Перейти до змісту

Потрібна послуга.

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Я невіть не сумніваюсь що на форумі є специ по відеонагляду які можуть проконсультувати по обладнанняю реалізації і цінах.

І так задачка.

Житлове приміщення. порядку 200 квадратів.

Кабель під камери уже закладений в процесі будівництва.

Потрібно.

4 наружних камери з інфрачервоню підсвіткою, можна з варифокальними лінзами

Потрібен відео реєстратор.

Вінт не менше 500 гіг

Мережевий / віддалене керування і перегляд відео.

VGA віхід

Можливо потрібен буде і монтаж обладнання.

Якісне і юзабельне, в міру дороге рішення.

Пропозиції з ціною і обладнанням в ПМ або сюди. Може кому також буде інтересно.

Опубліковано

Який бюджет?

Є система DVR DV5 -- апаратний реєстратор з вінтом всередині на лінусі з доступом через клієнта і ВЕБ. Якщо цікавить можу зкинути номер людини яка займається такими системами.

Для прикладу: 16и-портова система з місцем на 1 вінт коштує приблизно 700 єнотів

Опубліковано

Є різні 4, 8, 16. Я сказав для прикладу так як не було під рукою прайса на 4 порта. 4и портова буде на приблизно відсотків на 40 дешевша.

Контакт: 050378один9сім1 Ігор.

Опубліковано

А як на рахунок плати відеозахоплення...дешевше набагато і хай комп оцифровує, різниця в тому що кабелі в ідуть комп а не в реєстратор(а з нього уже в комп)..

• Адміністратори
Опубліковано

Ну дуже хочу звязуватись з часниками. :)

Вони купують у кантор і перепродають. І як показала практика продають набагато дорожче, ніякого сервісу і гарантій не дають.

Тимбільше часнику я ніколи не дам передоплату.

Я кожень сижу за компом і адміню декілька мереж. Не дуже хочеться ще й самому строїти елементариний відеонагляд який можна купити під ключ.

І який може 100% задовільнити всі потреби, без мого втручання.

Опубліковано

Вони купують у кантор і перепродають. І як показала практика продають набагато дорожче, ніякого сервісу і гарантій не дають.

Тимбільше часнику я ніколи не дам передоплату.

Я кожень сижу за компом і адміню декілька мереж. Не дуже хочеться ще й самому строїти елементариний відеонагляд який можна купити під ключ.

І який може 100% задовільнити всі потреби, без мого втручання.

))) Вірно )))

Відеореестратор DVR 0404LE-A без вінта $300.

Камери (Якщо хочеш нормальні я які будуть працювати в районі 100$)

Гарантія на рік, можливо заключення договору на ТО.

Якщо зацікавить в ПМ

• Адміністратори
Опубліковано

Класна відповідь. Модель камер можна?

В райноі 100 це 60 чи 140? :)

Опубліковано

Тим більше часнику я ніколи не дам передоплату.

...

))) Вірно )))

невірно...

Опубліковано
Класна відповідь. Модель камер можна?

В райноі 100 це 60 чи 140? :)

Для того, щоб сказати точну ціну потрібно побувати на місці, там є куча нюансів., а так на вскидку ось обладнання:

"

Видеорегистратор на 4 канала видео

4 канала аудио

HDMI выход

Бесшумный

Скорость записи 100 ( CIF ), 1 канал 25 ( D1 ) кадров в секунду

Установка 1 HDD (SATA)

Питание 12 В (Блок питания входит в комплект)

Габаритные размеры 375 х 285 х 45 мм.

TCP/IP, WEB

"

290$

Вiдеокамера YC - 38PH2 -105$

Доречі, інфрачервона підсвітка на вулиці не зовсім себе виправдовує, реально її хватає не білше ніж на 2-4м, та і фронт вузький дуже.

якщо цікавить більш детальна інформація 789336. ТзОВ "Арсенал СТ"

Дякую за увагу.

Опубліковано

Ось він 473700081 здається

Доречі, інфрачервона підсвітка на вулиці не зовсім себе виправдовує,
є ще додаткові фонарі інфрачервоні які ставлять і підсвічуютьнеобхідні місця.
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

HDVR-04ANV -4 канала відеореєстратор

NTSC / PAL, H.264, 4 канала, SPOT Out, скорость записи: 352х288 пикселей 100 кадр/сек, 720х576 пикселей 25 кадр/сек, Жесткий диск: SATA , HDD x 1, 1000GB, Режимы записи: Ручной, по тревоге, по детектору движения, Скорость отображения: 120 кадр/сек NTSC / 100 кадр/сек PAL, Аудиозапись: 1 аудио вход, 1 аудио выход, R.E.T.R. (Remote Event Trigger Recording), 1 USB 2.0 порт для USB 2.0 флэш-диски, DVD + RW, DVD ± R, HDD, передача по сети: Сеть Ethernet: 10/100, TCP/IP, PPPoE, DHCP,d DDNSn, PTZ, Пульт ДУ, мышка PS/2, Входы/выходы тревоги: 4 входа, 1 выход, настройка цвета, питание: DC 12 В, WAP протокол, VGA выход, 315mm х 224mm х 52 мм, русскоязычный інтерфейс -270$

кольорова відеокамера LC-320VF

1/3" SONY CCD, 420TVL, 0,8Lux,f=3,5-8mm(вариофокал, внешняя регулировка),ИК-до 30м,DC12V/600мА,IP-66, козырек, кронштейн. 95$ -1шт

гарантія 1 рік

Импульсный бесперебойный блок питания 12В/3,5А + бокс- 55$

(ціни можна буде остаточно обговорити при особистій зустрічі)Якщо інформація цікавить тел. 063-842-70-96

• 4 тижня потому...
  • Адміністратори
Опубліковано

Саме так. І головне щоб продавець показав стоп-кадр - на ньому і буде все видно.

Запис на хард має бути RAW, без використання всяких кодеків і пережимань по MPEG технологіям.

Якщо з 10 метрів можна буде розрізнити скільки пальців на руці в об'єкта зйомки - вже добре :)

Хоча, коли требі тільки спостерігати а не розслідувати якусь подію заднім числом - то брати самий китайський варіант і не перейматись.

Опубліковано

10 метрів то харашо, но мені колись замовляли камери в яких зі 150 метрів видно номера машин )))) Но і ціни, звісно, відповідні)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...