Перейти до змісту

Литвин оголосив про смерть коаліції

sistem

Рекомендовані повідомлення

Голова Верховної Ради Володимир Литвин оголосив про відсутність демократичної коаліції в парламенті.

Таке оголошення він зробив після засідання керівників парламентських фракцій. За його словами, "на засіданні представники НУНС, Партії регіонів і Блоку Литвина констатували, що голосів у цієї коаліції немає".

"Станом на сьогодні в апарат не подані документи фракцій, що у грудні 2008 року сформували коаліцію, які б підтвердили існування в неї передбаченої конституцією кількості голосів. Тому я оголошую про припинення діяльності коаліції", - заявив Литвин.

У свою чергу бютівець Іван Кириленко назвав дії Литвина "небезпечним" правовим прецедентом, оскільки виходить, що закон має зворотну силу.

"Сьогодні реально засвідчили про свій вихід з коаліції Блок Литвина і НУНС, хоча рішення фракції немає. На жаль треба сказати, хто стояв у витоків знищення демкоаліції. Це треба констатувати як прикрий факт", - заявив бютівець.

У відповідь регіонал Олександр Єфремов закликав БЮТ визнати очевидний факт, "істину, яку знає вся країна, що коаліції немає ні де-юре, ні де-факто".

А нунсівець Іван Заєць закликав БЮТ не накривати всіх підряд мокрим рядном і не перекладати свою вину на інших.

-----------------

Перефразуючи відомий анекдот - "Коаліція оголосила про смерть Литвина" :D:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=52140

вже обговорюється

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нехай буде окрема тема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так як зараз розгортуються події тут буде безліч поодиноких тем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від "кааліциї" залишилась велика Юліна коса :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От що сьогодні написав у своєму блогу Бродський:

По моей информации Янукович хочет в пятницу уехать в Москву уже с новым премьером. Для этого коалицию уже соберут просто из 226 голосов: Литвин, Коммунисты, Регионы и примкнувшие к ним Балога с Мартыненко и Жванией. Снесут Юлю и заведут Азарова. В принципе ни чем не отличается от конструкции, которую делала Юлия Владимировна.

Что посеяла, то и пожала…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бродський ще той провокатор. На даний момент коаліція формується фракціями. Для всупу в коаліцію фракція повинна прийняти рішення більшістю. Можливо вони до того часу роздібнять НУ на менші фракції, але тут теж питання, треба читати закон, чи це можливо. Те що написав Бродський на даний момент є неконституційно. А регіонали прагнуть зараз робити все правильно, щоб не було можливості придертись.

І кандидатура Азарова спірна, ніхто не проти його злити, але всерівно спірна.

Так що в цьому рівнянні багато невідомих.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки я зрозумів, там зараз є якась мутка щодо входження позафракційних депутатів. Точніше не скажу, будемо слідкувати за розвитком подій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки я зрозумів, там зараз є якась мутка щодо входження позафракційних депутатів. Точніше не скажу, будемо слідкувати за розвитком подій.

Є зміни до закону про регламент, типу про "депутатські групи", але я читав-читав так нічого і не знайшов. Можливо у мене стара редакція.

Ну побачимо як воно буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...