Перейти до змісту

Cooler для Cpu Noctua Nh-u12p

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне, придбав я вчора сабж.

Вирішив поділитися із форумчанами враженнями.

Гарний огляд є тут.

Але заказна стаття є заказна стаття. Хочеться своїх вражень. Власних.

І так:

Комплектація. Окремі запаковані пакетики для кожного сокета (775 та АМ2/АМ3).

Г-подібна викрутка, для вкручування гвинтів. При чому ї довжина зроблена таким чином, що при вкручуванні шурупів, вона не торкається запаяних кінців теплових трубок. В самому радіаторі зроблено отвори для викрутки, для зручності вкручування.

9770a78689df.jpg

Сьогодні буде встановлено. протестовано власноручно. І викладено результати.

Також хочу сказати, що планую використовувати пристрій Fan Mate 2 від Zalman

ZalmanFanmate2_1.jpg

Оскільки живлення вентилятора має 3-піновий контакт. Також, таке живлення дозволяє використовувати будь-який реобас.

Чекайте відгуків.

Опубліковано
Гарний огляд є тут.

Але заказна стаття є заказна стаття. Хочеться своїх вражень. Власних.

а чому думаєш що стаття геть заказна? ixbt красавці, пишуть гарні прозорі та на мою думку максимально чесні огляди. сам колись чисто по їх рекомендаціях в категорії до $50 взяв Thermaltake MaxOrb, працює відмінно за свою ціну.

так що рекомендаціям ixbt вірю на 85%. і то на 15% сумніваюсь не в огляді, а в тому що не могли вони змоделювати геть всі ситуації/конфігурації і можуть бути сюрпризи про які вони просто не знали (а не приховали)

Опубліковано

Згоден. Але не вірю я що прямо у ВСІХ тестах, саме цей кулер себе найкрвще зарекомендував. Ну і "розгромних" статей я теж не зустрічав. Типу, де зас*али якийсь девайс. Тільки позитивні сторони.

Я буду порівнювати із Zalman CNPS9700 NT.

Головний критерій, що я можу сказати вже - оберти. У Zalman-а максимум 2800 (жах) а в Noctua, лише 1300.

Опубліковано
Советую брать версию под LGA1366 и искать человека с ненужным ему креплением под АМ2 или 775:

1) Версия SE1366 стоит дешевле чем под 775/AM2

2) + 1 вентилятор Noctua NF-P12 (от $18)

3) возможность в будущем перейти на I7!

я порадив би купувати Noctua NH-U12P SE1366 а не Noctua Nh-u12p. Аргументи вище )

Опубліковано

ключова фраза:

искать человека с ненужным ему креплением под АМ2 или 775

не кожен дозволить собі купити такий кулер . А хто вже дозволить, то знайде і 17$ на 120мм вентилятор. А тим паче віддавати/продавати "не потрібне" кріплення. Я вже віддав від АМ2 в Zalmana 9700-го.

І на і7 я ще не скоро перейду. До того часу, може багато всього змінитися.

І ще: читаємо на офф. сайті:

Socket compatibility Intel LGA1366, LGA1156, LGA775 & AMD AM2, AM2+, AM3 (backplate required)

ну, то як??

Опубліковано

За Zalman велике спасибкі.+1

Чудовий кулер! В мене він став на Е5300 @ 4160Мгц стабільно. Кулер працює в "midle" режимі 1300 - 2200 об. в ОССТ фіксував максимально 67 градусів. Чомусь в простої процессора показує 39 градусів і це на відкритому та закритому корпусі?!

Ті огляди на різних сайтах часто одні одному суперечать.

Опубліковано

Кулер став. :)

Шведи - одне слово. одноразові самоклеючі шайбочки, щоб не пошкодити МП. Самоклеючі силіконові стрічки на радіатор, щоб уникнути тертя вентилятора об сам радіатор. НІяких гвинтів, для кріплення вентилятора.

Кріпиться кулер швидко і просто. Є інструкція із малюнками - доступно і просто.

згодом зроблю фото. Єдина проблема виникла коли хотів встановити кулер таким чином, щоб повітря йшло вгору - до БЖ.

Конденсатори на МП стали на заваді (проблеми материнки). Довелося встановлювати таким чином, щоб повітря видувалося до задньої стінки. До 120мм вентилятора на видув (теж непогано).

Опубліковано

це саме той випадок, що я описав у пості №3.

Цитую сам себе:

Згоден. Але не вірю я що прямо у ВСІХ тестах, саме цей кулер себе найкрвще зарекомендував. Ну і "розгромних" статей я теж не зустрічав. Типу, де зас*али якийсь девайс. Тільки позитивні сторони.

Я буду порівнювати із Zalman CNPS9700 NT.

Головний критерій, що я можу сказати вже - оберти. У Zalman-а максимум 2800 (жах) а в Noctua, лише 1300.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...