Перейти до змісту

[CBI]

vetra

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
(Наверное сразу следует вас предупредить, чтобы вы не путали: [CBI] - это 19-дюймовые мониторы в черных металлических кожухах, в которых звук даже не планировался. Серые мониторы - без кожухов и со звуком - это конкуренты)

до речі. як пасажир хочу додати...

СВІ монітори розміщені більш вдало...їх краще видно пасажирам що сидять спереду...

також цікаве те, що реклама постіно не крутиться, а чередується з анекдотами і гороскопами, а ще прикольними авішками... цікаво дивитись!!!!

чого не скажеш про "КОНКУРЕНТІВ"

а помоему нормально

ехал както в 15 с моником, посмотрел на экран вместо того чтобы в окно смотреть,

если "репертуар" будет обновоятся - будем смотреть

репертуар обновляется 1 раз в неделю. По крайней мере, анекдоты и гороскопы каждую неделю новые. Было такое, что задерживали обновление гороскопов - но это уже в прошлом.

Что касается видео-наполнения - дальше больше....

єдине що погано, що завжди як я їду то гороскоп показує знак зодіака перед моїм, і як тільки показує мій, мені тра виходити... (((

P.S. Кстате, можете присылать анекдоты, прямо через нашу гостевую - увидите их в маршрутках...

а на сайт я не можу зайти.... не грузиться...

Опубліковано

(Наверное сразу следует вас предупредить, чтобы вы не путали: [CBI] - это 19-дюймовые мониторы в черных металлических кожухах, в которых звук даже не планировался. Серые мониторы - без кожухов и со звуком - это конкуренты)

до речі. як пасажир хочу додати...

СВІ монітори розміщені більш вдало...їх краще видно пасажирам що сидять спереду...

також цікаве те, що реклама постіно не крутиться, а чередується з анекдотами і гороскопами, а ще прикольними авішками... цікаво дивитись!!!!

чого не скажеш про "КОНКУРЕНТІВ"

а помоему нормально

ехал както в 15 с моником, посмотрел на экран вместо того чтобы в окно смотреть,

если "репертуар" будет обновоятся - будем смотреть

репертуар обновляется 1 раз в неделю. По крайней мере, анекдоты и гороскопы каждую неделю новые. Было такое, что задерживали обновление гороскопов - но это уже в прошлом.

Что касается видео-наполнения - дальше больше....

єдине що погано, що завжди як я їду то гороскоп показує знак зодіака перед моїм, і як тільки показує мій, мені тра виходити... (((

P.S. Кстате, можете присылать анекдоты, прямо через нашу гостевую - увидите их в маршрутках...

а на сайт я не можу зайти.... не грузиться...

Спробуй пізніше, бо там зараз він троха оновлюється... профілактичні роботи, так сказать :mdr:

сорри

Опубліковано

Вобщем, с сайтом все в порядке. То, из-за чего он не грузится, может быть Флэш-плеером, точнее, его отсутствием. Для корректного отображения flash на любом компьютере нужно установить Adobe Flash Player 9 (эт его полное офиц. название).

А найти вы его можете тут: http://www.adobe.com/shockwave/download/do...=ShockwaveFlash

Вообще, рекомендую установить его каждому, кто желает без проблем бороздить просторы сети, так как flash-технология с каждым днем находит все большее распространение и количество сайтов, сделанных на flash преумножается. Кроме того, это просто красиво. Короче, в XXI веке живем, товарищи, пора преобщаться :blink:

Если вы не увидите сайт даже при установленном flash, тогда, возможно, он у вас просто отключен в настройках браузера. Я не хочу долго объяснять как и что надо там сделать и что вообще такое браузер, - просто спросите об этом своих знакомых.

Ну, а если и это не помогло вот e-mail на который вы можете отправить ваши любимые анекдоты: email.GIF

Ждем

Опубліковано

Висловлю свою думку, як частково причетний до реклами літературного клубу "Сторінка 404", засідання якого було 24 листопада в "Оболоні".

Я спеціально їздив в маршрутках кілька разів по колу від ЦУМа до Варшавського ринку(в сторону Київського майдану).

