Перейти до змісту

2 рік Майдану

vanus

Наші досягнення  

22 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

як це ніяких досягнень??? коли це преса могла смакувати чим хто займається в сім'ї президента? на чому їздить син і який в кого мобільник? та за кучми ніхто б з газетників і не пікнув би про таке!

іноді звичайно дратує що такий ДЕГЕНЕРАТ як симоненко може на всю країну кричати що президент лишня людина в державі, бо він знає що йому НІЧОГО за це не буде! демократія, мля :(

Опубліковано

Всіх, хто почуває себе вільним, вітаю зі ствятом - Днем Свободи.

Добре, шо таке свято з'явилось. За рутиною і не згадаєш, а так є привід.

Ющенко, хоч і тормоз, вчора добре сказав на цю тему.

Опубліковано

Я тоже согласен что свобода слова всётаки появилась

но про свободу действей ещё такого разговора нету

нетак уже беспредельничают правоохранительные органы.

И очень рад что появилась такая програма как Свобода слова

что при Кучме может и была бы но совсем в другом формате

и не так интересна как сейчас где политики

ниредко показывают своё истенное лицо!

Опубліковано

По радіо стібонулись: вітаємо вас з днем дурнів, тільки весь світ відмічає цей день 1 квітня, а Україна - 22 листопада. :(

Попереджаю, моя особиста думка на 100% НЕ співпадає з автором цього жарту. Я б назвав його Днем невиправданих надій.

Рано святкувати, одним словом.

Опубліковано
По радіо стібонулись: вітаємо вас з днем дурнів, тільки весь світ відмічає цей день 1 квітня, а Україна - 22 листопада. :ok:

Попереджаю, моя особиста думка на 100% НЕ співпадає з автором цього жарту. Я б назвав його Днем невиправданих надій.

Рано святкувати, одним словом.

Чого ж рано ?

Хай хто ким себе відчуває, те й святкує :

Вільні - День Свободи

Дурні - День Дурня

Обмануті - День лоха

Кому все похєру - День Поxyzста

Бо ж свобода ! І день такий.

Опубліковано

Свободу не спинити! Ні на секунду не задумувався про те, щоб жалкувати про свій вибір в 2004. І думаю, ще це була історична Подія в будь-якому випадку, незалежно від наслідків

Опубліковано

Події, що відбулись є дуже значущі!

Треба бути далекоглядним інакше - коли ідеш по дорозі опустивши голову вниз чи (або) дивившись по сторонам, всюди але тільки не вперед, то в кінці кінців на твоєму шляху зустрінеш велику яму. обійти яку буде дуже важко і дуже довго - радше пригнути в неї.......ото Ванус сказанув.

Вітаю всіх вільних людей зі святом, а в невільних хай буде воля (якщо вони цього хочуть).

А зрештую досить скиглити, ми обираємо владу, ми її знімаєм.

Такщо дійте!

Опубліковано

vanus, після розвода 2004 народ нескоро піде творити щось схоже, тому заклики накшталт "дійте!" зараз звучать трохи кумедно.

• Адміністратори
Опубліковано

Тю, а я-то думал вчера двигаясь по майдану в направлении O'briens Pub хлебнуть гиннеса че народ стаит возле стеллы и махает флажками.... Думал что гаишники бастуют...

Опубліковано

Мені пригадалась фраза, сказана в камеді клаб під час джедайської битви Ющенка і Януковича.

Ю: Ти відрубав мені руку, яка не крала. Тепер я вільний.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...