Перейти до змісту

Куплю телевізор на Дачу

milutikk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Раджу купити щось типу "Волинські оголошення" там такого добра навалом!

Щось там мало я бачив,просто кому мабуть не потрібно лежить десь в гаражі а викинути шкода,от я хочу придбати

Опубліковано

Щось там мало я бачив,просто кому мабуть не потрібно лежить десь в гаражі а викинути шкода,от я хочу придбати

є таке добро-стоїть без діла,чорнобілий (рекорд)не ламповий,в понеділок відпишу яка модель-скину фото.

Опубліковано

Куплю телевізор б/у не дорогий на дачу можно чорно білий

Привіт.

Фотон ч/б є 57 по діагоналі, корпус дерево. (точну марку скажу в Пн, якщо зацікавить )

Практично невикористовувався. Тобто кінескоп невигорівший.

В телевізорі проведена повністю ревізія (заміна совіцьких конденсаторів на імпортові, заміна ТВС). Одне слово робив для себе. Правда відсутній дециметровий діапазон - лікується встановленням блоку ДМВ.

Деталі в приват, або телефоном.

Опубліковано

Привіт.

Фотон ч/б є 57 по діагоналі, корпус дерево. (точну марку скажу в Пн, якщо зацікавить )

Практично невикористовувався. Тобто кінескоп невигорівший.

В телевізорі проведена повністю ревізія (заміна совіцьких конденсаторів на імпортові, заміна ТВС). Одне слово робив для себе. Правда відсутній дециметровий діапазон - лікується встановленням блоку ДМВ.

Деталі в приват, або телефоном.

0951712321 Олександр

Опубліковано

є таке добро-стоїть без діла,чорнобілий (рекорд)не ламповий,в понеділок відпишу яка модель-скину фото.

добре чекаю

Опубліковано

Черз неделю будет RFT 56 см. диагональ цветной. За 250 отдам.

Повну модель можно,і коли буде точніше

Опубліковано

RFT Colorett 3006. В понедельник-вторник.

Опубліковано

RFT Colorett 3006. В понедельник-вторник.

Добре

Опубліковано

[/quote

Вибачаюсь,раніше не міг надати інформацію-не було в Луцьку.Якщо ще цікавить то заходьте сюди.http://board.lutsk.ua/index.php/topic/54844/

Опубліковано

В батьків є 2 електрони. Один діагональ 61см, другий 54 з імпортним кінескопом (потребує незначного ремонту). Є також якийсь чорнобілий. Якщо цікавить пиши в приват або на аську.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...