Перейти до змісту

Професійні та напівпрофесійні препарати для тренувань.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Які препарати препарати можна приймати щоб набрати мишечну вагу? Тренування проводжу дома: турнік, віджимання від підлоги, прес

Опубліковано

біля 5кг синтолу в місця де на вашу думку мають бути м'язи :D а якщо серйозно, почекай до тридцятки і появится в тебе маса :D

Опубліковано
Які препарати препарати можна приймати щоб набрати мишечну вагу? Тренування проводжу дома: турнік, віджимання від підлоги, прес

Наскільки хочеш збільшити вагу?

Я без препаратів, без тренера, за девять тренувань набрав 1,9 кг ваги. :0002:

Опубліковано
Наскільки хочеш збільшити вагу?

Я без препаратів, без тренера, за девять тренувань набрав 1,9 кг ваги. :0002:

А я за 20 хв. вип'ю три літра води і наберу +3кг. ваги. Дуже швидкий ефект і без тренувань ;)

А тепер сер'йозно...

Турнік, віджимання від підлоги, прес, гантелі ніколи не додадуть тобі мязової ваги, вони тільки будуть тримати твої м'язи в тонусі. Для того, щоб набрати м'язвову вагу потрібно все ж таки йти в тренажерний зал. Оскільки для того, що ти хочеш потрібно виконувати комплекс вправ на різних станках і, найголовніше, кожна вправа повинна робитись з корегованою для тебе вагою, та повторюватись певну кількість раз.

Тепер по добавках.

В першу чергу тобі потрібно збалансувати те харчування до якого звик твій організм, правильно змінивши режим харчування і повсякденні продукти. Тоді в комплексі з вправами почне рости м'язова маса. І вже далі, наступним етапом (в разі якщо цього буде не достатньо) можливий прийом харчових добавок.

А таблеток, які в одну мить тебе зроблять накачаним і красивим, не існує.

Опубліковано
А таблеток, які в одну мить тебе зроблять накачаним і красивим, не існує.

От і добре, бо я категорично проти таких методів "накачування"

Опубліковано
А я за 20 хв. вип'ю три літра води і наберу +3кг. ваги. Дуже швидкий ефект і без тренувань ;)

Чудовий результат!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...