Перейти до змісту

Янукович жжёт

MrVes

Рекомендовані повідомлення

у нас тепер латвія орієнтир?

а ти хоч відразу Норвегію догнати?

бачиш, тут, закладена неправильна семантика: аби я хотів "догнати" свого сусіду, для прикладу шахтаря, я би мусив лізти в шахту і довбати більше за нього якось чи швидше.

я ж роблю те, що я можу чи вмію - і нікого при цьому не "доганяю", бо ні за ким не женуся - замість "доганяти" треба просто прагнути ефективності.

і от саме тому я не хочу догнати норвегію, sunseth :)

бачу, ти майстер чіплятись до формулювань, хоча ти добре зрозумів, що саме я мав на увазі. А тим часом, нам ще і до Латвії ой як далеко.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 90
  • Створено
  • Остання відповідь

Yarchik дуже влучно сказав, що Янукович маріонетка і нам лишається лише здогадуватись про його кроки на посту президента, і всі очікування говорять про те що ті кроки будуть не на нашу користь. Я дуже яскраво пам’ятаю одне з най-перших рішень Януковича після призначення його Ющенком на посаду прем’єр-міністра: ведення обовязкового кількаденного попередження перед будья-кими перевірками контролюючих органів. Ми можемо безкінечно з вами дискутувати як боротись з простроченими продуктами на прилавках, як контролювати якість ліків та інших продуктів, але з такими постановами вся боротьба проти недобросовісних продавців та виробників зводиться на ноль. Янукович керований великим капіталом та великим бізнесом, його рішення будуть на покращення життя олігархів вже сьогодні, звичайно за рахунок простих платників податків.

Тимошенко самодостатня, вона справді так само повязана з олігархами, але вона не маріонетка. Знову ж спробуємо оцінити за біблійською методикою: по поступкам її:

- пригадаємо що завдяки її приходу Україна забула про веєрні відклічення електроенегрії, саме тоді в народі ходила молва що вона просто прикрила файний бізнес братів Суркісів з Медведчуком. молва джерело звісно неперевірене, але тоді її почали жорстоко щемити та цькувати з усіх ЗМІ, що дає підгрунтя такій теорії.

- та обговорена тисяча за заощадження. Ну хай то напів-популістський крок, хай воно не повернуло втрачені накопичення, але чому ж коло банків стояли такі черги? якби людям ті гроші були до дупи то ніхто не пішов би до банку. Для людей, а переважно це люди похилого віку, та тисяча теж немалі гроші, і якесь подспорьє.

- прикрила махінації з газом, та Росукренерго, двояка ситуація, стали платити більше, але ніхто не волає вже шо хохли газ крадуть, нема на шиї зашморгу яким Москва постійно керувала політиками, за все треба платити, а не жити за чужий рахунок і танцювати під чужу дудку.

- Перепродала Криворіж-сталь, за нормальною ціною. Знаю що зараз запитаєте заїздженим шаблоном "а гроші де ті?" я не знаю, але якби партія регіонів справді знала що ті гроші вкрали, то треба не волати на прес-конференціях а йти до прокуратури чи суду. Вони добре вміють створювати депутатські комісії, якби було за що то створили б і знайшли б.

- Відібрала шельф Чорного моря. це я думаю оцінимо не ми, це потомки, які в часи вичерпування світових запасів нафти почнуть розробляти ті поклади.

- воює за межигір’я. я цілком підтримую, зажрався пан проффесор. тут і дискутувати нема про що.

Я розумію що проти Юльки є теж масу контраргументів, але перед тим як їх наводити приведіть як мінімум 5 позитивних кроків Януковича. Ну щоб дискусія була в рівних умовах.

Я не прихильник Юльки, я її вважаю лукавою, двуликою та хитрою лисицею. Яка харизматична, дуже майстерно володіє ораторським даром та даром переконування. Вона спеціаліст пускати "пыль в глаза", і має теж немало скелетів в шкафу як і Федорович, АЛЕ! Вона при тому всьому щось змінює, намагається встановити якийсь порядок, її реально бояться що теж є позитивним фактором в нашому болоті хаосу.

