Перейти до змісту

Проконсультуйте по картці

Yurik

Рекомендовані повідомлення

Хочу відкрити картку від Приватбанку яка б слугувала так званим гаманцем. Щоб я туди міг закинути готівку без комісії і так само без комісії зняти в банкоматі чи розрахуватися в магазині. Бажано мінімальна комісія за поповнення картки без власника і картки.

Дивився на VISA Electron, Cirrus / Maestro і VISA Electron Domestic. Ці картки відкриваються будь кому чи є якісь обмеження? І ще, чи можна буде вказати номер такої карточки для перерахування власних платежів, а також для перерахування ЗП?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на рахунок: "Щоб я туди міг закинути готівку без комісії", то такого точно не має - потрібно ж банку заробити на чомусь, от на комісії і він заробляє...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наличное пополнение средств владельцем карты (при наличии карты) -- 0

Це інформація з офсайту, або там триндять або BARAKUDA написав аби написати ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yurik,

для персональной (не зарплатной!) карты ПБ:

закинуть деньги при наличии карты - бесплатно, если карты нет - 10 гривен, если с приват-24 - 1% от суммы;

снять в банкомате - 1% (если с плюса), и 4% (если лезешь в кредит);

оплатить в магазине - бесплатно (часть платежа может быть еще зачислена на бонусный счет, с которого тоже можно платить).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу відкрити картку від Приватбанку яка б слугувала так званим гаманцем. Щоб я туди міг закинути готівку без комісії і так само без комісії зняти в банкоматі чи розрахуватися в магазині. Бажано мінімальна комісія за поповнення картки без власника і картки.
В рамках зар.платного проекту власник картки зазвичай може поповнювати й знімати кошти без комісій при наявності картки (бо роботодавець сплачує комісію при зарахуванні З/П і оплачує випуск та обслуговування картки). Якщо це приватна картка - то комісія зазвичай за зняття готівки, поповнення - без комісії, і розрахунок в торговій мережі також зазвичай без комісії. Але зовсім без вигоди банк не залишиться ) За поповнення картки третіми особами - зазвичай комісія 1%.
Дивився на VISA Electron, Cirrus / Maestro і VISA Electron Domestic. Ці картки відкриваються будь кому чи є якісь обмеження?
Достатньо бути повнолітнім громадянином України з паспортом, пропискою й ідентифікаційним кодом
І ще, чи можна буде вказати номер такої карточки для перерахування власних платежів, а також для перерахування ЗП?
Для поповнення особисто - звісно, без проблем. Для того, щоб поповнювали інші люди - таке в принципі проходить (банк не хоче втрачати своєї вигоди у вигляді комісії в розмірі 1% від суми поповнення), хоча якщо банк "зіллє" інформацію податковій - можуть бути запитання, особливо якщо не зареєстрований як підприємець. Для перерахування ЗП - можливо хіба теоретично.

Тривалий час було так, що банк не вимагав картки - будь-хто міг поповнити без комісії (якщо не було комісії за поповнення в тарифах), але з поширенням практики таких поповнень саме третіми особами тарифи змінили.

П.С. Написав по пам'яті, в тарифи не дивився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наличное пополнение средств владельцем карты (при наличии карты) -- 0

Це інформація з офсайту, або там триндять або BARAKUDA написав аби написати ;)

я трішки часу назад взнавав а Приваті про картку для себе ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу відкрити картку від Приватбанку яка б слугувала так званим гаманцем. Щоб я туди міг закинути готівку без комісії і так само без комісії зняти в банкоматі чи розрахуватися в магазині.

Yurik, насколько я знаю - то за снятие в банкомате будешь платить.

нет таких карт, чтобы все бесплатно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почему же? например, УкрЭксим и Универсал до сих пор не берут комиссию ни за снятие денег в банкомате, ни за их размещение на карте, даже если карты нет в наличии. наверняка и другие подобные банки существуют, у которых больше чем одно отделение на весь Луцк

а насчет ПБ - там берут комиссию за каждый чих, так что он едва ли подходит для обмена деньгами между физлицами. впрочем, уровень онлайн-сервиса ПБ вполне компенсирует его "жадность", imho

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, інтернет-банкінг Універсала знаходився в доісторичному стані, зараз правда не заходив, може щось помінялось

в приваті завжди є можливість нагрузити когось по чату, хоча він і плужить часом жостко...

так що якщо платежі не часті, то Універсал досить непоганий варіант, хоча якщо з інших міст будуть скидати гроші, то ще треба пошукати чи є там їх відділення, а Приват є скрізь і цим користується, інші великі банки поки щось туплять з такими послугами...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kudrom, в универсале ебанкинг такой же, как и был с момента открытия - ничего не поменялось.

чат с сотрудниками ПБ - отдельная песня. кто хоть раз пробовал таким образом решить достаточно сложную и уж тем паче, нестандартную проблему, тот на всю жизнь запомнит эту тягомотину :dont: я так понимаю, работа на онлайн-чате в ПБ что-то вроде наказания - либо идешь чистить сортир зубной щеткой, либо в онлайн-чат на сутки :smile3: это хорошо заметно по отношению к клиенту

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може оффтоп, але.. Знаю, що в Авалі є поповнення без комісії, без власника. Платив так за деякі комплектуючі. Гроші кидав на Лесі Українки, через 2години вони вже на рахунку були. Комісіїї не платив. (хоча, може вона була включена у вартість товару, але з мене додатково - нічого не брали)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...