Перейти до змісту

Допоможіть розібратись

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

При включенні комп'ютера, після 1 - 2 хвилин роботи, або простою комп'ютер перезавантажується. Після перезавантажування працює добре, не гріється, при навантаженні на процесор, відео, не перезавантажується. Таке стається тільки після того, коли комп'ютер постоїть вимкнений  декілька годин. 

Містика :) .

Хотілося б почути Ваші думки по цьому питанню. Що це може бути? І як виправити проблему?

Microsoft Windows XP Professiona Service Pack 3

Core 2 Duo E6750, 2666 MHz 

MSI P43 Neo 

SAMSUNG HD200HJ (200 Гб, 7200 RPM, SATA-II)

Samsung 1 Гб DDR2-800

NVIDIA GeForce 9600 GT (512 Мб)

NEC DVD_RW 

Опубліковано

Перевірив бж GEMBRID 650W, материнку,здутих конденсаторів не має.

Блоку живлення вже два роки. Можливо вже йому прийшов кінець?

Опубліковано
Ради интереса - сделай Clear CMOS. А вдруг?

Спробую.Але результат буде пізніше :rolleyes:

А чи можлива проблема у самій Windows XP Professiona Service Pack 3?

Опубліковано

bartosevych Можливо проблема таки є програмна. Це вже дивлячись, яку ти збірку ставив. Якщо чисту ХР 3 то не повинно бути проблем. Але якщо якась "лєва" збірка то тоді прийдеться міняти ОС на кращу збірку.

А коли проблема почалась? Відразу після встановлення ОСі? Чи після встановлення якогось програмного забезпечення?

Опубліковано
Только методом замены на заведомо исправные компоненты найдешь.

Слушне зауваження. На сучасних материнках(а компютеру всього 2 роки, так?) конденсатори можуть і не здуватися, оскільки виготовлені за іншою технологією у порівнянні із старішими. Тому щоб визначити чи справа дійсно в конденсаторі, потрібно буде мабуть перевірити кожен... ))

Опубліковано

У мене такі самі проблеми були. І винен у цьому був блок живлення (трішки контузило від скачка напруги) можливо і в тебе така сама проблема. Спробуй поміняти блок живлення. Позич у когось на декілька днів.

Опубліковано

При завантаженні зайди, наприклад, в Біос. Зачекай скільки потрібно. Якщо перевантажиться значить залізо чи біос. Якщо ні - Ось. А далі методом виключення.

Опубліковано

Ну що, по порядку. Clear CMOS не допомогло. Комп'ютер попрацював 1.5 і знову перезавантаження.

bartosevych Можливо проблема таки є програмна. Це вже дивлячись, яку ти збірку ставив. Якщо чисту ХР 3 то не повинно бути проблем. Але якщо якась "лєва" збірка то тоді прийдеться міняти ОС на кращу збірку.

А коли проблема почалась? Відразу після встановлення ОСі? Чи після встановлення якогось програмного забезпечення?

У мене стоїть чиста Windows XP Professiona Service Pack 3.Не пам'ятаю коли це все почалося, але Windows був встановлений два місяці назад. А перезавантаження почалися приблизно два тижні тому. Можливо і якась програмка. Їх було встановлено багато :) .

(а компютеру всього 2 роки, так?)

Ні. Це блоку живлення тільки два роки. Відео новеньке, материнці приблизно 1 рік, жорсткому диску теж приблизно 2 роки, а пам'ять старенька. Можливо у ній справа?

У мене такі самі проблеми були. І винен у цьому був блок живлення (трішки контузило від скачка напруги) можливо і в тебе така сама проблема. Спробуй поміняти блок живлення. Позич у когось на декілька днів.

Вже позичив бж у товариша. Буду пробувати. Хоча проблем від перепаду напруги напруги не повинно бути. Стоїть упс Mastek Power 600.

При завантаженні зайди, наприклад, в Біос. Зачекай скільки потрібно. Якщо перевантажиться значить залізо чи біос. Якщо ні - Ось. А далі методом виключення.

Дякую. Обов'язково завтра спробую.

Опубліковано
Виключи авторозгін в Біосі і перевір комп на віруси :)

Ну на рахунок вірусів я впевнений на 90%. Їх не має. Перевіряв КІС 2009,2010,Dr.Web CureIt. Все чисто.

А як виключити авторозгін я не знаю :huh: . (Тип BIOS    AMI, Версція BIOS    V1.11) Чи допоможе? Комп'ютер до поломки ж працював.

Опубліковано

При завантажені комп'ютера зайшов в біос, зачекав 20 хв. комп'ютер не перезавантажився. При другій спробі завантаження зайшов в (безпечний режим) - комп'ютер теж не перезавантажився. Так у чому ж все таки проблемка ? Можливо все таки вірус? 

Опубліковано

При завантажені комп'ютера зайшов в біос, зачекав 20 хв. комп'ютер не перезавантажився. При другій спробі завантаження зайшов в (безпечний режим) - комп'ютер теж не перезавантажився. Так у чому ж все таки проблемка ? Можливо все таки вірус? 

Мой компьютер -- Свойства-- дополнительно-- загрузка востановление--параметри-- Выполнить автомвтичекую перезагрузку (зняти птічку)post-533-1269116820,75_thumb.jpg

тепер компютер не буде перегружатися , а отримаєш екран смерті з кодом помилки , якщо всерівно перегружатись буде, то 90% що блок живлення.

Опубліковано

Rock галочка вже давно знята. Синіх екранів не має. А що відноситься до залишкових 10%?

Всякі глюки ,які не не можливо відтворити примусово,наприклад, погані контакти в розємах , мікротріщини на платах , пагана пайка , погода на Марсі. :blush:

Блок живленя Gembrid не є кошерним , даже якщо там написано 600 ват , новим він може й видавав ват 400 , а з часом може дає ват 250.

всетаки підстав інший блок живлення.

Опубліковано

Мав проблеми теж синім екраном смерті у WINDOWS.

Виявилась проблема у відео (АТІ RADEON X1650 PRO 256Mb), міняв все Б\Ж, тестив оперативу MEMTEST кожну планку окремо, пробував навіть змінити материнську плату.

Помилка проявлялась синім екраном і не весь час, а як їй задумається, 1 раз на тиждень чи навіть 1 раз на місяць.

Опубліковано

Якщо в безопасном режимі неперезагружається то візьми удали повністю вінду форматни діскі і я даю 100 % що буде все нормально.

Опубліковано

LiveCD или/и запусти Линух с диска... тогда получешь уверенность в том где искать проблему - если с Линухом ворту будет ребут - проблема железа, если проработает долго и счастливо - проблема в ПО...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...