Чому при тому що, країні дуже потрібен Литвин, Арсенюшка пішов на фронт, інший мужній чоловік покращує життя уже сьогодні, а геть немужній чоловік закон робить одинаковим для всіх - реально з чимось бореться та воює лише жінка??? Лише за стійкість та настирливість я вважаю вона достойна цього посту.

пс: я не є фаном ЮВТ, я голосував за Тигипка, але з цих двох підтримую точку зору ЮВТ на останніх дебатах, "Янукович пусте місце і треба щоб пусте місце не стало президентом країни..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яке красномовство!!!!

Янукович розповідає анекдот

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"А тим часом, нам ще і до Латвії ой як далеко"

Ну тут ещё смотря в чём, если по количеству стрип-баров, оптики в каждой квартире, Ламборджини на дорогах и т.п. то да, а если по количеству картошки, сала и банок помидоров в погребе и вообще более-менее натуральной пиши, то тут им нас никогда не догнать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки ми тут общаємось, Янукович продовжує жечь :D

Віктор Янукович заявляє, що йому відомо про плани політичних опонентів позбавити шахтарів можливості проголосувати у другому турі виборів глави держави.

Зараз ми знаємо, що вони хочуть за допомогою куплених і продажних керівників затримати шахтарів у шахтах, щоб вони не проголосували.

А каменти то там, які камєнти!!!

только что поступила информация, в тех городах де существует метрополитен будут всех впускать в метро и никого не выпускать или отбирать паспорта на выходе))))))))))))
Более того..Солдат закроют в казармах, работников ферм - в фермах, зашедших стравить нужду - в туалетах, жыльцов многоэтажек - в лифтах, жителям частного сектора ночью позаколачивают двери, чтобы не могли идти голосовать за Лидера. Вселенский завговор против Януковича. Его жертвами должны стать все люди, особенно шахтеры, глубоко благодарные ему за свою безпросветно счастливую жизнь...А во всем виновата ОНА. это ЕЕ рук дело..
И моряков в морях, дворников в дворах, лесников в лесах, Черновецкого в космосе, Янека в межигорье......
Это утверждение равносильно тому, что летчиков задержат в небе, копателей могил на кладбищах, продавцов закроют в подсобках. Ребята, давайте сохранять здравомыслие и не реагировать на телеги, рассчитанные на дремучих бабушек, основной электорат Януковича
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз я працюю у фірмі, співласником якої є мій чоловік і мій брат. Вони займаються не простим бізнесом,а виробництвом, що в нашій країні є справою складною. Так що, шановний, я в курсі тієї економічної ситуації яка відбувається в нашій країні. І якраз аналітика - мій профіль.

Мій аналітичний прогноз для вашої фірми(в разі перемоги Яника):

-якщо рентабельність 50%(що для виробництва малоймовірно) то її заберуть уже в 1-й рік президенства

- якщо рентабельність 20-25%,то заберуть на другий-третій рік

-якщо рентабельність 5-10%,то у вас буде в запасі ще 3-4 роки,хоча,хлопаків бритих багацько,а заводів вже лишилось мало,так шо можуть забрати і через рік.ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки ми тут общаємось, Янукович продовжує жечь :D
Віктор Янукович заявляє, що йому відомо про плани політичних опонентів позбавити шахтарів можливості проголосувати у другому турі виборів глави держави.

Зараз ми знаємо, що вони хочуть за допомогою куплених і продажних керівників затримати шахтарів у шахтах, щоб вони не проголосували.

А каменти то там, які камєнти!!!

