Перейти до змісту

Інтернет від Beeline

madkot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт!

Хотів би запитати про подання заявок на сайті Білайна.

Вони на заявку хоть комусь відгукнулись чи відреагували????

Я вже особисто дві заявки зробив, а реакції 0%, що порадите...

Залишав заявку також на сайті. Передзвонили через 6-ть днів.
Опубліковано

Neformats

Мені телефонували з білайну, я теж питав про сайт на рахунок підключення, сказали через сайт довше і порадили дзвонити по даному телефону як тільки надумаю підключатись: 068 3466393.

Як я зрозумів, телефон прямо до людини, що приймає заявку, сказала пані що зроблять після дзвінка все швидко!

Опубліковано

Я спочатку подав заявку по одному з номерів, що на оголошеннях. 2 неділі - глухо. залишив заявку на сайті - на наступний день передзвонили

Опубліковано

Всім привіт!

Замовляли Інет по міському номеру - сказали, що лекілька днів прийдеться зачекати.

Преміальні готівкою в об'ємі 100 грн вирішили питання - підключили в той же день (в позаробочий час).

Опубліковано

1. швидкість 100мбит тільки в локальній мережі

2. діє ліміт 300Гиг, після чого швидкість падає до 0.512

3. де ти почув таке що безліміт і 100мбит незнаю

4. швидкість запису інформації на вінчестер 30мбит почитай http://forum.te.ua/archive/index.php/t-8745.html

щось мені нагадує Візор тарифи

1.1.a. Пакет "Безмежний Дім" *

№ тарифу Абонентська плата, грн Швидкість до:

Мбіт/с

1.1.1.a 58 1

1.1.2.a 84 2

1.1.3.a 96 5

1.1.4.a 144 10

* Послуга надається лише для індивідуального використання і передбачає підключення виключно одного пристрою.

У всіх безлімітних пакетах надається 350 Гб трафіку на місяць зі швидкістю, що вказана у таблиці. Після використання цих об’ємів трафіку в зазначених тарифних планах швидкість зменшується до 0, 512 Мбіт/с для скачування інформації (download) та 0,512 Мбіт/с для передачі інформації від абонента (upload). Для всіх тарифних планів швидкість передачі інформації від абонента (upload) до використання встановленого обсягу гігабайтів становить 1 Мбіт/с.

про який реально без ліміт можна говорити (безлімітних пакетах надається 350 Гб трафіку на місяць) :)

і доля така буде (завязана оптика на стовбах і вісячі кабелі на даху) напевно лінійні монтажники пішли в Beeline

Опубліковано

Це Візор тупо скопіював тарифи з Білайна, але вони все рівно не вигідні порівняно. Та й швидкість аплоаду при 5 мбіт - 1 мбіт. Я сам на Візорі: уже 4ий чи 5ий день не можу зааплодити в інет файл розміром 200 МВ, це жах просто.

Опубліковано

Всім привіт!

Я подавав заявку на сайті. Вже на другий день мені передзвонили, а ще через день підключили...

Я также подал заявку на сайт и на след день позвонили и на 3й день уже вечером был интернет.

Качество и цена меня удовлетворяет.

Опубліковано

Не підскажете, чи буде можливість найближчим часом підключити інет від Beeline на Володимирській (МКС)?

Опубліковано

Щось я не врубаюсь пише: Доступ до внутрішньомережевих ресурсів berloga.net, beezone.info, і bee.lan здійснюється на максимальній швидкості 100 Мбіт/с не залежно від тарифного плану й обсягу використаного трафіку.

А чого я зараз качаю з берлоги і потолок 600 кб/с?

Опубліковано

Візьми загрузи торент по повну - ще кілька релізів скачай, можливо мало сідерів, або в тебе в настройках щось не те...

А взагалі краще перевірити на хабі - качнути з когось з луцьких

В мене, наприклад з берлоги максимум було 10 Мбайт, а з хаба було і 13 Мбайт...

Опубліковано

Щось я не врубаюсь пише: Доступ до внутрішньомережевих ресурсів berloga.net, beezone.info, і bee.lan здійснюється на максимальній швидкості 100 Мбіт/с не залежно від тарифного плану й обсягу використаного трафіку.

для початку спробуй відключити впн. Скоріш за все швидкість зросте, мегабіт так да 60-80-ти (якщо звичайно піри і сіди з білайновської мережі). надалі треба буде прописати статичний маршрут для мереж типу 10.х.х.х, щоб все йшло через той шлюз, що автоматично видається тбі локалкою. Тоді швидкість буде великою і пр включеному впн-і.

