leviks Опубліковано 10 Лютого, 2010 в 05:13 #1 Опубліковано 10 Лютого, 2010 в 05:13 Є вакантне місце для дизайнераМожливий варіант роботи помічником дизайнера, тобто навчанняРобота постійнаОсновна вимога: бажання вчитися та працювати.Якщо початківець - забезпечуємо навчанням.Контакт:050-6-34-6-15-6[email protected]http://internetdevels.com/
MOTOROLLLA Опубліковано 10 Лютого, 2010 в 07:27 #2 Опубліковано 10 Лютого, 2010 в 07:27 Цікавить зарплата
leviks Опубліковано 11 Лютого, 2010 в 12:12 Автор #3 Опубліковано 11 Лютого, 2010 в 12:12 Цікавить зарплата Ну яка в дизйнера зарплата? В нього - винагорода! Він же не бумажки перекладає.... А це значить - що винагорода залежить від талановитості виконавця.... Не буде ж класний спеціаліст за копійки працювати, правда ж? От, а спеціалістів не є багато, от і приходиться завжди найти умови, які задовільняють обидві сторони... "Согласие есть продукт обоюдного непротивления сторон"
MOTOROLLLA Опубліковано 11 Лютого, 2010 в 14:57 #4 Опубліковано 11 Лютого, 2010 в 14:57 Цікавить зарплата Ну яка в дизйнера зарплата? В нього - винагорода! Він же не бумажки перекладає.... А це значить - що винагорода залежить від талановитості виконавця.... Не буде ж класний спеціаліст за копійки працювати, правда ж? От, а спеціалістів не є багато, от і приходиться завжди найти умови, які задовільняють обидві сторони... "Согласие есть продукт обоюдного непротивления сторон" Незрозуміла відповідь на цілком конкретне питання: яка зарплата? ПС Ви якого дизайнера шукаєте?
Snig Опубліковано 11 Лютого, 2010 в 22:22 #5 Опубліковано 11 Лютого, 2010 в 22:22 Портфоліо покажи він тобі і скаже, скільки він може такому дизайнеру платити.
MOTOROLLLA Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 07:54 #6 Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 07:54 Я щось не розумі напевно.. В Луцьку, що дизайнери такий ширпотреб, що мають виставляти себе на продаж за будь-яку ціну аби продатись? А роботодавець, як султан на ринку - ходить і вибирає?Здається мені, що є таке правило, коли даєш об"яву про вільну вакансію, треба вказувати хоча б приблизну зарплату, ну чи умови оплати ... Мене ОСОБИССТО, не цікавить робота з зарплатою нижче 2500 гривень ... От я і запитую ЯКА Ж ЗАРПЛАТА?, щоб не розсилати своє портфоліо на ліво і на право... Знаю я ці хитрості і уловки)))...спочатку дзвониш до аля "роботодавця" (ше вчора студента, який тільки оформив ПП (нічого особистого до топі стартера), потім обовязково треба приїхати до ВЕЛИКОГО БОСА, співбесіда, всє дєла... а потім ВІН каже тобі зарплату, яку готовий платити. І виявляється, що та зарплата зовсім не цікавить працівника... То чого ж робити стільки лишніх дій? Шановні роботодавці, серйозність Ваших намірів і фірми найкраще проявити в чітко сформованому оголошенні про найм працівників!... І впевнена, так думаю не тільки я.
Гетто Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 09:09 #7 Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 09:09 А таки да. Подозрительное дело.Я б ещё понял, если бы предлагали одно, или пару разовый подзароботок,тогда и обе стороны могли между собой в приватном порядке обусловить границы оплаты.Но в топистарте, написано, что робота постоянная (!) Если есть робота, соответственно должна быть зароботная (!) плата. И она уже по умолчанию должна иметь какие то денежные рамки, допустим, от 1 тисячи грн. до 2. И это надо указывать в обьявлении. А тогда уж можно и добавить,что есть воможность дополнительной награды: за професионализм, талантливость,позаурочную работу и т.д. Но предлагать постоянную работу, и оплату называть наградой,это,уж извините... ИМХО.
IncvizitoR Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 16:29 #8 Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 16:29 зазвичай зарплату старанно приховують в одному єдиному випадку, коли оголошення її розміру саме-по-собі являється антирекламою...
difoto Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 16:59 #9 Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 16:59 зазвичай зарплату старанно приховують в одному єдиному випадку, коли оголошення її розміру саме-по-собі являється антирекламою...для конкурентов.ЗІ не всех еще кризис прибил. или дураки, но этих не прибьёшь.
Oli Опубліковано 20 Лютого, 2010 в 12:23 #10 Опубліковано 20 Лютого, 2010 в 12:23 [email protected] 097-86-64-769
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.