только что поступила информация, в тех городах де существует метрополитен будут всех впускать в метро и никого не выпускать или отбирать паспорта на выходе))))))))))))
Более того..Солдат закроют в казармах, работников ферм - в фермах, зашедших стравить нужду - в туалетах, жыльцов многоэтажек - в лифтах, жителям частного сектора ночью позаколачивают двери, чтобы не могли идти голосовать за Лидера. Вселенский завговор против Януковича. Его жертвами должны стать все люди, особенно шахтеры, глубоко благодарные ему за свою безпросветно счастливую жизнь...А во всем виновата ОНА. это ЕЕ рук дело..
И моряков в морях, дворников в дворах, лесников в лесах, Черновецкого в космосе, Янека в межигорье......
Это утверждение равносильно тому, что летчиков задержат в небе, копателей могил на кладбищах, продавцов закроют в подсобках....

zhizn02.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думала, що своїм постом про "будем жити і оцінювати як житиме країна", я поставила крапку в цих обговорюваннях поганого Януковича, принамні з своєї сторони. Ан ні. "Нє спать!" доказуй й далі, що й чому.

Ну попробую ще раз.

До IncvizitoR. Позитив при прем'єрстві Януковича (може 5 і не наберу але і Ваші 5 про Юлю є досить спірні).

В його перше прем'єрство у 2003-2004 роках ВВП України зросло вдвічі. Це були найкращі показники в Європі.

Завдяки сприятливій зовнішній кон'юктурі і державній підтримці стрімко зріс експорт металургійної, хімічної та інших видів продукції. Експорт приніс в казну гроші (на відміну від імпорту який переважав під час 2-го прем'єрства Тимошенко) і створив робочі місця всередині країни з виплатою зарплат і податків у держбюджет.

За Януковича, який був головю НОК (національного олімпійського комітету) збільшилось фінансування спорту і спортсменів і не лише олімпійських видів, а й параолімпійських та інших (якраз спортсмени-параолімпіці, серед яких є мій знайомий, і підтримували Януковича на виборах 2004 року).

Зарплати і пенсії неухильно зростали.

Теперішня передвиборна програма Януковича є найбільш соціальна і "ліва" (чим він відібрав в значній мірі електоральні голоси у комуніста Симоненка і соціаліста Мороза). А це якраз і необхідно для забезпечення добробуту в країні. Тоді і будуть більше дітей народжуватись, тому що виплата грошей при народженні дитини є короткостровим стимулом для покращення демографічної ситуації, а для стабільного зростання народжуваності необхідна впевненість потенційних батьків не лише у завтрашньому а й у після-післязавтрашньому дні. І якщо вона, передвиборча програма, не буде виконуватись, то що заважає свідомим членам суспільства, особливо тим які не підтримували Януковича, заставляти дотримуватись передвиборних обіцянок. Особливо врахавуючи те, що опозиційні сили на чолі з ЮВТ (а воно так і буде при умові, що ВФЯ стане Президентом) будуть оцінювати кожен крок Президента і команди з критичної сторони.

zaHARE Ваші прогнози стосовно нашої фірми можуть бути лякалкою для інших. Я знаю не один приклад рейдерських захоплень підприємств якраз за прем'єрства Тимошенко її прихильниками і часто з її подачі чи підтримки і навіть на державному рівні (я про Фонд держамайна України).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В його перше прем'єрство у 2003-2004 роках ВВП України зросло вдвічі. Це були найкращі показники в Європі.

Завдяки сприятливій зовнішній кон'юктурі і державній підтримці стрімко зріс експорт металургійної, хімічної та інших видів продукції. Експорт приніс в казну гроші (на відміну від імпорту який переважав під час 2-го прем'єрства Тимошенко) і створив робочі місця всередині країни з виплатою зарплат і податків у держбюджет.

За Януковича, який був головю НОК (національного олімпійського комітету) збільшилось фінансування спорту і спортсменів і не лише олімпійських видів, а й параолімпійських та інших (якраз спортсмени-параолімпіці, серед яких є мій знайомий, і підтримували Януковича на виборах 2004 року).

Зарплати і пенсії неухильно зростали.

Теперішня передвиборна програма Януковича є найбільш соціальна і "ліва" (чим він відібрав в значній мірі електоральні голоси у комуніста Симоненка і соціаліста Мороза). А це якраз і необхідно для забезпечення добробуту в країні.

Ну прям агітація якась. Перепрошую, ти часом не в штабі від ПР працюєш, щось явно ти не спроста в його сторону дивишся...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

його перше прем'єрство у 2003-2004 роках ВВП України зросло вдвічі. Це були найкращі показники в Європі.