Отож, мої враження:

1) сам факт маршрутного ТБ позитивний;

2) з 5 разів я лише 2 побачив очікувану рекламу, зате "[CBI]" і "Sunrise" рекламується найчастіше(я думаю, що всі обізнані розуміють чому:blink:);

3) рекламний ролик, концепцію якого придумав Новен і КО., був зроблений Вами на "УРА!", але той відрізок, де оголошувались спонсори проекту "Сторінка 404" займав всього 3 секунди і це було схоже на ефект 25 кадру: миготіли логотипи та слогани:D:):);

4) як власники ТБ, шановні друзі, ви могли б деколи для подібних проектів виділити кілька секунд більше, щоб у схемі b2b(bussiness-to-bussiness) виникало гарне враження про імідж Вашої компанії;

Щодо загальної схеми роботи Вашого ТБ.

"Сайт немає часу перекласти"...:) Ви ж гравці рекламного ринку і про свою рекламу маєте дбати найперше, подумайте над цим.

Анекдоти, гороскопи... Варто було б додати до цього переліку: розклад цікавих подій в місті(концерти, вистави, вечори класичної музики) - просто з власної ініціативи - дбати про культурний розвиток громади міста.

З тієї ж позиції, варто самим розробляти соціальну рекламу проти наркозалежності, тютюнопаління, жорстокого поводження з дітьми, СНІДу, догляду за дітьми, батьками.

Ось такий підхід обіцяє Вам багато клієнтів, великий ріст, позитивний імідж бренду і правильне позиціонування!

Опубліковано
Анекдоти, гороскопи... Варто було б додати до цього переліку: розклад цікавих подій в місті(концерти, вистави, вечори класичної музики) - просто з власної ініціативи - дбати про культурний розвиток громади міста.

З тієї ж позиції, варто самим розробляти соціальну рекламу проти наркозалежності, тютюнопаління, жорстокого поводження з дітьми, СНІДу, догляду за дітьми, батьками.

Ось такий підхід обіцяє Вам багато клієнтів, великий ріст, позитивний імідж бренду і правильне позиціонування!

:)

Кльовий коментар!

На моніторах ті дітки на гороскопах приємне задоволення для ока...

Рекламні ролики якісні - респект

Заставки - вищий пілотаж

а ось соціальної реклами додати було б непогано....

А ціни кусаються дійсно.

Може варто зменшити трохи частоту показів і паралельно ціну? :)

І сайт українською слабо?! ;)

Опубліковано
3) рекламний ролик, концепцію якого придумав Новен і КО., був зроблений Вами на "УРА!", але той відрізок, де оголошувались спонсори проекту "Сторінка 404" займав всього 3 секунди і це було схоже на ефект 25 кадру: миготіли логотипи та слогани:(:):);

Тривалість того ролика складала 32 секунди (наперекір всім правилам і тарифам, при тому що в нас регламентується кожна секунда, і зроблено це було для того щоб хоч якось впихнути туди усі потрібні логотипи, а відводилися спонсорам не 3 сек, а 8 секунд)

За все інше дякуємо.

Perlyna, вдячні вам те, що висловили свою думку.

P.S. А вам і справді буде ЦІКАВО ДИВИТИСЬ соціальну РЕКЛАМУ?? По правді сказати, до сьогоднішнього дня ми намагалися не перевантажувати глядачів рекламними роликами, а, навпаки, зацікавлювати відеорядом.

Звичайно ми дбаємо про ваше здоров'я!!. як фізичне так і психічне. Саме тому не наважуємося позувати обличчя кволих ссохлих наркоманів з чорно-синіми очима, яким "ще не пізно допомогти". Бо, не дай боже, ЦЕ побачить якась маленька дитинка і спитає свою маму: "Хто це?".

Якщо ж людина і справді хоче допогти іншій - їй реклама не потрібна, погодьтесь.

P.P.S. Але ми прислухались до ваших порад.

ИМХО, конечно, но 90% анеков тупые до безобразия... Что ж до всего остального, то согласен с Пэрлыной...
Присылай свой анекдот :smile-zachot:
В каких маршрутках всетаки рекламка крутится, скок езжу нефига нече нет
Маршруты 15 и 15а (15 - по часовой стрелке, 15а - против часовой). Маршрутки типа "Богдан". Внутри выглядит так:

screen.jpg

Опубліковано
... це було для того щоб хоч якось впихнути туди усі потрібні логотипи, а відводилися спонсорам не 3 сек, а 8 секунд)

За все інше дякуємо.

Вибачте, за помилку в арифметиці - я спеціально не засікав, але, повірте, що це було схоже на те, як мобільні оператори на радіо після своєї реклами оголошують номер ліцензії НКРЗ і дату її видачі.

