Перейти до змісту

айош картоплю!

fedot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Довго думав, а чи не запостити то всьо в Гумор...

Оскільки в Україні не вистачає картоплі, а та, що є, дуже швидко гниє (оскільки була криза - аграрії зекономили на насінні і обробці), було прийнято (цікаво, ким?) рішення закупити картоплю за кордоном. Судна з вантажем картоплі з Єгипту та Саудівської Аравії уже стоять в Одеському порту. Закордонна картопля буде дорожча від вітчизняної на 25-30%
ICTV.

Більшої х**ні я ще не чув. Чи комусь громадянської війни хочеться? Ще трошки - і точно буде.

А може я щось не розумію? Може хтось мені пояснить?

Опубліковано

Я теж таку інфу чув по зомбоящику в новинах. Ну а шо, блін. Тож державна політика в нас така. Своє село хай спивається і вимираєнах, хто не втече до міста в менеджери-стілісти-візажисти, а державні мужі будуть картоплю купувати за кордоном. А потім за наші ж гроші буржуї викуплять нашу землю, на якій вже ніхто не буде жити. Піпец.

Опубліковано
Ну китайський часник жеш продають :0022:

і помідори з огірками і перець і ще кучу різного добра про яке ми навіть і не здогадуємося, що воно з китаю...

Опубліковано

...а рада в черговий раз продовжила мораторій на продаж с/г земель... село іде на дно... скоро так петрушку і укроп будемо за кордоном закуповувати. ппц <_<

Опубліковано
Бо в нас склалася така система сільського господарства, що собівартість продукції вища, ніж ціна закордонної

А в нас в країні хіба ще є система с/г? Мені здається, що в нас є тільки приватні виробники, що намагаються заробити гроші (впринципі те, для чого вони цим займаються) і при тому вгадати, який наступний закон приймуть наші можновладці в с/г сфері і при цьому не прогоріти...

До речі, якщо когось цікавить вартість джинсів в Китаї, можете глянути (і не тільки джинсів) http://www.china-portal.com.ua/i/cPath/3171_3175_3176

Опубліковано
В тому й проблема велика кількість дрібних господарств, а не крупних виробників. Це і зумовлює високі ціни, тому що нема економії на масштабі виробництва.

є лише ціль заробити прибутки на кожній його складовій...

Опубліковано
В тому й проблема велика кількість дрібних господарств, а не крупних виробників. Це і зумовлює високі ціни, тому що нема економії на масштабі виробництва.

є лише ціль заробити прибутки на кожній його складовій...

без прибутку не буде зростання виробництва

Опубліковано

Так минулого чи то позаминулого року (точно не пам"ятаю) також картоплю з Єгипта ввозили, тоді конкретно ціну збили на нашу картоплю.

Але зі сходу всеодно машини приїжджали по наших селах купували, бо казали, що та, що з Єгипту на смак як мило, але зовсім не гниє.

Опубліковано

Хай собі завозять. Може хоч це трішки зіб'є ціни на картоплю з 7 (!!!) грн./кг. при закупівельній 0,8 грн. осінню.

А якщо не зіб'є, то з неї чіпсів наклєпають - один фіг гадость :D

Опубліковано
Хай собі завозять. Може хоч це трішки зіб'є ціни на картоплю з 7 (!!!) грн./кг. при закупівельній 0,8 грн. осінню.

А якщо не зіб'є, то з неї чіпсів наклєпають - один фіг гадость :D

Шановний, а де Ви бачили по 7 грн/кг картоплю? Я знаю, що в Києві так торгують, на Волині набагато дешевше.

Якщо бажаєте, то можу сказати в яке село поїхати, там хоч 10 тонн по 3.00 грн./кг можете придбати.

Опубліковано
Шановний, а де Ви бачили по 7 грн/кг картоплю? Я знаю, що в Києві так торгують, на Волині набагато дешевше.

Якщо бажаєте, то можу сказати в яке село поїхати, там хоч 10 тонн по 3.00 грн./кг можете придбати.

Базарчик "Північний"

Картопля адекватної якості та терпимої форми - 4-5 грн.

Картопля відмінної якості коштує 6-7 грн.

в роздрібі дивись, зайди в фуршет наприклад, там десь 6 з чимось була

А округлість її взагалі чудова. Якщо почистити, то вийде 70% корисної маси.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...