Перейти до змісту

Де ви їсте вдома?

vampirich

Рекомендовані повідомлення

Виникла тут маленька дискусія. Вдома потрібно їсти на кухні (чи їдальні якщо у когось є окремо), чи все таки можна за компом чи на дивані перед телевізором?

ваші аргументи за і проти вживанню їжі в "непризначених для цього місцях"

особисто я часто їм за компом, тому що мені так зручно, і нічого поганого я у цьому не бачу :) (навіть жодного разу клаву не залив кавою)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь

На кухні дуже рідко, зазвичай за компом :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а спите вы тоже за компами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли по тєліку шось цікаве то на кухні, а якшо працюю, то за компом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зазвичай на кухні но іноді буває й перед компом коли тв чи фільма якогось дивлюся :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а спите вы тоже за компами?

да.. і таке було... на роботі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Даж незнаю як буде правильно. У мене і на кухні комп стоїть і в кімнаті комп... і ше купа всяких зламків по всій хаті :))) Їм на кухні. Дуже рідко в іншій кімнаті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люблю їсти перед телевізором.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за компом? ну что за моветон. лично я ем в гостиной, за столом, ножом и вилкой. очень редко на кухне. а за компом разве что чай..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ножом и вилкой

трудно вам, інтєлігєнтам, особливо борщ ножом..

а єссі серйозно- то я для хати чи хата для мене? їм і перед тв, і біля компа, і на кухні. я якось взагалі не створюю з цього проблему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За компом хібашо чай, каву. Завжди їм на кухні, дуже рідко в кімнаті, коли щось показують цікаве по ящику і немає часу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ножом и вилкой

трудно вам, інтєлігєнтам, особливо борщ ножом..

трудно, брат, японцам. и тем, кто борщ ест сидя за компом..

а єссі серйозно- то я для хати чи хата для мене? їм і перед тв, і біля компа, і на кухні. я якось взагалі не створюю з цього проблему

да проблемы и нет вовсе. просто знаешь, если это бутер с маргарином или кусок пиццы, то все равно где его заточить. а если это первое, второе и на приготовление не один час потрачен, то лучше все-таки в гостиной, ножом и вилкой..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здебільшого на кухні. За компом тільки кава/чай, інколи - фрукти.

Харчування - це ж як медитація - потібно смакувати продукт, а не банально запихати, поринувши в інет чи ТВ.(ІМХО)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здебільшого на кухні. За компом тільки кава/чай, інколи - фрукти.

Харчування - це ж як медитація - потібно смакувати продукт, а не банально запихати, поринувши в інет чи ТВ.(ІМХО)

Шура, не делайте из еды культа!(с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їсти за компом - збочення. Максимум фрукти . І пиво сьорбаю.. і чайок.

на кухні їм. На те вона і кухня (за відсутністю їдальні).

Загалом, мене ше в школі вчили, що їжа засвоюється тоді коли під час їжі НЕ читаєш, НЕ дивишся ТВ.. Їжа - це ритуал, можна сказати. Бо за компом - це запихання шлунку. І через годину - знову голод.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Частіше за все в себе в кімнаті:).

На кухні не дуже часто, але бувало))).

Для мене не дуже принципово де саме їсти, було б щось посмачніше ;).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зачекайте, що значить "не принципово де їсти"?? То, може, Ви, перепрошую, і в туалетом не брєзгуєте? :_20: ...

Це справді принципово - і справді важливо - це ваше здоров'я! Як щодо спати не важливо де, аби спати??

Місце для прийому їжі - повинно - "располагать" до апетиту. Потрібно зручно сісти, розслабитися, думати про приємне.

Це Ваш порушений обмін речовин, це ваша втома, постійний голод, печія, нудота, тяжкість.. - їжте і далі у не пристосованих для цього місцях.. Ці перекуси (яких організм не сприймає як їжу взагалі) - впало в шлунок і вийшло, перепрошую, не принісши ніякої користі - лише нашкодило!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обично на кухні, за кампом хібашо чай або кава, телевізор дивлюсь рідко тількі коли іде худбол но тут вже з пивком :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їм виключно на кухні, на то вона і кухня. Вважаю що їсти перед ТВ або комп'ютером це признак невихованості (вибачте якщо когось образив). З точки зору гігієни їсти перед клавіатурою, чи руками після поїдання м'яса перемикати канали ТВ пультом то взагалі абзац... А потім дивуватись, а чого клавіатура чи пульт такі засмальцьовані? чому в мене в ліжку стільки крошок?

На роботі часто спостерігаю людей за прийомом їжі перед монітором, викликає почуття відрази, жалості до тих людей, навіщо так неповажати себе, оточуючих та власне здоров'я?

Згадайте свої відчуття коли ви чистими щойно вимитими руками прийшли працювати до чиєїсь (чи власної) засмальцьованої клавіатури, фе... :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Zheny@: я думаю будь-кому зрозуміло, що туалет - не місце для смакування страв :).

Я за тебе рада, що тобі подобається їсти на кухні, але не потрібно свою думку нав’язувати.

Я дуже не люблю комусь заважати, тому коли на кухні готують, я їм в кімнаті. Усім зручно :).

А на рахунок перекусів, то набагато гірше і більше шкоди приносить їсти спішучи або взагалі не їсти коли хочеться))), а місце ІМХО не має значення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ем в гостинной за столом , вилкой и ложкой. На столе стоит монитор, в котором нарисован интернет.

Вообще к еде особо безразличен - могу есть, а могу не есть. И тем более безразличен к месту приема пищи.

Возможно от того, что я такой себе эстет? :)

Для меня очень важен вид пищи. К примеру, всяким подливам и рагу я предпочитаю посыпку укропчиком и лук-салат по периметру. Люблю, когда еда красива, тогда и вкуснее. И не важно где.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завтракать предпочитаю в постели, а пачкающим все вокруг могу порекомендовать поднос, салфетки и столовые приборы. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Natasha - не сприймай це виключно на свою адресу. Я також висловив свою думку.

Їсти в кімнаті, чи у ліжку, як не старайся - а щось десь утнеш. Крихти із хліба чи ще щось.. І замість того, щоб прибрати на кухні (після себе) , то ще й доведеться прибирати і в тій кімнаті, де їси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...