотаріально завірені) Статуту, довідки з Держкомстату про присвоєння коду ЄДРПОУ та Свідоцтва про Держреєстрацію.

Причому знаю напевне, що такі ж вимоги у Нацбанку до організацій-забудовників, які у них теж приймають участь у тендерах.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...