Перейти до змісту

Не відкривається флешка

Рекомендовані повідомлення

Годину тому назад працювала - все нормально. Вставив у ноут, копіював файли, поки його переносив, щось сталося з флешкою. "Вінда" то її бачить, але не відкриває. На "прохання" відформатувати її, пише: "Нет диска в дисководе G. Вставте диск и повторите попытку". Коли знову вставляю флешку, вона пару секунд "поблимає" і все. На стаціонарній машині - така ж єрунда. Перед тим завжди користувався "Безопасным извлечением".

ОС: Windows 7

Порадьте, будь ласка, чи можна щось зробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

порухай "вправо-ліво", "верх-низ" - інколи допомагає, або ще попробуй назвати свою фамілію (говорити треба голосно!).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Годину тому назад працювала - все нормально. Вставив у ноут, копіював файли, поки його переносив, щось сталося з флешкою. "Вінда" то її бачить, але не відкриває. На "прохання" відформатувати її, пише: "Нет диска в дисководе G. Вставте диск и повторите попытку". Коли знову вставляю флешку, вона пару секунд "поблимає" і все. На стаціонарній машині - така ж єрунда. Перед тим завжди користувався "Безопасным извлечением".

ОС: Windows 7

Порадьте, будь ласка, чи можна щось зробити.

Я тобі раджу почитати ось це how-to.

Мені допомагало відновити роботу кількох флешок. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу закинути ще одну статтю як ремонтувати флешки в Лінуксі (можна і з LiveCD дтстрибутиву), якщо, звичайно, когось зацікавить. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивимся VID|PID взнаємо виробника і модель контроллера

Заходим на http://flashboot.ru/ в базу флешок iFlash знаходимо відповідну програму...90% що контроллер USbest Ut163 і прога буде MDPT..такі піднімав двічі  :rolleyes:

На 7 не вдавалось запустити на перепрошивку її а ХР все норм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дивимся VID|PID взнаємо виробника і модель контроллера

Заходим на http://flashboot.ru/ в базу флешок iFlash знаходимо відповідну програму...90% що контроллер USbest Ut163 і прога буде MDPT..такі піднімав двічі  :rolleyes:

На 7 не вдавалось запустити на перепрошивку її а ХР все норм.

дякую. буду на ХР пробувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всім дякую! флешку відновив.

тему оф!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...