Перейти до змісту

Не працює сторінка Київстар по відправці СМС

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вже другу добу не працює сервіс Київстара по відправці СМС з офіційного сайту!

"Голос у телефоні" сказали, що почне працювати АЖ 29 березня!!!!!

Може хтось підкаже сайти з реально працюючим сервісом відправки смс саме на Київстар.

Дякую!

P.S. Обсяг відправлень СМС досить великий (25-40 шт за вечір)!

Тому варіант шпарити з телефону накладний по грошах і по незручності набору!

Опубліковано

також зіткнувся з даною проблемою..сайтів також не знайшов дієвих.

купляй пакет СМС в оператора підключай до компа і шпар 

Опубліковано

Кілька місяців тому успішно відправляв СМС на номер Київстар з сторінки іншого оператора, здається Білайн. Зараз реєструє усіх. І виявляється щось типу соц мережі, а відправити СМС можна лише на номери Білайн!!!

Маю справу з оператором Київстар відносно недовго, але він мене вже кілька разів серйозно діставав.....

Опубліковано

На кол-центрі у них завжди відповідь: "Ви ж розумієте....", або ".... наші технічні служби працюють над усуненням проблеми". Якби абонент, недай Боже невчасно сплатив рахунок - все, штраф. А якщо проблема з мережею (була наприклад 1 березня, десь 15-16 годині, через яку у мене мало не зірвалася дуже важлива зустріч. Людина подумала,що я займаюся "розводняком"-дав номер, а він НЕ ОБСЛУГОВУЄТЬСЯ!!!!! НАВІТЬ ОБМАТЮКАТИ ОПЕРАТОРА НЕБУЛО МОЖЛИВИМ - НОМЕР ВІДКЛЮЧИЛИ)- нічого, "ми ж просимо у вас вибачення"....

ТОМУ У МЕНЕ ОСНОВНИЙ НОМЕР - МТС. А КИЇВ(ПОЗОРІЩЕ) ВИКОРИСТОВУЮ ЧЕРЕЗ КРАЙНЮ НЕОБХІДНІСТЬ!!!!!

Опубліковано

Цікаво... скільки користувався Київстаром, нічого подібного не було, тільки позитивні відгуки про роботу оператора. Чого не можна сказати про інших, особливо той же МТС з заморочками в call-центрі та ін.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні нарешті Київстар набрався сміливості і у СМС повідомив, що час вирішення проблем з відправкою СМС з сайту перенесено на 17.00 12 квітня!!!

ледарі і брехуни!!!

• 2 тижня потому...
Опубліковано

брехуни. роботу сервісу не відновили!!!

Для кого проблема відправлення смс з сайту важлива, пропоную обєднати свої зусилля і висловити своє невдоволення на сторінці "зворотній звязок"

http://kyivstar.ua/feedback/form/

Сподіваюся, що саме немала кількість звернень змусить їх відновити роботу сервісу, а ми зможемо зменшити свої витрати на звязок.

Опубліковано

Я думаю що вони відключили цю функцію не просто "по приколу" а через те що у них були вагомі причини. і хай ви їх завалите своїми скаргами - вони включать можливість відправки смс з сайту лише коли вирішать свою проблему

• 1 місяць потому...
  • 2 року потому...
  • 5 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...