Venom Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 12:16 #1 Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 12:16 Запитань, правда, кілька.1. Скільки часу тримає батарея в даному смарті (в режимі телефон + записник)2. Чи існує батарея для 2Ж вищої ємності відносно "рідної" батареї.3. Чи реально в Луцьку отримати послугу по швидкій та якісній заміні батареї в цьому девайсі (ну і ціна послуги цікавить відповідно з вартістю батареї).Всім дякую.
mix_forever Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 12:21 #2 Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 12:21 Заміна акуумів, ремонт, прошивка - до мене )В режимі постійних розмов та ігор в моєї дружини акуум живе 1,5 - 2 суток. Якшо не гратись, то значно довше )Хоча мона і за день в ноль посадити )акууми зазвичай китайські, так шо очікувати від них бгато не слід ) Но дня 3-4 тримати буде точно.
Venom Опубліковано 9 Лютого, 2010 в 07:28 Автор #3 Опубліковано 9 Лютого, 2010 в 07:28 Заміна акуумів, ремонт, прошивка - до мене )В режимі постійних розмов та ігор в моєї дружини акуум живе 1,5 - 2 суток. Якшо не гратись, то значно довше )Хоча мона і за день в ноль посадити )акууми зазвичай китайські, так шо очікувати від них бгато не слід ) Но дня 3-4 тримати буде точно.Написав в приват
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.