Otto Kreer Опубліковано 1 Березня, 2010 в 08:42 #1 Опубліковано 1 Березня, 2010 в 08:42 Панове, хто був у кахве на Винниченка, 4 - типу кондитерський заклад на зразок колишньої Мрії. У мене закралися смутні думки, що працівники там не зовсім порядні.На зорі відкриття цього закладу я купував там свіжі торти, а уже двічі підряд мені втулюють під виглядом свіжих, ну прям 4-ри години як зроблені , абсолютно дубові торти, чарстві що УЖОССС !!! я так розумію що в закладі не сама краща ситуація з відвідувачами, але чому я страждаю ??? !!! думаю працівники тупо міняють верхушки упаковки тортів і продають таким чином товар під виглядом свіжого.Нога моя туди не ступить !
mix_forever Опубліковано 1 Березня, 2010 в 08:55 #2 Опубліковано 1 Березня, 2010 в 08:55 Ми були, правда вже з пыв року тому - враження такі собі. Асортименту мало, хоча ремонт непоганий. Що ж до прострочки, то легко може бути.
Masik Опубліковано 1 Березня, 2010 в 08:56 #3 Опубліковано 1 Березня, 2010 в 08:56 Панове, хто був у кахве на Винниченка, 4 - типу кондитерський заклад на зразок колишньої Мрії. У мене закралися смутні думки, що працівники там не зовсім порядні.На зорі відкриття цього закладу я купував там свіжі торти, а уже двічі підряд мені втулюють під виглядом свіжих, ну прям 4-ри години як зроблені , абсолютно дубові торти, чарстві що УЖОССС !!! я так розумію що в закладі не сама краща ситуація з відвідувачами, але чому я страждаю ??? !!! думаю працівники тупо міняють верхушки упаковки тортів і продають таким чином товар під виглядом свіжого.Нога моя туди не ступить !Мля, зашёл я туда как-то с малышом своим, соска-официянтка сидела за одним столиком, закинув ноги на стул второго и даже не удосужилась их оттуда убрать. И вообще: кохфе - гавно, пироженные - не свежие. Больше туда ни ногой!
vampirich Опубліковано 1 Березня, 2010 в 08:56 #4 Опубліковано 1 Березня, 2010 в 08:56 був там тижні 2 тому. То за тих 20 хвилин що знаходився не почув жодної пісні до кінця. дівчатка кожну пісню після 5-10 секунд перемикали на наступнуаж дратувати почало те їх клацання
foxx77 Опубліковано 1 Березня, 2010 в 08:59 #5 Опубліковано 1 Березня, 2010 в 08:59 я спочатку подумав що тема "Кахве" це про якогось штандартенфюрера
erica Опубліковано 1 Березня, 2010 в 09:33 #6 Опубліковано 1 Березня, 2010 в 09:33 Вчора знайомий, який працює в сусідньому будинку на Винниченка, казав що їх закривала санстанція. Ще знаю з достовірного джерела, що там в продажу є цукерки, які вже пів року не випускаються нашою кондитерською. Що свідчить їх "свіжість"
datacopy Опубліковано 1 Березня, 2010 в 15:22 #7 Опубліковано 1 Березня, 2010 в 15:22 Вчора знайомий, який працює в сусідньому будинку на Винниченка, казав що їх закривала санстанція. Ще знаю з достовірного джерела, що там в продажу є цукерки, які вже пів року не випускаються нашою кондитерською. Що свідчить їх "свіжість" а хто власник кагфе?
foxx77 Опубліковано 1 Березня, 2010 в 15:46 #8 Опубліковано 1 Березня, 2010 в 15:46 я спочатку подумав що тема "Кахве" це про якогось штандартенфюрера перечитав назву декілька раз і так і не в"їхав який зв"язок між КАХВЕ і штандартенфюрером та якось не привично, що ти створив тему про порчений тортик. Хто його знає які в тих німців хвамілії. Чим "Кахве" не хвамілія.
