Перейти до змісту

Кабельное ТВ

Гість Andrey_

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано
Я наприклад радий що забрали цей канал а то скільки можна плавить мозок цією тупою програмою (ДОМ2) для екстрамалів іде повтор по ТЕТу на українській мові :D

Клал я на ДОМ2. А я смотрел ТНТ только из-за свежего Comedy Club. Думаю все-таки брать тарелку и смареть все что захачу.

Опубліковано

Реально в ТНТ камеді це саме шо не є! І ваще камеді клёва штука! Стукніть в приват або в асю в кого є колекції на двд і тд.

Опубліковано
зараз Камеді перейшло на ОРТ

так що...

ждемс, что и орт отключат? :)

канал ведь тоже вражеский...

Опубліковано

чому саме "вражеский" - камеді російський і український тим і відрізняється що в нас можна і з політиків шуткувати. В російському камеді політиків якщо обговорюють то тільки з хорошої сторони, а в нас на мою думку навпаки сильно зациклюються на політиці.

Білорусь ТВ не відключають, а там про Україну можна такі казки почути що будуть покруче всяких КВНів і камеді. ІМХО

Опубліковано

Комеді на ТНТ і на ОРТ також сильно різняться, на ОРТ цензура жоще

• 2 тижня потому...
Опубліковано

аверс гниляк конкретний!!! :friday: все що вони показували й так брали нашару! Про аверс варто забути, я з ними мав справу - помийна яма!!!

В свій час вони з піратських карт з пакету НТВ+ дискарері та інші канали транслювали - карти шив, знаю....

а де Зиков? :lol:

:lol: сейчас в НТВ+ около ста каналов!!!! сколько Вам не жалко???? поймите такой шары как пару лет назад была небудет никогда!!!!

но есть люди с которыми можно пообщаться...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...