Стосовно ВВП - було таке, згоден, тоді на світовому ринку була позитивна коньюктура по сталі, наші промислові гіганти славно заробляли, правда Україна не здобула від того високих соціальних стандартів, при тому шаленому рості ВВП існували шалені заборгованості перед шахтарями, той період я би назвав літературно: "как закалялась сталь, як заробляла свої капітали Партія регіонів".

За Януковича, який був головю НОК (національного олімпійського комітету) збільшилось фінансування спорту і спортсменів і не лише олімпійських видів, а й параолімпійських та інших

тут нічого не можу сказати, не вкурсі, погоджуюсь що так.

Теперішня передвиборна програма Януковича є найбільш соціальна і "ліва" (чим він відібрав в значній мірі електоральні голоси у комуніста Симоненка і соціаліста Мороза). А це якраз і необхідно для забезпечення добробуту в країні.

Я думаю що вона не соціальна, а найбільш популістична. От саме цей пункт є анти-заслугою Януковича. Тому що коли Федорович останній раз був прем’єром, то міністром фінансів був Азаров, і він тоді мало не до крику озвучував прямо протилежний їх лозунг: не можна всі зароблені державою гроші "проїдати" соціалкою, їх треба спрямовувати на розвиток промисловості, на покращення економіки. Чому ж за два роки вони програму змінили навиворот? Хіба кардинально змінився світ, почали працювати інші закони економіки? Звісно ні, політтехнологи просто прорахували що пусті обіцянки дадуть більше балів в рейтингу. І останній закон про підвищення соцстандартів, коли казна пуста і підвищувати виплати нема з чого, того самого поля ягода. Ми приймемо закон а вже хай Юлька сама пояснює людям чого вона не платить за новими цифрами. Два зайця вбили, і себе зробили Робінгудами, і Юльці в компот таво... нагадили.

А це якраз і необхідно для забезпечення добробуту в країні.

Ну перед цим я вже вкратце описав що зовсім не соціальні виплати забезпечують добробут. Якщо країна веде себе як розумний бізнесмен на світовому ринку, багато заробляє продаючи чужим своє, мало витрачає купуючи чуже а навпаки зорієнтовується на власні товари і на підтримку своїх трударів, не дозволяє чиновникам спустошувати зароблене в казні, розвиває свою економіку, от тільки тоді росте добробут громадян посрєдством соціальної політики держави.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

IncvizitoR ну Ви ж людина адекватна. До чого тут соціальні виплати? Ліва програма базується на розвитку економіки, яка дасть поступлення в бюджет, з яких в свою чергу будуть виплати державним працівникам, які включають не лише чиновників, а й лікарів, вчителів, вихователів і т.п.

BARAKUDA я в його сторону дивлюсь ще з 2004 року. Ніколи не соромилась і не приховувала своїх переконань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчера смотрел круглый стол с Януковичем - ну то просто свято якесь! ©

Как же бедные журналисты себе мозги заворачивали, шобы только ВФёдрычу вопрос поставить попроще, попонятнее. Дошло до того, что один вопрос задает, а второй его разжевывает! Я плакалЪ! :D :D :D

Даже его ответы не так смешны, как журналистские потуги.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчера смотрел круглый стол с Януковичем - ну то просто свято якесь! ©

Как же бедные журналисты себе мозги заворачивали, шобы только ВФёдрычу вопрос поставить попроще, попонятнее. Дошло до того, что один вопрос задает, а второй его разжевывает! Я плакалЪ! :D :D :D

Даже его ответы не так смешны, как журналистские потуги.

вони просто бояться його, це була мікрокартина що буде творитись при президенті Януковичу. Всі хто буде ставити розумні питання може в глаз получити ногою, наступить загальне отупіння, щоб на їх фоні Яник виглядав більш-менш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="344" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350" align="center">

Заслуженный артист секты Черновецкого исполняет во славу Януковича
В общем, Витек заслужил себе не только очередное звание, но и памятник в Донецке – в дуэте с «Великим Кобзонарем».

обком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...