Перейти до змісту

Інтернет від Beeline

madkot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в кого билайн пропингуйтесь тут http://network-tools.com/

Ping 188.163.216.121

[sol-fttb.121.216.163.188.sovam.net.ua]

Round trip time to 188.163.216.121: 208 ms

Round trip time to 188.163.216.121: 188 ms

Round trip time to 188.163.216.121: 204 ms

Round trip time to 188.163.216.121: 233 ms

Round trip time to 188.163.216.121: 204 ms

Round trip time to 188.163.216.121: 187 ms

Round trip time to 188.163.216.121: 172 ms

Round trip time to 188.163.216.121: 189 ms

Round trip time to 188.163.216.121: 192 ms

Round trip time to 188.163.216.121: 186 ms

Average time over 10 pings: 196.3 ms

Опубліковано

вибачте якшо оффтоп, хто відключав ОГО і підключав білайн, як ви проводили відключення від ОГО? я замовив білайн і укртел, мені кажуть знайомі, за місяць тікі відключать, непідскажете чи можливо якось за декілька днів відключити?

За декілька днів не відключать. Пишеш заяву на відключення в телекомі і через 30-ть днів тобі відключають. А шо тобі мішає досидіти на ОГО місяць, а білай заблокувати на той час?

Опубліковано

мій кабінет => Управління послугами => Тимчасове блокування доступу в мережу Інтернет :)

Опубліковано

Сьогодні минає місяць, відколи користуюсь інтернетом від Білайн. Послугою повністю задоволений - сервіс, швидкість, стабільність - все на найвищому рівні!:smile-zachot:

За весь цей час стався лише один невеликий збій - якась аварія, яку швидко ліквідували, незважаючи на пізній час (близько 10-12 години вечора). А сьогодні в особистому кабінеті на сайті Білайна мене чекав приємний сюрприз - на рахунку невідомо за що з"явилося додатково 50 гривень.:rolleyes: Мені ще й доплачують за користуванням інтернетом :)

Одне слово - молодці! Так тримати!:101010:"

Опубліковано

аби ще кабель через щитки вели, а не з криши гірлянди вішали... <_<

У мене через щитки кабель проведений, ніяких гірлянд немаєsmile.gif

Опубліковано

S-driver

та клас, що тут скажеш.. перше враження оператор справив як потрібно, надіюсь так і буде тримати.

Опубліковано

Хороший провайдер! Користуюсь з 21 чи 22 квітня, тільки позитивні враження. Пішов відключати ДатаГруп, змусили заплатити за травень, ніби не в праві розривати рахунок. С... Тому користуюсь поки 2ма. З 1 червня прощай Фотаком назавжди :lopata:

Опубліковано
в мене зараз ШВізор. Порадьте: стоїть лі переходити на Білайн?
Ще питаєш?

я би на твомі місці не думав,чи в візора є якісь переваги?

Опубліковано

Люди добрі порадьте мені, що краще зробити:

Хочу в село інет від Веелаін(покриття є), телефон моб. показує 2-3(палочки на шкалі)-деколи 4-5 буває. який модем буде оптимальним варіантом так щоб не сильно дорого? тариф порадьте(якщо є вибір) так щоб не на контракті. заранєє дякую!

п.с. Село 25 км від Луцька(с.Чаруків), чи варто ставити Веелаін взагалі (Жду порад)..

Опубліковано

Люди добрі порадьте мені, що краще зробити:

Хочу в село інет від Веелаін(покриття є),

п.с. Село 25 км від Луцька(с.Чаруків), чи варто ставити Веелаін взагалі (Жду порад)..

Інет від Білайн, про який йдеться в цій темі, доступний лише для густонаселених районів Луцька (33-й, 40-й кв. та ін.). Це - технологія FTTB (оптичнй кабель до кожного будинку). Для навколишніх сіл, навіть розташованих близько від Луцька ця послуга навряд чи стане доступною в найближчому майбутньому.sad.gif

Ну а як буде працювати безпровідний інет - важко сказати. Навіть в Луцьку часто трапляються збої...

