Перейти до змісту

Новачки "Волині"


kudrom

Рекомендовані повідомлення

Незважаючи на те, що стартові матчі першої ліги відбудуться лише за два тижні, 28 лютого в Україні закривається трансферне «вікно», під час якого футбольні клуби можуть проводити дозаявки нових гравців. Провів у міжсезоння корекції з складом команди і тренерський штаб «Волині». Тому представляємо уболівальникам волинян чергових новачків, які у весняній частині сезону захищатимуть кольори луцького клубу.

Олег Герасимюк (народився 25 вересня 1986 р., зріст 180 см, вага 72 кг, амплуа – півзахисник). Вихованець «Волині», на рахунку котрого 26 матчів та 2 голи у складі лучан. За «Волинь» дебютував 15 липня 2004 року у переможному матчі проти сімферопольської «Таврії», а вже у наступному турі відзначився «дублем» у ворота маріупольського «Іллічівця». Взимку 2005-го перейшов до київського «Динамо», проте згодом знову повернувся у «Волинь». У сезоні 2006/07 виступав за київський «Арсенал», затим повернувся до «Динамо», де, втім змушений був грати переважно за другу команду. Першу половину сезону 2008/09 провів на орендних засадах у Азербайджані, виступаючи за «Нефтчі» (Баку), в складі якого провів кілька матчів та відзначився голом у розіграші Кубку Інтертото. Має неабиякий досвід виступів за юнацькі та молодіжну збірні України. Нинішнього міжсезоння проходив оглядини у сімферопольській «Таврії», проте все ж таки вирішив віддати перевагу нашій «Волині». Ігровий номер – 9.

Віталій Розгон (народився 23 березня 1980 р., зріст 182 см, вага 74 кг, амплуа – захисник). Ще один добре знайомий волинським уболівальникам гравець. Виступав за «Волинь» протягом 2001-03 рр. (дебют – 17 липня 2001 р. у матчі «Волинь» – «Борисфен» 1:0), зіграв 86 матчів, здобув золоту медаль чемпіона України в першій лізі 2002 року. Взимку 2004 року перейшов до київського «Арсеналу», за який грав до кінця 2006 р. Друге коло сезону 2006/07 провів у сімферопольській «Таврії», з якої згодом перебрався до П’ятигорська, де грав за місцевий «Машук». У 2009 році захищав кольори ФК «Львів». Нині ж – знову у «Волині». Ігровий номер – 2.

Сергій Літовченко (народився 30 січня 1979 р., зріст 186 см, вага 80 кг, амплуа – захисник). Вихованець миколаївського футболу. На професійному рівні дебютував у 1998 р. у ризькій «Даугаві». Згодом виступав за ФК «Черкаси», «Нафком-Академію» (Ірпінь) та клуб вищої ліги Білорусі «Торпедо-СКА» (Мінськ). У 2004-06 рр. грав у сімферопольській «Таврії». З літа 2006 року й по нинішній час захищав кольори київського «Арсеналу» у Прем’єр-лізі. Ігровий номер – 15.

Олексій Довгий (народився 2 листопада 1989 року, зріст 187 см, вага – 79 кг, амплуа – захисник). Вихованець київського «Динамо». За юнацькі збірні України провів понад 40 матчів. У великому футболі дебютував у сезоні 2006/07. Виступав за «Динамо-2» та дубль динамівців. Друге коло сезону 2007/08 провів у київському ЦСКА. У першому колі нинішнього чемпіонату забив один гол у ворота… «Волині». Ігровий номер – 6.

Андрій Сірий (народився 6 квітня 1992 року, зріст 193 см, вага 83 кг, амплуа – півзахисник). Вихованець київського «Арсеналу». На юнацькому рівні виступав також за київську команду «Зміна-Оболонь». На професійному рівні дебютував у липні минулого року за дублюючий склад ужгородського «Закарпаття». Ігровий номер – 32.

Також зазначимо, що анонсований раніше оборонець Роман Годований виступатиме під 36 номером. Крім того, продовжуватиме виступи за лучан і нападник Вадим Рибальченко, права на котрого належать київському "Арсеналу".

думаю кльово, що Герасимюк вернувся, рано було йому грати в "Динамо"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попередньо проходила інформація про двох чехів на піврічній оренді але шось замовкли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попередньо проходила інформація про двох чехів на піврічній оренді але шось замовкли.
і Кану якийсь там був

Після того, як Кварцяний спілкується з "старічками" Волині, то новачки просто побоялись залишатись у нас. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попередньо проходила інформація про двох чехів на піврічній оренді але шось замовкли.

Ось тут нова інформація і пояснення з даного приводу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Попередньо проходила інформація про двох чехів на піврічній оренді але шось замовкли.

Ось тут нова інформація і пояснення з даного приводу.

І ще.

Кану, наскільки мені відомо, вже залишив "Волинь".

І ще трішки пазІтІва?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напередодні закриття «трансферного вікна» «Волинь» заявила ще двох новачків – футболки луцького клубу зодягли захисники Тарас Дурай та Олексій Курілов

Тарас Дурай (народився 31 липня 1984 року, зріст 189 см, вага 78 кг) – вихованець тернопільського футболу. На аматорському рівні виступав за «Сокіл» (Бережани). У професійному футболі дебютував в сезоні 2001/02 у складі тернопільської «Ниви». Взимку минулого року на умовах оренди перейшов до луганської «Зорі», за яку й виступав до нинішнього часу. Ігровий номер – 30.

Олексій Курілов (народився 24 липня 1988 року, зріст 188 см, вага 78 кг) – вихованець донецького «Шахтаря». У складі юнацьких та молодіжної збірних України зіграв близько п’ятдесяти матчів, забив 3 гола. Наразі – діючий гравець молодіжної збірної U-21, яка лідирує у восьмій відбірній групі до молодіжного Євро-2011. На професійному рівні дебютував у сезоні 2004/05 у складі донецького «Шахтаря-2». З другої половини 2006-го року виступав за харківський «Металіст». Минулий рік провів виступаючи у Прем’єр-лізі за луганську «Зорю». У «Волині» гратиме на засадах оренди (права на гравця належать харків'янам). Ігровий номер – 34.

Джерело

Ось ще новачкі ФК Волині. Судячи з цього - наші досить непогано укріплюються перед матчем з Таврією. Як воно буде - час покаже.

P.S. Хоча гравці непогані.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...