Опубліковано

надалі треба буде прописати статичний маршрут для мереж типу 10.х.х.х, щоб все йшло через той шлюз, що автоматично видається тбі локалкою. Тоді швидкість буде великою і пр включеному впн-і.

Можна детальніше? що саме прописувати, де?

Можна посилання, чи тут напиши...

Опубліковано

В uTorrent в Натройки => Дополнительно => параметр bt.transp_disposition вистави значение 5

Опубліковано

от і почалися перші граблі. Народу наче не багато ще набрали :blink:

26.05.2010 , час ~22:20

іде втрата пакетів на зовнішній канал (уаікс в нормі):

C:\>ping -t google.com

Обмен пакетами с google.com [74.125.87.105] с 32 байтами да

Превышен интервал ожидания для запроса.

Ответ от 74.125.87.105: число байт=32 время=49мс TTL=50

Ответ от 74.125.87.105: число байт=32 время=50мс TTL=50

Ответ от 74.125.87.105: число байт=32 время=52мс TTL=50

зараз врублю winmrt подивлюсь де втрати йдуть

А я вже від УТ відключатись хотів )

Додано:

winmrt взагалі на зовнішні хости результатів не видає. Прийшлось перемкнутись на старий добрий УТ, оскільки навіть серфити не можна нормально із такою втратою пакетів. Завтра зателефоную в ТП і повідомлю.

Опубліковано

от і почалися перші граблі.

Та сама картина...mad.gif Хоча Lutsk Board та ще деякі українські сайти ( напр., Bigmir.net) завантажуються без проблем, але на більшість інших зайти неможливо(((

Додано:

Схоже, сталася якась глобальна аврія - така ж картина і в Харкові, і в Дніпропетровську. Це видно з останніх повідомлень на форумі Білайна

Опубліковано

Розвели флейм ппц! :dont: Я за білайн, швидкість і надання послуг на висоті!

Жодний Луцький провайдер не дає таку швидкість до 100мбит з БЕЗЛІМІТНИМ ТРАФІКОМ і це великий плюс білайну! :)

4. швидкість запису інформації на вінчестер 30мбит почитай http://forum.te.ua/archive/index.php/t-8745.html

Краще не пиши такого, оскільки це видає твою неосвідченість в даній сфері. TT

05707fe54a2b.png

"Йа маг і валшебнєг", правда?

Опубліковано

Це добре, а то я вже грішним ділом подумав, що це буде мати плановий характер. А то лише тех. несправності.

Опубліковано

а помните kmd говорил о грозах?

вспомнил кое что я ище, раньше я жыл в Ровно, и у меня был провайдер "РГМ" (Рівненські Глобальні Мережі) оптоволокно, и при каждой грозе всегда вибивало интернет... самое главное чтобы небыло грома... а то как бабахнет и сразу выбивает (кажысь 690 или то 695 ошыбка) а так если ливень нормально...

и ище, у меня там жыл админ рядом... толи он сам лазил на чердак включал там что-то или вызивали людей непомню...

но после того как я звонил и говорил что опять выбило мне включали инет только через часа 2-5, а то и с вечера до утра небыло, и локалку тоже выбивало!!!

так что ждем ГРОЗУ!!! ^_^

Опубліковано

кажысь, жыл ....

не стрималась...з уроків російської мови запам"яталось правило: "жи", "ши" пиши с "и"

про решту промовчу :blush:

• Адміністратори
Опубліковано

тільки ніхто не може пояснити чому так :)

і ось:

почему слова «Царицыно» и «цыпленок» пишутся через «ы», а «цифра» и «аукцион» — через «и»

Так що чекаємо нової реформи в орфографії руської мови. з "кофе" вони недавно вже визначились.

planetashkol.ru/articles/19620/

Опубліковано

Розвели флейм ппц! :dont: Я за білайн, швидкість і надання послуг на висоті!

Жодний Луцький провайдер не дає таку швидкість до 100мбит з БЕЗЛІМІТНИМ ТРАФІКОМ і це великий плюс білайну! :)

Краще не пиши такого, оскільки це видає твою неосвідченість в даній сфері. TT

05707fe54a2b.png

"Йа маг і валшебнєг", правда?

Я так розумію копіювання йшло в межах одного вінчестера?

Опубліковано

посилання тут

дякую

Це добре, а то я вже грішним ділом подумав, що це буде мати плановий характер. А то лише тех. несправності.

Тоже така думка промайнула :closedeyes:

Опубліковано

так что ждем ГРОЗУ!!! ^_^

Гроза вже була і все у всіх працює. Так що скоро "зелена тварючка" тебе зовсім задавить :P

І взагалі, прочитай про оптоволокно ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...