Перейти до змісту

Crysis 2

Alexander47

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На одному подиху пройшов пару рівнів,- кайф. Особливо коли кулемет з авто зриваєш і крошиш з ним ботів :mdr: . Гра летить на максі без глюків. Мої очікування виправдані :smile-zachot:

• Відповідей 136
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Да і на мінімальних непогано дивиться (експериментував), говорять шо канає тільки дірект 9, 10 і 11 ще не прикрутили, пізніш з патчем з'явиться, а я скажу, кому він нада той дх11 чі 10. Шодо ігрового процессу скажу, що режим стелс мені найбільш до душі, в цілому все супер, можна і побігати по розваленому Ню Йорку "на досуге".

Опубліковано

Кстати в диспетчере задач зелёная полоска при игре в кризис 2 упирается в самый верх, я один такой?

C2D E4500 2,2 GHz

З таким процом - всі такі :D

Опубліковано

Канонічна ідея спростована, головний герой зовсім мертвий.

Другий день пробую побігати і ніразу не пре. unsure.gif

• 2 тижня потому...
Опубліковано

цяцька файна. особливо як тестер заліза. от тільки з нею зрозумів що новокуплений радеон 6850 вартий своїх грошей, особливо в звязці з 4ма ядрами і 1600ою ддр3

Опубліковано

Навіть не знаю навіщо тобі 6850 і 4 ядра, в мене на 3 ядрах і gts250 + ддр3 1333(точніше 1600 яка працює на 1333 з накрученими таймінгами) на макс як має бути :P

Опубліковано

цяцька файна. особливо як тестер заліза. от тільки з нею зрозумів що новокуплений радеон 6850 вартий своїх грошей, особливо в звязці з 4ма ядрами і 1600ою ддр3

В мене GF 460 GTX і всеодно не радує unsure.gif

Опубліковано

SyncMaster 932BF, C2D e4500 2.2GHz , мать:Abit I-45C, DDR2 667 2,5 Gb(4.4.4.12), PowerColor 5750 1GB(розгон по гпу до 870) , WDC WD3200AAKS-320GB, БП 400 ватт (Китай).

Це все забезпечило політ на макс настройках графіки(адвансед графік сетінгс) 30-40 фпс було як льоду, інколи правда просідало.

Опубліковано

Ппроблема такого характеру: в компі стоїть ATI Radeon 3850 512м Aida показує 512м, а Crysis 2 при встановленні бачить як ATI Radeon 3850 256м і при запуску Crysis 2 тупить страшно

P.S. перевстановлення драйверів не дало результату

Опубліковано

Ппроблема такого характеру: в компі стоїть ATI Radeon 3850 512м Aida показує 512м, а Crysis 2 при встановленні бачить як ATI Radeon 3850 256м і при запуску Crysis 2 тупить страшно

P.S. перевстановлення драйверів не дало результату

IMHO, не в цьому проблема. Порадив би погуглити в сторону патчів, твіків цієї гри для вирішення проблеми.

Опубліковано

Дякую за відповіді бо я вже думав щось з відяхою

Канєшно "нема за що" але тобі конкретно ніхто не відповів, у знайомого теж були проблеми, поставив кряк &sourceid=opera&num=0&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest"]Crysis 2 (FLT) (RU/EN) [NoDVD] проблеми пройшли самі собою.

Опубліковано

Навіть не знаю навіщо тобі 6850 і 4 ядра, в мене на 3 ядрах і gts250 + ддр3 1333(точніше 1600 яка працює на 1333 з накрученими таймінгами) на макс як має бути :P

кагбе день космонавтики завтра, і фантастику теж завтра треба розказувати ;)

gts250 ще в першому крізі видавав на гора аж 18-19 фпс (тиць)

а в другому, якщо на екрані буде хоча б 1280×1024, AA 4x + AF 16x - думаю самі розумієте що буде і як це називати "як має бути"

Опубліковано

думаю це не сильно допомагає, на конкретно харкорних сценах певно прогинає до лагів і ривків полюбе

ps gts250 це старий добрий 8800gst512, трошки розігнаний і 1Гб раму. нвідіа тоді вовсю займалась переіменованнями :) (тиць) як не крути чіп вже лохматого року

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...