Опубліковано

Інет від Білайн, про який йдеться в цій темі, доступний лише для густонаселених районів Луцька (33-й, 40-й кв. та ін.). Це - технологія FTTB (оптичнй кабель до кожного будинку). Для навколишніх сіл, навіть розташованих близько від Луцька ця послуга навряд чи стане доступною в найближчому майбутньому.sad.gif

Ну а як буде працювати безпровідний інет - важко сказати. Навіть в Луцьку часто трапляються збої...

отожбо й воно)) :(

Можливо хтось і користувався (в даній темі) -3G від beeline щось може й порадять :ok:

Опубліковано

3G від Білайна не можливе буде в твоему селі. Білайн орендує в Укртелекома мережу 3G, Utel чув! 3G покритя тільки Луцьк, Струмівка і Омеляник. Раджу звернути увагу на Інтерелеком (intertelecom.ua)! Переїдь в їх офіс, чи краще рекомендую магазинчик Misto 3G, що біля ТЦ Фуршет, там можливо допоможуть тобі з швидкісним інтернетом в твоєму селі. Все просто, буде потрібно купити модем (новий чи б/у) та антену.

Опубліковано

Можливо хтось і користувався (в даній темі) - 3G від beeline щось може й порадять

Технологія мобільного інтернету Beeline, це максимум EDGE.

Опис надання послуги: ТУТ

Опис тарифу для мобільного інтернету: ТУТ

Опубліковано

3G від Білайна не можливе буде в твоему селі. Білайн орендує в Укртелекома мережу 3G, Utel чув! 3G покритя тільки Луцьк, Струмівка і Омеляник. Раджу звернути увагу на Інтерелеком (intertelecom.ua)! Переїдь в їх офіс, чи краще рекомендую магазинчик Misto 3G, що біля ТЦ Фуршет, там можливо допоможуть тобі з швидкісним інтернетом в твоєму селі. Все просто, буде потрібно купити модем (новий чи б/у) та антену.

Дякую за рекомендацію!! :smile-zachot:

Опубліковано

Замітив, що ретрекери і форум білайна не працює. Казали що щось з компом, так що чекати треба (приблизно до середи).

Це для інформації, щоб на хабі по 150 раз не перепитувати.

Опубліковано
в мене зараз ШВізор. Порадьте: стоїть лі переходити на Білайн?
Ще питаєш?

я би на твомі місці не думав,чи в візора є якісь переваги?

Не знаю, чи можна це рахувати за перевагу:

post-6972-1274085519,07_thumb.jpg

Особливо враховуючи величезну кількість Візорівських мінусів...  :-)

Опубліковано

Замітив, що ретрекери і форум білайна не працює. Казали що щось з компом, так що чекати треба (приблизно до середи).

berloga.net працює, принаймні в мене, а от beezone.info лежить уже пару днів.

Таке питання, це тільки в мене в torrent-клієнті порт не прослуховується? Зараз принаймні користуюсь тільки мережею, і той же mTorrent показує червоний "!".

p.s. в firewall відкриті порти, та й без нього картина та сама :(

Опубліковано

Таке питання, це тільки в мене в torrent-клієнті порт не прослуховується? Зараз принаймні користуюсь тільки мережею, і той же mTorrent показує червоний "!".

дивно! в мене все працює, крім форума...

Опубліковано

от коли користуєшся тільки мережею то він може видавати червоний значок. коли інет запускаєш то у мене все стає на свої місця. (може ти користуєшся роутером?)

дивно! в мене все працює, крім форума...

ти можливо щось недодививсь торенти то працюють, але якщо подивитись у розділі трекери, то напроти retracker.local пише "соединение закрыто пиром" чи то тыкы в мене так?

Опубліковано

в мене все гуд працює, торент качає, "соединение закрыто пиром" - нічьо не закрито :unsure:, червоних полосок нема

Опубліковано

в мене все гуд працює, торент качає, "соединение закрыто пиром" - нічьо не закрито :unsure:, червоних полосок нема

та млі не червоні, а коли наприклад качаєш з рутрекера там ще є ретрекер на локальну сітку, че значить що якщо ці фільми скачав хтось в сетці білайна, то швидкість від того сида на скачування буде 100 Мб/с і трафік на скачування не тарифікується. Оце називається ретрекер (роздача на внутрішню сітку).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...