Masik Опубліковано 1 Березня, 2010 в 15:49 #9 Опубліковано 1 Березня, 2010 в 15:49 Вчора знайомий, який працює в сусідньому будинку на Винниченка, казав що їх закривала санстанція. Ще знаю з достовірного джерела, що там в продажу є цукерки, які вже пів року не випускаються нашою кондитерською. Що свідчить їх "свіжість" а хто власник кагфе? ТОВ Луцккондитер
Rubak Опубліковано 1 Березня, 2010 в 20:18 #10 Опубліковано 1 Березня, 2010 в 20:18 Не в рекламу. Недавно довелось купити тортика в магазині "Ваш кондиер" (з пр. Волі, за колишнім маг. "сонечко", звернутии направо), так на смак був дуже-дуже смачний і свіжий. За 1,1 кг "віденського" заплатив 74 грн, думаю що трішки дорого, але дісно був "зачЬотний"
ko5teg Опубліковано 2 Березня, 2010 в 08:13 #11 Опубліковано 2 Березня, 2010 в 08:13 Отто!Зтикався з такою самою проблемою! Впарюють несвіжі продукти!майже щодня, після 12 годин, в магазин ПАНО (я думаю всі знають де це) привозять СВІЖІ тортики як Луцьккондитер так і інші виробники! торти Реально свіжі, і смачні .. але там тіко тортики .. тобто пірожин і тд нема =)але на рахунок отого вищезгадуваного закладу, висновки для себе я вже давно зробив ... та і не дивно, що коли проходиш поруч і заглядуєш у вікна ... відвідувачів там не особо багато !!!!!
MrVes Опубліковано 2 Березня, 2010 в 08:31 #12 Опубліковано 2 Березня, 2010 в 08:31 Не в рекламу.Недавно довелось купити тортика в магазині "Ваш кондиер" (з пр. Волі, за колишнім маг. "сонечко", звернутии направо), так на смак був дуже-дуже смачний і свіжий. За 1,1 кг "віденського" заплатив 74 грн, думаю що трішки дорого, але дісно був "зачЬотний" Підтримую Цей кондитерський заклад був створений колишніми співробітниками Луцьккондитера. Молоді та енергійні дівчата досить детально знайомі з питанням виготовлення солодощів. Реалізувати свої напрацювання на "конхветці" можливості їм не дали. Як результат відкриття закладу з якісними продуктами за адекватну ціну. Всім любителям солодощів рекомендую З.І. Там завжди все свіже
ko5teg Опубліковано 2 Березня, 2010 в 08:59 #13 Опубліковано 2 Березня, 2010 в 08:59 на рахунок нашого кондитеру!роблять торти у вигляді Їжаків, машин, ляльок і тд на заказ =) (ну типу на день народження і тд)якшо хочеться купити свіжий, гарний, і дуууууже смачний тортик полюбас треба йти в Наш Кондитер!(звісно вийде трохи дорожче чим купити звичайний торт, але шкодувати точно не прийдеться)з.і.я дуже люблю солодке і досить часто туди захожу! ніразу ще не було не свіжих виробів!ріспект тим дівчатам які цим займаються!
datacopy Опубліковано 2 Березня, 2010 в 10:36 #14 Опубліковано 2 Березня, 2010 в 10:36 Не в рекламу.Недавно довелось купити тортика в магазині "Ваш кондиер" (з пр. Волі, за колишнім маг. "сонечко", звернутии направо), так на смак був дуже-дуже смачний і свіжий. За 1,1 кг "віденського" заплатив 74 грн, думаю що трішки дорого, але дісно був "зачЬотний" багато цукру... сильно вони солодкі!!!
Anubius Опубліковано 2 Березня, 2010 в 13:24 #15 Опубліковано 2 Березня, 2010 в 13:24 ріспект тим дівчатам які цим займаються! Ріспект має бути тим польским заводам які виробляють різні кремові фонди, тістові фонди, і інші різні чудо порошки, які так полекшують життя нашого кондитера Але за що, треба похвалити, так за креатив у оформлені кондитерських виробів 10\10
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.