Перейти до змісту

Янукович і Чорноморський флот Росії

Plum

Рекомендовані повідомлення

Як я (і не лише я) і боявся, не встиг Янукович відчути себе обраним, як вже зробив дуже голосну заяву стосовно Чорноморського флоту Росії у Севастополі -- Янукович НЕ виключає перебування флоту в Криму після 2017 року. Більше того, це питання, за його словами, буде вирішуватись "в пакеті", тобто виходить, що воно не достатньо важливе для нього, щоб розглядати його окремо -- воно для нього всього лише засіб для торгів в пакеті. А як же Конституція? А як же думка більшості українського народу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як же думка більшості українського народу?

а ее (думку) кто-то когда-то спрашивал? :)

по мне - все более - менее важные вопросы давно надо решить вынеся их на референдум.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... більшості українського народу ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... більшості українського народу ....

типа - только бандеровцев спрашивать надо? :)

так, вроде флот не во Львове стоит...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну если москалыки считают что украинцы только бандеровцы - то да

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой шо ж то буде , шо ж то робити?????????????? :ohmy:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як же думка більшості українського народу?

ну це залежить від того кого рахувати українським народом

насправді чорноморський флот це 1/10000 від тих проблем які в нас є

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ не думає, або я б ще так сказав: Янукович - другий демократично обраний президент, а отже думка Януковича - це думка більшості тих хто проголосував.

Україна - це така собі двохквартирна комуналка, де живуть дві сім'ї одна з яких хоче рознести нафіг цю квартиру, за самостійність якої чогось проголосувало, а інша патріотично проти розвалу, вони навіть хотіли б замутити єврокосметичний ремонт, тільки їм впадло щось для цього робити. Внаслідок інертності і дибільності двох квартирантів - квартирне питання застряло на невизначений термін, який з приходом несудимого може сильно скоротитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

минировать русло Сапалаевки, чтобы ночью десант не высадился.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

25589.jpeg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От давайте прикинемо:

1. вводять другу державну москальську;

2. залишають ЧФ поки сам не втоне;

3. вступають в єпу.

А шо нахрєн наша політична наволоч далі буде робити? Тут вся політика для лохів і закінчилась і починається відкрите благословенне грабування країни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всё уже украдено до Нас) гы гы гы :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вводять другу державну москальську

nah, краще зробити освіту, змі, документацію і все інше москальскою, державну залишити українську - і постійно попрікати тупих хохлів в тому що вони "душать рускій язиг" (набагато елегантніше)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

типа - только бандеровцев спрашивать надо? :)

так, вроде флот не во Львове стоит...

Раз на те пішло, то вродє і бандерівців в ісконно русском Севастополі не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо в тебе красти скворятник в якому ти живеш? Хіба що вигнати тебе на город працювати, о то друге діло. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

альтернативи у влади немає - бути доброю чи поганою - вона завжди погана, а добрішою її робить народ розбиваючи вікна держустанов, перекидаючи мусарські машини і т.д. Ми цього не робили, тому у нас влада просто ідеально хренова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не розумію причин здивування.

Позиція нового "гаранта" щодо мови, флоту, ГТС і багатьох інших питань, які мають глобальне значення для країни була озвученою чи очікуваною.

З.І. Мабуть не дарма в ursa в асьоко статус стверджував "про@#ли страну" ... він точно щось знає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не надо. путь в русло Сапалаевки лежит через Днепр, Припять.

о проходе десанта через Киев по Днепру я сообщу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да пашлі палити сусідські машини)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...а проте що України немає нам повідомлять в новинах на Інтері...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ не думає, або я б ще так сказав: Янукович - другий демократично обраний президент, а отже думка Януковича - це думка більшості тих хто проголосував.

Україна - це така собі двохквартирна комуналка, де живуть дві сім'ї одна з яких хоче рознести нафіг цю квартиру, за самостійність якої чогось проголосувало, а інша патріотично проти розвалу, вони навіть хотіли б замутити єврокосметичний ремонт, тільки їм впадло щось для цього робити. Внаслідок інертності і дибільності двох квартирантів - квартирне питання застряло на невизначений термін, який з приходом несудимого може сильно скоротитись.

думка не більшості а ~30% інші голосували проти Юлі. Янику треба добре думати шо робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як я (і не лише я) і боявся, не встиг Янукович відчути себе обраним, як вже зробив дуже голосну заяву стосовно Чорноморського флоту Росії у Севастополі -- Янукович НЕ виключає перебування флоту в Криму після 2017 року. Більше того, це питання, за його словами, буде вирішуватись "в пакеті", тобто виходить, що воно не достатньо важливе для нього, щоб розглядати його окремо -- воно для нього всього лише засіб для торгів в пакеті. А як же Конституція? А як же думка більшості українського народу?

Імхо без політики - флот непогане джерело прибутку і відмовлятися від нього в той час, коли не можемо прийняти бездефіцитний бюджет не варто. Але необхідно прописати більш жорсткі правила, щоб москалі не гуляли по Криму з ракетами і ціну за оренду залупити таку, щоб не ми, а вони задумались чи варто залишати флот. Тоді і газ подешевшає. Все інше політика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Імхо без політики - флот непогане джерело прибутку і відмовлятися від нього в той час, коли не можемо прийняти бездефіцитний бюджет не варто. Але необхідно прописати більш жорсткі правила, щоб москалі не гуляли по Криму з ракетами і ціну за оренду залупити таку, щоб не ми, а вони задумались чи варто залишати флот. Тоді і газ подешевшає. Все інше політика.
- одна більш менш твереза оцінка ситуації яка склалася, "навколо" російського флоту!

впринципі, як на мене, є 1 жирний плюс : Яник ніколи не буде підримувати біндеровців і їхніх ідей!

в всьому іншому Яник какаха)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хлопче а ти чий будеш
- ой дядьку, тутешній я!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хлопче а ти чий будеш
- ой дядьку, тутешній я!

дакументи покаж

дай вгадаю - хлопчик з села продався за ковбасу, а біндеровців не любиш бо ковбасу заважали красти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...