Я веду до того, що я вкладав гроші в певний проект не лише як філантроп, а й з метою рекламації моєї торгової марки.

P.S. А вам і справді буде ЦІКАВО ДИВИТИСЬ соціальну РЕКЛАМУ?? По правді сказати, до сьогоднішнього дня ми намагалися не перевантажувати глядачів рекламними роликами, а, навпаки, зацікавлювати відеорядом.

Звичайно ми дбаємо про ваше здоров'я!!. як фізичне так і психічне. Саме тому не наважуємося позувати обличчя кволих ссохлих наркоманів з чорно-синіми очима, яким "ще не пізно допомогти". Бо, не дай боже, ЦЕ побачить якась маленька дитинка і спитає свою маму: "Хто це?".

Якщо ж людина і справді хоче допогти іншій - їй реклама не потрібна, погодьтесь.

P.P.S. Але ми прислухались до ваших порад.

Соціальна реклама - це не тільки обличчя ссохлих наркоманів....

Ми повинні прагнути стати соціально-інформаційним суспільством, як Швеція і Японія.

Це одна думка.

Друга...

Дітки сьогодні знають все раніше, ніж про це здогадуються батьки...

І задача ТБ і інших засобів масового впливу ПРАВИЛЬНО подавати таку інформацію для усіх вікових категорій: від маленьких до пенсіонерів:P

І коли дитя запитає маму: "Хто це?" - мама повинна правильно відповісти, бо світ сьогодні не казковий, і не утопічний, а наповнений жорстокими картинами реальності.

Опубліковано

Про соціальну рекламу - по-перше, ми непроти її розміщати, але є відповідні служби які цим займаються - до нас просто ніхто не звертався (здається, крім пожеників, яких ми і так крутимо, і міської ради з впорядкуванням руху), а самим бігати і просити щоб в нас її там хтось поставив? нам це точно поки не треба...

Про ціни - на сайті застаріла трохи таріфна сітка. Ціни частіше вирішуються з кожним клієнтом окремо - в залежності від потреб та можливостей :P Звертайтесь - завжди знайдем спільну мову. 720060 - телефон і факс.

Зараз проходить новорічна акція СВІ та 5-го каналу. Наприклад, за 1000 грн клієнт отримує 10-ти секундний ролик через кожних 10 хвилин + 28 показів в прайм час на 5-му каналі по Волинській області. Це дорого? Порахуйте скільки ваші фірми тратять на майже нікому непотрібні газети-у-кожний-ящик і співставте з кількістю та якістю наших рекламних контактів.

Ще раз кажу, рахуйте, звертайсь, ми завжди домовимось.

Опубліковано
Я веду до того, що я вкладав гроші в певний проект не лише як філантроп, а й з метою рекламації моєї торгової марки.

Оскільки ви мали безпосерднє відношення до рекламного ролику, то вам повинні були його продемонструвати до моменту прокату. Отже, всі претензії з цього приводу до тих, кому ви давали гроші. Ми, взагалі, робили це безкоштовно.

Опубліковано

Оскільки ви мали безпосерднє відношення до рекламного ролику, то вам повинні були його продемонструвати до моменту прокату. Отже, всі претензії з цього приводу до тих, кому ви давали гроші. Ми, взагалі, робили це безкоштовно.

Навіть за безкоштовну роботу Ви мали підказати людям, як спеціалісти, що трейдмарки в такій кількості за 8 сек не запам'ятаються.:(

Спільна акція з 5-м каналом - це супер!

Удачі!

Опубліковано
Навіть за безкоштовну роботу Ви мали підказати людям, як спеціалісти, що трейдмарки в такій кількості за 8 сек не запам'ятаються.

Як спеціалісти, ми це вбиваємо во голову кожному, але, на жаль, більшість не зважає на це.

Акцію із 5-м каналом, можливо, буде продовжено і після Нового року.

Опубліковано

2atoller

взагалі-то за соціальну рекламу платять дуже непогані гроші

і не розумію чому хтось має робити це безкоштовно

чи ви думаєте що на бігбордах соцреклама друкується з ініціативи рекламних агенцій? :D

хлопці молодці

успіхів у починаннях

2noven

хіба в київсьму метро вже нема реклами?

давненько був, але тоді вони розвертались повним ходом

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...