Перейти до змісту

Помилаандерсон


Yurik

Рекомендовані повідомлення

Жанр: Інтелектуально-оригінальне шоу

Країна: Україна

Телеканал: ICTV

Опис:

Кожен чоловік хоч раз мріяв про це! Вода, автомобілі і жіночі принади – вперше на екранах України! «Помилаандерсон» — перше інтелектуально-оригінальне шоу для чоловіків.

Найяскравіший, найпікантніший сон будь-якого чоловіка, втілений на екрані! Шоу, у якому зіткнуться інтелект, еротика та автомобілі. Учасникам доведеться шукати відповіді на питання зі справжніх чоловічих тем: автівки, жінки, бізнес, кіно, спорт... Проект приправлений фірмовим гумором від Кузьми «Скрябіна», чиї колоритні жарти відомі на всю країну.

За правилами гри, двоє учасників вступають в інтелектуальний двобій за право насолодитися спокусливим і пристрасним танцем-миттям власного авто. Боротьба відбуватиметься в три раунди по три запитання. За перемогу у першому раунді нагорода – танець-миття від однієї дівчини. У другому – двоє дівчат біля автівки. Невідомо, як учасники, а машини у повному захваті від такої уваги! Перемога у останньому раунді дарує чемпіону головний подарунок – всі шість дівчат миють і машину, і її власника-переможця.

А що отримує той, хто програв? А на нього та його автомобіль чекають відра брудної води! Для мужніх чоловіків – мужня розплата! Шоу покаже, хто вийде «білим і пухнастим», а хто «брудним і смолястим»!

Ведучий Кузьма «Скрябін»:

— Я би сам взяв участь у проекті! – каже Кузьма. — Естетична, невульгарна краса завжди викликає цікавість і захоплення у чоловіків. Вони розслабляються, дивлячись проект, вмикають інстинкт, кайфують. Це, безперечно, позитивний формат, змушує забути про проблеми, негаразди... Усі учасники – люди з гарним почуттям гумору – я вже готовий видавати книгу з перлами та брати участь у проекті у ролі гравця!

Тривалість: 00:25:15

Якість: SATRip

Відео:

кодек: XviD

розмір кадру: 640x480

бітрейт: ~1389 kbps

Аудіо:

мова: українська

кодек: MP3 Pro

бітрейт: ~128.00 kbps

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...
  • 2 місяця потому...

Є нові виписку, але залити на фтп не можу, бо вже не користувач Датагруп. Кого цікавить можете скачати з мене на хабі lm.lutsk.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...