Перейти до змісту

Не запускається велокомп Sigma 1200

Рекомендовані повідомлення

Купив нового велокомпа Сігма 1200. Встановив на вел , так як написано в інструкції , магніт від геркона на відстані 2 мм....

Налаштував настройки на велокомпі згідно інструкції ...

Кручу колесо , а велокомп так і далі показує нулі по швидкості , відстані і часу подорожі...

Звідси питання -треба якось включити велокомпа , щоб він зрозумів що подорож почалася ?)))

Чи він повинен сам активуватися , коли почне обертатися колесо?))

До цього з велокомпами справи не мав , в інструкції щось так і не найшов як активувати робочий режим...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Беспроводной? Проверь, правильно ли датчик выставлен, попадает ли его сигнал на комп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так розумію, це бездротовий велокомп.

Якщо так, то він активується звичайним натисканням клавіші.

Також перевір чи ти правильно встановив датчик на вилці. Він має бути правильно орієнтований по вертикалі. Якщо переплутаєш верх з низом - може не працювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як варіант - перевірити/поміняти батарейки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Беспроводной? Проверь, правильно ли датчик выставлен, попадает ли его сигнал на комп.

ні , це звичайний дротовий велокомп...куплений в велозоні за 170 грн

to yaryk

датчик на вилці попробую поміняти в інше положення , може попробувати чи він буде працювати з більш потужнішим магнітом ?

батарейка недумаю , всі функції на велокомпі працюють норм і екран доволі яскравий ....

хотілося б дізнатися , як взагалі активувати режим подорожі ...треба нажимати якусь кнопку чи він активується якось автоматично?..просто я і крутив колесо і їхав трохи , так навіть лічильник часу показував 0 , тобто зрозуміло що комп не бачить що він рухається або чекає ,щоб я щось натиснув)

але там всього 2 клавіші) я попробував всі +комбінації і нажимання протягом довгого часу) але ж не думаю що спосіб активації має бути настільки складним?

може то просто брак , і мені потрібно його поміняти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розмір колеса на комп'ютері виставив?

Можливо на Велозону зганяти, щоб там допомогли (або поміняли у випадку чого...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звичайний дротовий велокомп активовується гавтоматично.

Це на бездротовому тра натискави кнопку.

Міняти положення датчика є сенс лише на бездротовому. Магніт теж має бути нормальний в комплекті.

Взагалі, перевірити чи робочий велокомп можна дуже просто. Візьми рукати поводи магніт біля датчика, близько і в різних положеннях.

Якщо на екрані не буде реакції - знач поломка якась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розмір колеса на комп'ютері виставив?

Можливо на Велозону зганяти, щоб там допомогли (або поміняли у випадку чого...)

для одного колеса виставив , для 2гого не став виставляти...

але ж я думаю що як мінімум би час подорожі повинен би йти , якби комп отримував сигнал , що колеса рухаються

а так то загальний час показує норм , і всі функції на компі переключаються , тобто на вигляд комп робочий

доречі в велозоні мені не дали ніякої ні гарантії , ні бумажки , що я купляв в них)...якщо я звернуся і скажу що в мене трабла , думаєте поміняють?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неси туди, де купив, на таке добро має бути гарантія. Якщо ні, то давай його мені, спробую допомогти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для начала попробуй чем-то металлическим позамыкать контакты на снятом с держателя компе, например пинцетом или кусочком провода. Если с компом все ок, должно что-то меняться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Неси туди, де купив, на таке добро має бути гарантія. Якщо ні, то давай його мені, спробую допомогти.

ок , якщо нічого не виясниться то звернуся

to trener

не зрозумів про які контакти ти говориш?..розібрати того геркона і вручну замкнути?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні , не розбирай, бо точно гарантії не буде!!! На самому компі, там де він в кріплення на рулі втикається, є два металеві контакти. Їх позамикай пару раз. Та в принципі це проблеми не твої, а магазину, якщо комп купувався новий, має бути гарантія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на многих велокомпах, есть два режима активации старта.

ручной, и автоматический.

нарой в нете рускоязычный мануал,

возможно, у тебя сейчас в ручном стоит.

p.s. в любом случае, при замыкании контактов,

какойто из символов на дисплее должен мигать,

указывая, что сигнал от датчика "прошел"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если есть тестер, то можно проверить так:

при поднесении магнита 1 к датчику на колесе 2 на контактах 3 должно показывать короткое замыкание

post-426-1267382485.jpg

ЗЫ 2 dragger Проводные сигмы ИМХО все с "автозапуском"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ото розвели флуду з геркона, магніта, двох контактів і метра дроту між ними, піпец...

Які автозапуски, які діаметри колес, які батарейки???!!!! Люди, схаменіться!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...